|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 06:20
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
Czy chciał byś pracować w AidemMedia
Autor |
Wiadomość |
Paratroopa
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 6 lis 2010, 15:27 Posty: 362 Lokalizacja: Warszawa
|
Nie znalazłem nigdzie takiego tematu więc postanowiłem go napisać w formie ankiety.
Ja tak(jako muzyk)
_________________Sygnatura wykonana u MrF11 polecam robienie u niengo sygnatur
|
Śr, 19 sty 2011, 16:14 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Re: Czy chciał byś pracować w AidemMedia
W AM nie, w VNS może.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Śr, 19 sty 2011, 17:20 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Taki temat był na pewno Ale podejrzewam, że został usunięty... Ale pewności mieć nie mogą. Założył go swego czasu znany wszystkim spamer, który przez długi czas oblegał forum - mając multum MULTI-KONT, a na dodatek wszystkimi spamując jak tylko potrafił. Zresztą wtedy każde nowe konto było podejrzane o to, że steruje nim właśnie on - PATUŚ Ale chyba temat został usunięty, w nim jak i w wielu innych tematach SPAMUŚ spamował, to był jego temat. Ja nie koniecznie chciałbym pracować w AidemMedia.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Śr, 19 sty 2011, 18:44 |
|
|
Żelo
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 16 kwi 2010, 15:29 Posty: 532 Lokalizacja: z przyszłości
|
Ja bym chciał albo w aidem albo w Lucasarts .Najfajniejsze gry robią obie firmy.
_________________ Powrót Żela (po raz 20 xD )
|
Śr, 19 sty 2011, 18:51 |
|
|
smokos
Roz-krecony
|
chcieć to bym chciał ale problemem jest nie tylko brak doświadczenia i wieku ale też to że firma aidem jest w gdańsku a ja mieszkam w warszawie więc kawałek drogi jest.
|
Śr, 26 sty 2011, 20:46 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
AM nie tworzy takie fajne gry. (wyjątek Reksio) Za mało akcji... Prawie wszystkie od 3 lat... Wolałbym pracować w EA albo Team 17. To o wiele lepsze firmy.
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
Śr, 26 sty 2011, 20:51 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
AidemMedia z tego co wiem to tworzy głównie programy edukacyje i gry dla dzieci których celem jest także edukacja głównie. Z tym że to są takie gierki składające się z minigierek. A jeśli chodzi o Reksie - rewelacyjne przygodówki to powstały jak pisał pan Hrynkiewicz kiedy to szukano zastosowania licencji na Reksia i akurat zorientowano się że mogą tworzyć gry typu przygodowych. I wtedy to też miała być głównie edukacyjna gra... ale na szczęście powstało to co powstało
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Śr, 26 sty 2011, 21:19 |
|
|
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
|
ja chcę pracować albo w EA albo AM
_________________polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
|
Cz, 27 sty 2011, 14:02 |
|
|
smokos
Roz-krecony
|
nie rozumiem napisałeś że ea to syf a potem że ea to dobry wydawca gier to wkońcu dobry czy syf??
|
Cz, 27 sty 2011, 16:07 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|