|
|
Teraz jest Wt, 19 lis 2024, 03:46
|
Autor |
Wiadomość |
Rilana
Norman
|
Sims3-dziwne rzeczy
Do graczy sims3,2 lub 1. Występowały lub znacie jakieś ciekawe lub dziwne rzeczy z Gry Raz zauważyłam że samochodem jedzie duch,obserwowałam go a on pojechał na pustą parcele i zniknął.....a tu śmieszny błąd: [img]http://i46.tinypic.com/nmkr2d.jpg[img]
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Śr, 23 lut 2011, 19:15 |
|
|
Rilana
Norman
|
Re: Sims3-dziwne rzeczy
http://i46.tinypic.com/nmkr2d.jpgspróbujcie tak....to nie mój błąd ale w temacie
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Śr, 23 lut 2011, 19:15 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Swojego czasu lubiłem się bawić kodami w dwójce, na przykład spawnować Panie Zadeckie i zamykać je w ciasnych pomieszczeniach. Muzyka dla uszu
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Śr, 23 lut 2011, 19:28 |
|
|
Rilana
Norman
|
Najdziwniejsze rodziny według mnie to: -Ćwir -Langrabowie(Jeżeli poszperasz w ich drzewie genealogicznym to znajdziesz dwóch ojców
|
Śr, 23 lut 2011, 19:31 |
|
|
KolgejD
Stawia Opór
|
W simsach 2 kiedyś koleś pojechał do pracy i nie wrócił. A czasami jak ktoś mi umiera to kostucha siada na kibel, robi swoje i znika xd nie wiem czy to błąd czy co to. Raz w 1 Kasandra Ćwir zasnęła i nie dało się obudzić. ;o
|
Śr, 23 lut 2011, 20:15 |
|
|
Nit
Bywalec Nory
|
Powiem krótko mnóstwo błędów jest w grze sims3.Za to bardzo mało błędów w sims2
_________________ Wisła Kraków klub 1906-2011 Walczymy o mistrzostwo W lidze mistrzów kibicowałem królewskim Mój avatar wykonał mistrz avatarów AdamMag!
|
Cz, 24 lut 2011, 15:17 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
Eee... W The Sims 2 mi raz się wyświeltiło takie okno z angielskimi napisami i linkami i jak do wyłączyłem sim z rodziny którą właśnie grałem od tak sobie zniknął.
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
Cz, 24 lut 2011, 15:19 |
|
|
Nit
Bywalec Nory
|
Jeszcze jeden błąd w simsach jadłem śniadanie moim simem no i zamiast krzesła pojawiło sie wc a jak drugi sim poszedł do toalety do załatwił się do krzesła.
_________________ Wisła Kraków klub 1906-2011 Walczymy o mistrzostwo W lidze mistrzów kibicowałem królewskim Mój avatar wykonał mistrz avatarów AdamMag!
|
Pt, 25 lut 2011, 18:32 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
|
Ja raz miałem w domu rodziny w której była matka i dziecko i dziecko było tak złe przez ten pożar że opieka przejechała(w tym samym czasie spaliła się matka) I jak lazła ta opieka przez resztę ognia to się sama spaliła. No i dziecko siedzi aż się pożar ugasił dopiero wtedy przyjechała nowa pracująca w opiece społecznej.
|
Pt, 25 lut 2011, 21:31 |
|
|
Rilana
Norman
|
w simsach jest dużo dziwnych żeczy ale takich niemiałam
|
Pt, 25 lut 2011, 21:33 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
|
1. Ja na studiach miałem megagłodnego sima i zamówiłem mu pizze i położyłem ją na stołówce i jak wcinałem przy stole pizzę to jakiś inny student ukradł mi kawałem pizzy i usiadł obok mnie i tak gadał do mojego sima że zamiast jeść spadał mu głód i w końcu umarł.
2. Simy wchodzą na golasa do wanny ogrodowej
3. Ostatnio moja simka pojechała a randkę ze swoim chłopakiem. Na randce poprosiłam go o odwiezienie do domu moim samochodem oczywiście.... Pierwszy wsiadł mój chłopak... Moja simka wogóle nie weszła do samochodu. Uniosła się w powietrze i zaczęła jechać bez samochodu i to trochę dalej od jej widocznego samochodu i chłopaka...
|
Pt, 25 lut 2011, 21:48 |
|
|
Rilana
Norman
|
Pamiętam jak mój sim wyrzucił dobre jedzenie i dostał nastrójnik "wyrzucenie całkiem dobrego jedzenia" gdy najechało się na to myszką było coś takiego (...) W miłowie są głodne dzieci Sęk w tym że Sunset Valey powstało przed miłowem....
|
Pt, 25 lut 2011, 22:00 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
|
LOL! Zapomniałem o tym: Rozwaliło mnie!
Do mnie przyjechał ten dyrek,Kajetan Kwiatek.Wysiadł ze swego wozu,spojrzał na ten bałagan w ogródku (miałam małe dziecko i chciałam je nauczyć korzystać z toalety,no i,że mi się nie chciało sprzątać kibli,kupiłam ich z dwadzieścia,no i wszystkie zapaskudzone.) powiedział,że ta rodzina nie powinna mieć nic do czynienia z tak poważną instytucją.Wsiadł do wozu,a gdy chciał odjechać,jego wóz się "przetranswormował" i wyszedł mutant z ośmioma drzwiami i kołami.szkoda że screena nie zrobiłem. Ach....
Trochę kultury proszę ;p
|
Pt, 25 lut 2011, 22:03 |
|
|
Rilana
Norman
|
Oto mój ulubiony sccren ( z mojego bloga) i jeszcze ten
|
Pt, 25 lut 2011, 22:08 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
|
Fajne ale nie wiem co w tym dziwnego....
|
Pn, 28 lut 2011, 16:39 |
|
|