|
|
Teraz jest Pn, 18 lis 2024, 09:47
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Love
Stawia Opór
|
Polskie szpitale.
Pewnie wszyscy wiecie jaka jest obecna sytuacja w polskich szpitalach, jest tam syf, brud i smród. A mianowicie jest to wielki burdel . Nie wiem co wy o tym sądzicie, ale wełdług mnie jest to dość poważna sprawa, nie chciał bym żeby temat o polskich szpitalach, i ich aktualnej sytuacji nie zostanie przeniesiony do kanałów. Posta tego upublikuje Love. Na dodatek uzasadnienia sytuacji Polskich szpitali mam dla was krótką historię o pewnej babię która decyduje kogo przyjmą do szpitala. ... A więc mój tata udał się do szpitala chcąc zapisać do niego mojego dziadka, który niestety już nie żyje. ( Co jest winą Polskich szpitali. ) Przed moim tatą, w kolejce stała cyganka i jakiś bezdomny, oni zostali przyjęci. ( Tego bezdomnego napewno nie stać na składki, a cyganka ?! Ok, przyjęli ją , ale to co usłyszycię później będzie okropne. Wreszcię przyszła kolej na zapisanie mojego dziadka. BABA GO NIE PRZYJĘŁA ! Przyjeli cygankę, bezdomnego co nawet składek nie płaci, a porządnego, normalnego człowieka już nie ! To naprawdę przekracza wszelkię pojęcie, nie rozumiem tego. Pozdrawiam @tin.
... Właśnie ubublikowałam list @tina. Jak wiecię dostał bana i nie może tego upublikowac. A skoro jestem jego siostrą, to moge zrobic to za niego.
_________________Mam IP @tina. Jestem jego siostą
|
N, 30 sty 2011, 18:51 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Re: Polskie szpitale.
| | | | Love napisał(a): Pewnie wszyscy wiecie jaka jest obecna sytuacja w polskich szpitalach, jest tam syf, brud i smród. A mianowicie jest to wielki burdel . Nie wiem co wy o tym sądzicie, ale wełdług mnie jest to dość poważna sprawa, nie chciał bym żeby temat o polskich szpitalach, i ich aktualnej sytuacji nie zostanie przeniesiony do kanałów. Posta tego upublikuje Love. Na dodatek uzasadnienia sytuacji Polskich szpitali mam dla was krótką historię o pewnej babię która decyduje kogo przyjmą do szpitala. ... A więc mój tata udał się do szpitala chcąc zapisać do niego mojego dziadka, który niestety już nie żyje. ( Co jest winą Polskich szpitali. ) Przed moim tatą, w kolejce stała cyganka i jakiś bezdomny, oni zostali przyjęci. ( Tego bezdomnego napewno nie stać na składki, a cyganka ?! Ok, przyjęli ją , ale to co usłyszycię później będzie okropne. Wreszcię przyszła kolej na zapisanie mojego dziadka. BABA GO NIE PRZYJĘŁA ! Przyjeli cygankę, bezdomnego co nawet składek nie płaci, a porządnego, normalnego człowieka już nie ! To naprawdę przekracza wszelkię pojęcie, nie rozumiem tego. Pozdrawiam @tin.
... Właśnie ubublikowałam list @tina. Jak wiecię dostał bana i nie może tego upublikowac. A skoro jestem jego siostrą, to moge zrobic to za niego. | | | | |
@tin mając Bana nie może pisać ani z Twojego konta ani ze swojego W takim wypadu najprawdopodobniej i Twoje konto powinno zostać zbanowane. Jakbyś napisała że @in chce nam coś przekazać to okej, ale on pisze tutaj normalne posty za Ciebie. On mając BANA powinien cierpliwie odczekać do końca kary.Ważny temat i nie powinien zostać skanalizowany? Dobrze, ale postaraj się o mniej literówek, bo jest ich OGROM. Czy to słownictwo jest konieczne? To naprawdę bardzo niedobrze że Twój Dziadek nie żyje. Przykro mi. Pamiętaj jednak że choć szpitale w naszym kraju wcale nie są idealne ale nie wszędzie ludzie umierają przez nieodpowiednich ludzi na ważnych stanowiskach. Ale nie możesz decydować o tym kto ma przeżyć a kto nie. Nie możesz dzielić ludzi na lepszych i gorszych. Nie możesz nazywać bezdomnych ludźmi nienormalnymi.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
N, 30 sty 2011, 19:11 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Love tym postem pogłębiłeś pewność , że Atin steruje twoim kontem . Żeby nie to mielibyśmy większe niepewności . Dla pewności ty też sobie poczekasz .
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pn, 31 sty 2011, 11:33 |
|
|
smokos
Roz-krecony
Naklejki: 0
|
Z opublikowaniem tego listu mogłeś poczekać aż ban ci minie, bo chyba nie masz go na zawsze. Poza tym nie wolno mieć kilku kont, a twoja siostra została zbanowana bo byłeś tak niecierpliwy, że nie mogłeś poczekać aż twój ban się skończy i wykorzystałeś jej konto.
|
Pn, 31 sty 2011, 15:18 |
|
|
Sergio
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 3 sty 2011, 19:59 Posty: 73 Lokalizacja: Przy komputerze
|
Poza tym to nie jest jakiś niecierpiący zwłoki temat. Spokojnie mogłeś chociaż odczekać chwilę.
|
Śr, 2 lut 2011, 14:54 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|