|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 08:23
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
@tin
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 0
|
Plusik , minusik.
Wpadłem na pewien pomysł, na coś czego brakuje na forum Reksia. Jest to system pochwał. Jeśli zrobisz coś dla forum, nie będziesz spamował i pomagał innym userom (i nie denerwował moderatorów ) dostaniesz plusika. Jeśli będziesz spamował, używał wulgaryzmów, i obrażał userów dostaniesz minusika. Takie plusiki i minusiki pojawiały by się pod avatarem, i nazwą użytkownika. NP: Tak by to wyglądało. Jeśli dostaniesz osta, dostaniesz też minusika, i odwrotnie. Jeśli będziesz miał bardzo dużo plusów, to wymyśliłem żeby dostawać za to prezenty . np: -Avatary. -Sygnaturki. Modowie i admini nie będą mieli możliwości zbierania plusów i minusów. Taki system pochwał będzie dotyczyć tylko zwyczajnych userów. .............................................................................................. Co o tym sądzicie ?
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
Wt, 25 sty 2011, 15:09 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Re: Plusik , minusik.
Sądzimy, że chcesz za wszelką cenę mieć na swoim koncie jedną uchwałę. Nie mogłem się powstrzymać.
Dlaczego nie wstawiłeś ankiety? Byłoby łatwiej. A co do tematu: po co nam to? Skutkuje na dużych forach, gdzie nie da się poznać wszystkich (aby dało się od razu zrozumieć, jak bardzo ktoś jest lubiany). Nasze jest, nie oszukujmy się, malutkie. I czemu modzi i admini nie mogą mieć takich punktów, jak inni je mają? Czy wprowadzenie plusów i minusów na tak małym forum miałoby czemuś służyć, prócz skłócania userów, że jeden dał drugiemu minusa bez powodu? To tak, jakby i bez tego nie było roboty dla modów.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Wt, 25 sty 2011, 15:27 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
|
Ale plusy i minusy będą mogli dawać tylko i wyłącznie moderatorzy, bądź administratorzy. Nie będzie tak że jeden user będzie mógł dać drugiemu minusa, albo plusa. A moderatorzy chyba sami sobie nie będą dawać plusików.
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
Wt, 25 sty 2011, 15:30 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Dyskryminacja ! xD A teraz poważnie. Pomysł wg mnie bez sensu, tak samo jak ten cały temat Plusiki i minusiki... Z Całym szacunkiem, ale nie wygląda to na coś poważnego. Istnieje już system nadawania ostrzeżeń przez moderatorów, administratorów. Nie wiem po co to podwajać. Co do ,,plusików'' - Moderatorium, gdy uzna to za stosowne wysyła wybitnie zasłużonym użytkownikom pochwały. Wiem jak wygląda wcielenie tego pomysłu w praktyce z innych forum. Jeden wielki harmider i hałas, o to kto ma więcej jednego, czy mniej drugiego - bądź nie ma nic. Tak więc jestem w zupełności na NIE.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Wt, 25 sty 2011, 15:31 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Podpisuję się pod tym co napisał Dizel. Na naszym forum takie coś jak te całe plusiki i minusiki nie byłyby wcale dobre. Jak wspomniał Dizel mamy coś takiego jak pochwały, nagany i ostrzeżenia. Ponadto nie ma nas wielu i każdy widzi kto spamuje, kto pomaga, kto pisze z sensem, i KTO NABIJA POSTY. A tak powstanie wyścig -kto zbierze tego więcej- i będą robili wszystko pod plusiki i minusiki. Zaczną się porównania... BEZ SENSU. Tylko zrobi się BAŁAGAN a tego nie chcemy.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Wt, 25 sty 2011, 17:53 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Przepraszam, ale to jest... epp... no BEZ SENSU! Zgadzam się z poprzednikami
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Wt, 25 sty 2011, 22:15 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
A więc napisz nam taki plugin
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Śr, 26 sty 2011, 14:03 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 7 ] |
|