|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 07:58
|
Autor |
Wiadomość |
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
RPG Worms
RPG na licencji Bota. W tym RPG sterujemy własnym Robakiem(Wormem) Aby się zapisać należy: Nadać imię Robakowi. Podzielić 8 punktów na: Siłę(gdy atakujesz przeciwnika dodawana jest o siły broni) Zręczność(większa możliwość obrony podczas walki) Szybkość(Możliwość szybszego wykonywania poleceń. No więc tak: Znajdujemy się na planecie Wormsland. Aby wygrać grę należy pokonać Rolnika bagnicę lub Różowobrodego(bardzo silni przeciwnicy) Można także walczyć z innym graczem. Trzeba powiedzieć kogo się atakuje i wybrać broń z panelu uzbrojenia. Bronie można kupować w sklepie za monety które można dostać wykonując misje w kampanii które wyznacza wam MajoRRobal. Gdy kupujesz broń w sklepie możesz popatrzyć na ich siłę ataku. (dodawana podczas walki do siły broni) Atak: Atakujący zawsze pierwszy wyznacza broń i jak już mówiono dodaje jej siłę do siły swojego robala. Obrońca robi to samo. Gdy gracze mają dużą obronę mają dużą możliwość że przeciwnik będzie miał pecha. Zwycięża gracz z większą ilością mocy lub NIE ten któremu przytrafił się pech. Gracz który został zaatakowany nie może umknąć walce. (chyba że kupi przyśpieszenie lub REDBula w sklepie) W sklepie można też kupić narzędzie które pomagają w różnych trudnych sytuacjach.
To tyle. Zapisywać się.
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
N, 20 lut 2011, 19:21 |
|
|
Rilana
Norman
|
Re: RPG Worms
A co mi szkodzi Tyl;ko mógł byś wypisać mi na PW trochę więcej,nie grałam w żadne wormsy a to coś na ich zasadzie -siła 3 -zręczność 3 -szybkość 2 A i imię....Jeremi
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
Ostatnio edytowano N, 20 lut 2011, 21:05 przez Rilana, łącznie edytowano 1 raz
|
N, 20 lut 2011, 20:55 |
|
|
Garmon
Bywalec Nory
Naklejki: 0
|
Imię Garmon siła 4 zręczność 2 szybkość 2
(Ps. Grałem tylko w Worms Forts: Oblężenie.)
|
N, 20 lut 2011, 20:58 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
|
Obydwaj jesteście na wyspie puszczy. Co robicie? (na początek każdy ma trzy bronie - bazookę strzelbę i granat.)
A: Idziecie do sklepu coś kupić(na początku każdy ma 20 monet) B: Idziecie wykonać jakąś misję. C: Walczycie z innym graczem. D: Rozmawiacie z mieszkańcami wioski tubylców. E: Coś innego....
EDIT: Zapomniałem w instrukcji RPG coś napisać: Przegrany w walce z innym graczem musi oddać jakąś broń ze swojego panelu uzbrojenia. Zwycięzca sam ją wyznacza. Przegrany oczywiście musi pokazać jakie ma(siłe broni też).
|
Pn, 21 lut 2011, 11:40 |
|
|
Rilana
Norman
|
B
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Pn, 21 lut 2011, 12:42 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
|
KariMataHari: Masz cztery misje do wyboru:
A: Odkopać na cmentarzu skarb duchów. B: Odzyskać bardzo potężną broń C: Pokonać wikingów D: Pokonać wroga i zająć kluczowe pozycje.
|
Pn, 21 lut 2011, 12:55 |
|
|
Rilana
Norman
|
D
|
Pn, 21 lut 2011, 13:06 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
|
Znajdujesz się na wyspie na której pada deszcz. I to nieustannie. Twoim zadaniem jest pokonać wrogiego robala i znaleźć kolorowe pole na którym musisz stanąć. Nagle widzisz wroga. Co robisz.
A: Atakuje go jakąś bronią. B: Uciekam C: Szukam pozycji
|
Pn, 21 lut 2011, 13:34 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Na pewno masz te pozwolenie?
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pn, 21 lut 2011, 14:06 |
|
|
Garmon
Bywalec Nory
|
D
|
Pn, 21 lut 2011, 14:58 |
|
|
Rilana
Norman
|
C
|
Pn, 21 lut 2011, 15:12 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
|
Kari-Mata-Chari:
Nie znalazłaś gdy wróciłaś zauważyłaś że wróg na niej stoi.
A: Atakuję go B: Uciekam C: Rezygnuję z misji D: Coś innego
Garmon:
Wódz mówi że w pobliżu czai się banda łobuzów którzy chcą naszego złota. Proszę pomóż na a dostaniesz 50 monet!
A: Pomogę wam! B: Nie.... Idę robić coś innego. C: Opowiedz mi o tej bandzie. D: Lepiej przyłącze się do tej bandy i zniszczę was! E: Coś innego.
|
Pn, 21 lut 2011, 16:00 |
|
|
Garmon
Bywalec Nory
|
C
|
Pn, 21 lut 2011, 16:23 |
|
|
Rilana
Norman
|
A
|
Pn, 21 lut 2011, 16:32 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
|
Kari-Mata-Hari:
Wybierz broń:
A: Bazooka - Moc 3 B: Granat - Moc 1 C: Strzelba - Moc 2
Garmon:
Banda chce się zemścić za złe oceny w szkole niedaleko. Ja jestem ich nauczycielem.
A: Pomogę wam niech giną! B: Chyba nie myślisz że ci pomogę? C: Giń! Banda mi pomoże zrobić z twojej żałosnej wioski bezludną wyspę! D: Pokonam ich za wymierzenie sumy która mi pasuje. E: Dam ci radę - popraw im oceny na 6 to może przestaną atakować. F: Coś innego....
|
Pn, 21 lut 2011, 17:02 |
|
|