|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 05:29
|
Autor |
Wiadomość |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Re: Reksio i weterynarz coś
Nie, została zbananowana w kwietniu i miała bana na rok. Nie robimy ,,piramidek''. /Dizel
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Wt, 25 sty 2011, 13:14 |
|
|
krys95
Norman
Dołączył(a): Wt, 2 wrz 2008, 14:57 Posty: 293 Lokalizacja: Moon of Endor
Naklejki: 0
|
Wiem. Niestety (...). Ja ją nawet lubiłam . Szkoda, że nie jestem na tyle sławna, by być w komixie
_________________Zapraszam do rejestracji w Margonem - można mnie tam spotkać pod nickiem Kryska :] http://www.margonem.pl/?task=profile&id=1308886
|
Wt, 25 sty 2011, 19:11 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
|
Ciekawe czy Bot mógłby sparodiować mnie w komiksie ?
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
Wt, 25 sty 2011, 19:49 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
Chyba tylko jako spamera -_-
|
Wt, 25 sty 2011, 19:56 |
|
|
@tin
Bardzo Stary Norman
|
Niby dlaczego ? Są tutaj spemerzy, ale ja się do nich nie zaliczam. Spamerzy to np. reksio2, shlafrock holmes . Widzisz, to są spamerzy. Ja tylko na początku trochę spamowałem tymi linkami, ale wtedy byłem jeszcze nowym userem który nawet nie raczył przeczytać regulaminu. Chodzi mi o to żeby Bot sparodiował jakoś moją kłótnie o zębach . Jakoś mnie tak narysować, z jakimiś wielkimi zębami i Dizla który się ze mną kłóci. To może być ciekawe. A osta byś nie chciał ? :>A poza tym off - top - upominam.Nie ma chyba postu w którym się nie kłócicie , @tin , sam lepszy nie jesteś i nie wytykaj kto jest spamerem , bo sam należysz do tej grupy , to tak jakby przygadał kocioł( @tin) garnkowi ( reszta spamerów ) żeby nie było mówiła to patelnia
_________________Reksio i Tajemnicza Osoba !!! POWRACA ! Nowa część już w ,,Naszej Twórczości'' Avek wykonany przez AdamMaga.
|
Wt, 25 sty 2011, 20:18 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Co do szczurzycy, to odbananowanie jej to chyba dobry pomysł... Komiks jest najlepszym na forum. Bot, gratuluję pomysłu, dobrych chęci, ciężkiej pracy. Opłaciło się.
A wy się nie martwcie, nie musicie występować w komiksie, żeby być lubiani na forum.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Śr, 26 sty 2011, 09:48 |
|
|
bartosz2211
Norman
Dołączył(a): Wt, 23 mar 2010, 19:32 Posty: 243 Lokalizacja: Ziemia... tak mi się przynajmniej wydaje.
|
Jeśli to parodia Doctora Who to może jeszcze K-9 albo Sara Jane.
|
Śr, 9 lut 2011, 22:21 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
wszystkie komiksy 10/10
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Cz, 10 lut 2011, 21:01 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
| | | | @tin napisał(a): Niby dlaczego ? Są tutaj spemerzy, ale ja się do nich nie zaliczam. Spamerzy to np. reksio2, shlafrock holmes . Widzisz, to są spamerzy. Ja tylko na początku trochę spamowałem tymi linkami, ale wtedy byłem jeszcze nowym userem który nawet nie raczył przeczytać regulaminu. Chodzi mi o to żeby Bot sparodiował jakoś moją kłótnie o zębach . Jakoś mnie tak narysować, z jakimiś wielkimi zębami i Dizla który się ze mną kłóci. To może być ciekawe. A osta byś nie chciał ? :>A poza tym off - top - upominam.Nie ma chyba postu w którym się nie kłócicie , @tin , sam lepszy nie jesteś i nie wytykaj kto jest spamerem , bo sam należysz do tej grupy , to tak jakby przygadał kocioł( @tin) garnkowi ( reszta spamerów ) żeby nie było mówiła to patelnia | | | | |
Gwahahahahahaha! Post roku 2011! A co do komiksu. To świetny tylko że Kretes ma prawie cały czas ręce na biodrach. xDxD 1/10 (oj sory zjadłem zero.(a na serio to 10/10)
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
Pt, 11 lut 2011, 15:03 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
|
och jak bardzo chce żeby była już kolejna część komiksu bota
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Pt, 11 lut 2011, 20:05 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
999 ...999.999 ...999 w skali od 0 do 1 Kiedy ko lejny ro zdział? Aaa! Błędy! Aaa! Rozciąganie forum! Litości! Przczytanie regulaminu i stosowanie się do niego jest tak niewyobrażalnie trudne! - Bot
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
So, 26 mar 2011, 16:38 |
|
|
Olek1
Bywalec Nory
|
te pierwsze rozdzieły mi działają ale reszta nie (1 post Bota)
_________________ moje ulubione komiksy z kaczorem donaldem
1.komiksy z kaczogrodu 2.mamut 3.mega gigant 4.gigant 5.kaczor donald
|
Pn, 4 kwi 2011, 15:26 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
możecie włączyć opcję zmiany głosów, bo z początku mi się nie podobało i zagłosowałem na trzecią opcję i tego teraz bardzo żałuję
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
Wt, 5 kwi 2011, 10:45 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Komixx rzecz jasna super, ale jestem trochę wkurzony tym, że wracasz do szczurzycy. Nie masz innych pomysłów? Musi być szczurzyca? Nie może być przeniesienie do jakieś innej krainy z innymi forumowiczami (albo wymyślonymi postaciami)? Szczurzyca mnie nudzi, nie chcę jej, zrób coś nowego. 9/10, bo jednak nie chcę szczurzycy, przejadła mi się.
|
Wt, 5 kwi 2011, 19:13 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
|
Mam nadzieje że bot zrobi kolejną część bo chyba się do niej nie pali
|
N, 10 kwi 2011, 14:16 |
|
|