|
|
Teraz jest So, 2 sie 2025, 13:17
|
Arcytrudny Test Ogólny Magii (ATOM)
Arcytrudny Test Ogólny Magii (ATOM)
Autor |
Wiadomość |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
 Re: Arcytrudny Test Ogólny Magii (ATOM)
Kubulus: Niestety... Czara Ognia uznała, że skoro błędnie udzieliłeś odpowiedzi, nie jesteś jeszcze godzien próby. Przypomnij sobie wszystkie wydarzenia w RiC i gdy będziesz gotowy, napisz na PW. Donat98: Magiczny list od Burektora przyszedł błyskawicznie. ,,Jak wygląda szata Czarodzieja Reksia?". Bot, Frog98: Odpowiedzieliście prawidłowo. Burektor, gdy odpiszą pozostali egzaminowani i ankieta zbierze jeszcze parę głosów, da wam drugi etap ATOMu.
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. 
|
Pt, 7 sty 2011, 19:59 |
|
 |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1642 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
I Donat wziął kartkę i napisał: Czarodziej Reksio, ósmy z Rady (licząc zdrajcę) miał szatę czerwoną, tak samo tiarę, przyozdobioną gwiazdami.
Wrzucił ją do czary. Chciał coś jeszcze dopisać, ale rozmyślił się, kiedy zobaczył, że nad czarą przelatuje mucha. Kiedy wpadła w płomienie została z niej kupka popiołu. Tenże popiół ułożył się w muchę, i wcziąż latał, rozsypując się. Donat z obrzydzeniem wybiegł do uniwersyteckiej toalety.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pt, 7 sty 2011, 20:10 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
|
_________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. 
|
Pt, 7 sty 2011, 20:18 |
|
 |
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Niestety... skoro nie teraz, to innym razem. Nic nie szkodzi. Serdecznie dziękuję za możliwość przystąpienia do egzaminu. Do zobaczenia, bo jeszcze nieraz się spotkamy... To mówiąc zniknął w chmurce dymu
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Pt, 7 sty 2011, 21:27 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Paździoch niestety nie miał kartki, więc wyjął egzemplarz mangi Neon Genesis Evangelion i wypisał na nim następujące słowa:
Stwierdził że takiej ładnej książki żal wrzucać do ognia, więc odział ją w osłonę.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pt, 7 sty 2011, 22:31 |
|
 |
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
A jak donat bierze 3-calowa rodzke to wszystko dobrze <Ja wcale sie nie obrazam, tylko jest mi smutno z tego powodu ze wyszlo tak a nie inaczej no i wgl jest mi smutno ze slonce nie kreci sie wokol ziemi no i wgl ze nad swiatem nie zapanowaly jeszcze krzyzowki nosorozcow i ciastek. tak mi smutno ze ohoohohoho> jak sie da, to zmieniam dlugosc na 12,5 cala, a jak nie to nie.
|
Pt, 7 sty 2011, 23:13 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
|
Niestety nie, Traktor. Byłoż tych składników tylko cztery. Nietoperzego nawozu tam ani na lekarstwo. Radzę, byś waćpanie przypomniał sobie wszystek, co o świecie Czarodziejów wiesz i dopiero wtedy spróbował. Kiedyż będziesz gotowy, ma PW gońca poślij. W końcu zaczniemy mówić po łacinie, ale nie mam nic przeciwko. Azali, czekamy tylkoż na waćpana Dadiego.
|
Pt, 7 sty 2011, 23:59 |
|
 |
HaND OF BLooD
Roz-kreca się
|
<wrzucam kartkę> ..::MaLeNiA::.. Underworld Rod Dajesz poziom hardkor ;]
_________________  Avek wykonany przez użytkownika AdamMag.
|
So, 8 sty 2011, 02:41 |
|
 |
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Kraina po drugiej stronie lustra to kraina baboli. Nie istnieje na niej magia. Jej powie rzchnię zamieszkują ludzie, psy, krety i różne inne stworzenia. Ta kraina jest znana bardziej pod nazwą Ziemia. Zi emię znaczną część otacza woda. Zamia ma kształt kuli i krąży wok ół Słońca. Aaa - moje oczy! - Bot
_________________ Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
So, 8 sty 2011, 10:47 |
|
 |
HaND OF BLooD
Roz-kreca się
|
Korekta na kartce ;]
<wypełniam kartkę> Nick: HaND OF BLooD Różdzka: Underwold rod. Jest to najsilniejsza i śmiertelna różdzka śmierci. Dla druidów. Z czaszką taka. Wybieram poziom hardkor, czy tam rozszerzony, nie wiem ;d <Wrzucam kartkę>
_________________  Avek wykonany przez użytkownika AdamMag.
|
So, 8 sty 2011, 18:37 |
|
 |
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Dadiko podszedł do czary. Była strasznie zakurzona więc wytarł ją chusteczką. Niestety nie było jeszcze odpowiedzi na jego test. Musiał czekać dalej. Odszedł do swojej komnaty i przypominał sobie regułki zaklęć i przepisy na eliksiry.
_________________ Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
So, 15 sty 2011, 12:10 |
|
 |
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Niebieskie błysnęło światło i Kubulus pojawił się w sali. - Powracam - szepnął.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
So, 15 sty 2011, 12:21 |
|
 |
nieznany
Mistrz Gry
|
Ostatnia powtórka przed Etapem Drugim
Burektor, ciężko dysząc i lekko pojękując postawił podpis w ostatnim liście i z ulgą podał go Gulguldrykowi. Napisał łącznie czterdzieści siedem tysięcy osiemset dziewięćdziesiąt dwa listy o tematyce ,,Eliminacje". Może i Uniwersytet oszczędził papier, ale nie oszczędził Mateusza. Był wyczerpany. -Ilu ich w końcu mamy?-spytał, wsadzając łapę do miski z lodem. Poczuł przyjemny chłód. -Z Krainy Czarów około pięciuset, mamy też paru Baboli. -Jakich? Gulguldryk podał mu karteczkę. Bot Botowski Kubulus Nox Frog Frog Donat Wespsiey HaND OF BLooD Adi Mag -Wszyscy inni podali złe odpowiedzi. -Dobra. Te ostatnie sześć listów o przejściu na etap drugi wyślij ty, ja już nie mogę. Już w godzinę po tej rozmowie, dzięki poczcie miotłowej, każdy z uczestników czytał następujący list: ,,Szanowny kandydacie do tytułu Czarodzieja, Z przyjemnością informujemy, że twoje zgłoszenie zostało rozpatrzone. Proszę się stawić w holu głównym Uniwersytetu dziś wieczorem o godzinie ósmej. Aby przejść na etap trzeci i ostatni, trzeba zdać egzamin na co najmniej 90%. Pytania obejmują następujący zakres: -alchemia -zaklęciologia -prawa magii -geografia -magiczne artefakty -historia PS: Po przeczytaniu natychmiast zjedz tą kartkę.
|
So, 15 sty 2011, 14:52 |
|
 |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1642 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Donat Wespsiey przeczytał, po czym zjadł kartkę. Nagle język urósł mu do gigantycznych rozmiarów-zrozumiał, że jego starsi bracia, Fredon i Georgis, wylali uprzednio na niemoknącą kartkę składniki ton-tangue toffi. Udał się do szpitala.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
So, 15 sty 2011, 17:02 |
|
 |
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
|
Bot jak zwykle przybył kilka minut przed czasem. Po drodze wertował na szybko księgi które przyniósł w torbie. Główna hala uniwersytetu robiła wrażenie, jego oczy zawiesiły się na małej fontannie. Jeszcze przez kilka minut obserwował przybywających czarodziei. Już niedługo miał się rozpocząć ATOM...
_________________ Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
So, 15 sty 2011, 19:58 |
|
|