|
|
Teraz jest Pt, 1 lis 2024, 02:29
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
GIMP moja twórczość
będę tu zamieszczał obrazki robione w GIMP-ie(z reksiem oczywiście)
_________________ wróciłem
|
Wt, 21 gru 2010, 15:17 |
|
|
Porąbany Fan Reksia
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 22 mar 2010, 14:53 Posty: 170 Lokalizacja: Ze starożytnego egiptu
|
Re: GIMP moja twórczość
Myślałem że Luk cię zniechęcił bo tamte obrazki były OMG, ale to już twój wybór PS Gdzie pierwszy obrazek? Wrzuć go szybko chcę ocenić
_________________ Znowu wróciłem...
|
Wt, 21 gru 2010, 18:35 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Moze może zacznij wstawiać te swoje prace bo narazie ten temat zaśmieca forum?
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Śr, 22 gru 2010, 11:02 |
|
|
Porąbany Fan Reksia
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 22 mar 2010, 14:53 Posty: 170 Lokalizacja: Ze starożytnego egiptu
|
A więc to będzie czy nie?!!!
_________________ Znowu wróciłem...
|
N, 26 gru 2010, 11:21 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Prosiłbym o usunięcię postów w tym temacie Reksia2 , bo to tylko spam jest ,mam już tego dosyć . Jeśli nie wstawisz niczego ten temat nie ma sensu istnieć . Tylko posty nabijasz jak zwykle. Później się dziwicie czemu ma 600 postów . Zamiana formatu trwa okoła 0.5 minuty dla twojej informacji.
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
N, 26 gru 2010, 11:47 |
|
|
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
Przepraszam,proszę o zamknięcie ponieważ gimpa już nie mam po reinstalacji kompa.
_________________ wróciłem
|
Cz, 6 sty 2011, 20:36 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
Ja bym cie za to zbanowal, najpierw zly format ktory zmienia sie 0.5, a teraz brak GIMPa, ktorego sciaga sie 5 minut. Jeden wielki spam...
|
Cz, 6 sty 2011, 22:21 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|