|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Pn, 18 lis 2024, 15:36
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Czarodzieje z Waverly Place
Autor |
Wiadomość |
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Czarodzieje z Waverly Place
Rozmawiamy o nich w tym wątku.
Parę nieścisłości:
Gdy Justin pocałował wilkołaczkę, sam stał się wilkołakiem, ,ale kiedy Alex pocałowała Masona nic się nie stało. W intro w pokoju Alex jest różowa włochata tapeta, a w serialu pojawia się ona podczas remontu.
Regulamin: "3. Gdy zakładasz nowy temat wnieś do niego jakieś życie. tzn. Nie pisz np. "Tu rozmawiamy o..." i koniec. Rozwiń temat, aby był ciekawy." Napisz co to w ogóle jest. Gra, film, serial czy książka. Daj linka do opisu albo opisz to sam. Inaczej wątek poleci do kosza.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Pt, 11 lut 2011, 13:06 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
Re: Czarodzieje z Waverly Place
Mógłbyś powiedzieć co to jest a nie od razu o błędach.
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
Pt, 11 lut 2011, 14:57 |
|
|
Rilana
Norman
|
Najbardziej lubię Alex a wy? Ps:dopiero teraz zauważyłam błędy o których wspomniałeś
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Pt, 11 lut 2011, 16:38 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Dziwię się, że AdamMag się jeszcze nie pofatygował. Wszystkie znaki wskazują na to, że lubi ten serial.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
N, 13 lut 2011, 18:11 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|