|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 00:45
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 12 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Projekt: Reksiopedia
Tutaj prowadzimy rozmowy o projekcie: Reksiopedia. Link do projektu: http://przygodyreksia.wikia.com/wiki/Strona_g%C5%82%C3%B3wna
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Wt, 25 sty 2011, 18:52 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
|
Re: Projekt: Reksiopedia
Poprawiłem stronę główną: usunąłem ReksioNews - i tak nikt z tego nie korzystał... Z innych rzeczy - trzeba zrobić porządnie czary, jakich standard - opisy działania, kto uczy go, oraz fotkę działania i symbol. Swoją drogą - ostatnio nam się ładnie Reksiopedia rozwija
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
So, 5 lut 2011, 13:10 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
|
Proponuję, by rozwinąć informacje, jakie w Reksiopedii można znaleźć o forum, są tam bardzo wąsko i niepewnie dobrane. Zaledwie kilka haseł. Nic nie można znaleźć o ważnych wydarzeniach: historia zdewastowania ,,Goście, Goście", Rewolucja, włamanie na konto michcia, trochę starych, mało znanych informacji. To wszystko się przyda.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
So, 5 lut 2011, 14:23 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
Przydałoby się też trochę artykułów na temat materiałów, np. beczka lub tuba.
Edit: Wydaje mi się, że nie potrzeba więcej rzeczy z tego rodzaju. A jeśli tak, to wysłać mi na PW.
P.S. Dodałem obrazki Wehikułu Czasu i Żurawia, myślę że to jedne z najważniejszych, które dodałem.
|
Wt, 8 lut 2011, 12:28 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
|
A, zauważyłem że są artykuły które już istnieją , a różnią się tylko pisownią (dużo i małe litery, dwuznaki). Robimy wtedy taki coś, stronę przekierowującą: Jest tak z np. RIMS (przekierowuje do Reksio i Miasto SeKretów), albo Kurator (przekierowuje, o ile się nie mylę do kornelka)
|
Śr, 9 lut 2011, 14:16 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
|
Ja właśnie tak zrobiłem np. do Sznurek albo jak był artykuł do poprawy: Kula Budyniu to były dwa, więc zrobiłem przekierowanie.
P.S. Teraz zamiast kategorii Inne przydałoby się więcej czarów. Na razie mamy tylko Kulę Budyniu i Ciemność + zamiana w żabę.
Aha: Czemu Zamiana w żabę nie utrudnia walki? U mnie chyba po drugim razie, ew. po drugim dzieje się tak: Przeciwnikowi ładuje się czar i jest tak, że strzela bez końca.
Czy jeszcze można zrobić nowe artykuły do napisania? Te na stronie głównej.
|
Śr, 9 lut 2011, 14:54 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
|
Ok, możesz je zrobić, musisz na stronie głównej kliknąć edytuj, a następnie zjechać na dół - do listy szablonów, poszukać "do napisania" i kliknąć edytuj obok tego szablonu. A, swoją drogą znalazłem opis składni Wiki (może się komuś przydać): https://developer.mozilla.org/Project:pl/Opis_sk%C5%82adni_Wiki
|
Cz, 10 lut 2011, 15:12 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
|
Tyle, że ja nie mogę edytować strony głównej...
|
Cz, 10 lut 2011, 18:54 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
|
|
Cz, 10 lut 2011, 19:02 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
W 6 linijce na Stronie Głównej w kodzie trzeba usunąć div> (na końcu linijki), które przeszkadza tu: Usunął bym to gdybym mógł.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Pt, 24 cze 2011, 11:28 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Miałbym prośbę... czy ktoś mógłby wstawić na Reksiopedi pod tym linkiem obrazek Metra z City of Secrest 2 http://przygodyreksia.wikia.com/index.p ... ReUpload=1Ten obrazek Wstawiłem pozostałe, nawet uzupełniłem artykuł, tylko ten nie chce mi wejść.
Wt, 2 sie 2011, 08:52 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
So, 26 lis 2011, 15:12 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 12 ] |
|