|
|
Teraz jest Pn, 18 lis 2024, 23:36
|
Każuale i HarDcorowcy . Kim jesteścię ?
Autor |
Wiadomość |
@tin
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 0
|
Każuale i HarDcorowcy . Kim jesteścię ?
Istnieją dwie odmiany graczy. HarDcorowcy i każuale. HarDcorowcy: Najczęściej grają na konsolach, najczęściej na PS3, lub X-boxie. Lubią gry które są bardzo trudne, prawie nigdy nie grają w przygodówki , ani platformówki, oni grają tylko w strzelaniny i gry akcji. Naśmiewają się z każuali. Każuale: Najczęściej grają na pecetach, czasem na konsolach. Jeśli kupują konsolę, zawsze wybierają WII. Lubią proste gierki, i różne minigry. Nie lubią trudnych gier, których przeważnie nie przechodzą i odkładają je w kąt. Ja jestem hardcorowcem, lubię trudne gierki Teraz tylko zostało pytanie , kim wy jesteście ?
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
So, 1 sty 2011, 11:26 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Re: Każuale i HarDcorowcy . Kim jesteścię ?
Lubię przygodówki, platformówki i strzelaniny. Nie naśmiewam się z graczy casual'owych. Gram na pc i konsolach. Uwielbiam trudne gry.
Teraz przydziel mnie do jakiejkolwiek grupy.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
So, 1 sty 2011, 11:42 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
Lubię strzelanki i przygodówki. Nie naśmiewam się z innych graczy. Gram na pc i konsolach. Lubię i gry łatwe, i trudne.
Mnie też możesz spróbować przydzielić.
|
So, 1 sty 2011, 12:46 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
|
Ok, to dochodzi nam nowa grupa ! : Nijaki
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
So, 1 sty 2011, 13:30 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Lubię gry przygodowe, wyścigowe, platformowe, ogólnie zręcznościowe, także niektóre strzelanki... lubię gry proste ale też bardzo lubię gry złożone i trudne, stare i nowe; właściwie to ja nie mam gatunku gier które akurat lubię lub takich których nie lubię. Spośród gier i różnych gatunków podobają mi się niektóre - nie jestem fanem konkretnego gatunku, nie naśmiewam się z niczego - ale trochę z nazw tych gracz - to na H i każuale - tak? - to coś z angielskiego? Lubię makaron, zupy: rosół, pomidorową, barszcz, grzybową...wszystkie właściwie; słodkie dania i ostre lubię. Lubię ogólnie jeść ( wyprzedzam wasze pytania: jestem bardzo chudy) A teraz zgrabnie wrócimy do tematu gry - gram czasem na komputerze - ale ogólnie używam go do pisania - obecnie przez kabel nie płynie do komputera internet, ale kiedyś płynął. Żadnej konsoli nie posiadam - to znaczy nie używam bo posiadam taką starą. Jest bardzo fajna ale mi się znudziła bo mam jedną grę. Nie rozumiem za bardzo tego tematu... Ale zapewne chodzi ci o to aby posegregować graczy. Mnie nie da się posegregować bo piszę niezrozumiale. Nie wiedziałem, że istnieją dwie odmiany graczy - Ale w sumie to nie uważam się za zapalonego gracza. A skoro jestem na forum Reksia to dodam, że lubię gry z Reksiem ( oczywiście przygodówki ) Ogólnie to staram się być wolnym człowiekiem.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
So, 1 sty 2011, 14:28 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
|
Jak ktoś ogląda Hypera to wie o tych dwóch odmianach
|
So, 1 sty 2011, 16:31 |
|
|
Paratroopa
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 6 lis 2010, 15:27 Posty: 362 Lokalizacja: Warszawa
|
To że ktoś gra dobrze w gry chyba nie znaczy że jest Hardcorowy?!!?Hardcorowy to jest bohater narodowy tak powiem!!!
_________________Sygnatura wykonana u MrF11 polecam robienie u niengo sygnatur
|
Śr, 19 sty 2011, 16:33 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
|
To jest podział na graczy. Używany na całym świecie. ( Ogląda się Hypera )
|
Śr, 19 sty 2011, 18:25 |
|
|
Żelo
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 16 kwi 2010, 15:29 Posty: 532 Lokalizacja: z przyszłości
|
Re: . Kim jesteścię ?
Jestem Każualą i HarDcorowcem bo lubie strzelanki przygodówki ,zręcznościówki i platwormówki.Nie naśmiewam się z kałużystów i lubie trudne gierki. U mnie w klasie większość to hardkorowcy bo grają w strzelanki i naśmiewają się ze mnie że gram w przygodówki,ale konsole niiewiele osób ma... Ps.@tin:To jest forum gier z reksiem czyli przygodówek i zręcznościówek,więc każdy uzer to w części kałużysta .
_________________ Powrót Żela (po raz 20 xD )
|
Śr, 19 sty 2011, 19:10 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
|
Ale przecież ja nic nie mam do każualów
|
Śr, 19 sty 2011, 19:39 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Podział ten został właśnie stworzony, aby pokazać wyższość graczy hardcore nad tymi drugimi. Ty nie bądź taki pewny, to że jest używany nie oznacza że jest uznawany.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Śr, 19 sty 2011, 21:19 |
|
|
smokos
Roz-krecony
|
Lubię strzelaniny, przygodówki, platformówki i wyścigówki, i nie nabijam się z innych graczy. Jeśli chodzi o poziom trudności to powiem tak każda gra która nie jest grą logiczną jest do przejścia.
|
Śr, 19 sty 2011, 22:07 |
|
|
Love
Stawia Opór
|
Nie lubię trudnych gier. Chyba jestem każual'ką .
_________________Mam IP @tina. Jestem jego siostą
|
N, 30 sty 2011, 17:16 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
@tin - Napisałeś że ISTNIEJĄ takie grupy a ty je wymyśliłeś - pierwszą stworzyłeś dla siebie a resztę na odwrót. -,- Ja tak powiem: Wolę grać na kompie na konsolę nie wydałbym złamanego grosza. Uwielbiam trudne gry. Łatwe są dla początkujących. Moje ulubione gry: Zręcznościówki symulacje i turowe. Nie lubie: Dla dziewczyn MNO Edukacyjnych i platformowych.
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
Pn, 31 sty 2011, 16:25 |
|
|
krys95
Norman
Dołączył(a): Wt, 2 wrz 2008, 14:57 Posty: 293 Lokalizacja: Moon of Endor
|
Jak dla mnie nie trzeba wprowadzać takiego podziału. Takie coś może kogoś poniżyć (napisze że lubi coś tam i wszyscy na niego: Każual.) A co do Hypera: Nie oglądam i nie prędko będę
_________________Zapraszam do rejestracji w Margonem - można mnie tam spotkać pod nickiem Kryska :] http://www.margonem.pl/?task=profile&id=1308886
|
Wt, 1 lut 2011, 21:58 |
|
|