|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 06:06
|
Autor |
Wiadomość |
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
przez to spadłem
_________________ wróciłem
|
Śr, 15 gru 2010, 19:32 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Re:
Bardzo fajne. Ciekawe i akcja dobra. Rozkręcasz się....8/10
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
So, 18 gru 2010, 14:43 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Re: Reksio i magiczny kamyk.
ROZDZIAŁ 3
Reksio stanął przed tajemniczym zamkiem. Wiał mocny wiatr, bohatera przeszedł dreszcz. Ściana pokryta bluszczem nadawała elegancji temu miejscu. Pies pchnął lekko wrota, które chociaż masywne, od razu ustąpiły. Na długim korytarzu rozciągał się niebieski dywan, a na ścianach wisiały malowidła i obrazy. - Gertruda z rodu Łuska. - odczytał Reksio podpis na ramie. Przyglądnął się obrazowi i ruszył korytarzem. Szedł długo, a przynajmniej tak mu się wydawało. Na końcu "przedpokoju" były otwarte drzwi prowadzące do małego pomieszczenia. Reksio szybko wszedł do środka, nie spodziewając się niczego. Na kryształowej podłodze stało łóżko (kryształowe) z pościelą (kryształową), a obok niego stoliczek (kryształowy) z lampką nocną (kryształową). Nagle drzwiczki zatrzasnęły się na amen... a właściwie to na klucz. Reksio próbował otworzyć drzwi. Nie udało się, one również były kryształowe.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Pn, 3 sty 2011, 15:40 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Ech....krótkie. Ogólnie radzisz sobie z dobrym utrzymaniem opowiadaniem. Ale rób dłuższe no bo to się rozkręca a ty malutko piszesz rozdziały.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Wt, 4 sty 2011, 14:31 |
|
|
Rilana
Norman
|
Trochę krótkie ale i tak bardzo mi się podoba z niecierpliwością czekam na następną cześć 9.99/10 Super było by gdyby było choć linijkę dłuższe
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
N, 20 lut 2011, 16:46 |
|
|
Nit
Bywalec Nory
|
Krótkie strasznie ale ciekawe.Jak masz troche wolnego czasu to zrób długie wstrzymam się z oceną ale jak będzie długie to postawię.
_________________ Wisła Kraków klub 1906-2011 Walczymy o mistrzostwo W lidze mistrzów kibicowałem królewskim Mój avatar wykonał mistrz avatarów AdamMag!
|
N, 20 lut 2011, 18:02 |
|
|