|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 04:48
|
Autor |
Wiadomość |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Re: RPG Luka
Jean-Paul
Daję po 2 pkt. do każdego.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
So, 19 mar 2011, 21:32 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Donat :
Jesteś na Kuranie. Nad twoją głową latają myśliwce i bombowce, i bombardują Kuran. Co robisz?
A) Chowasz się w budynku La Resistance B) Uciekasz w ... (napisz którą stronę) C) Wsiadasz do swojego myśliwca D) coś innego (napisz co)
|
So, 19 mar 2011, 21:33 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Szukam w szopie i przy kurnikach. Zbieram też wszystko co może sie przydać do czego kolwiek (np.: sznur, baterie, noże i widelce).
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
So, 19 mar 2011, 21:34 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
Do myśliwca!
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
|
So, 19 mar 2011, 21:34 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
E) Nie mam statków kosmicznych ani sprawnego Wajhadłowca... Lecz mam części. Biorę swoją budę, doczepiam do niej sprzęcior z szopy Koguta, wstawiam odkręcone od Wajhadłowca drzwiczki w otwór wejściowy i robię dwa działka makaronowe. Potem nazywam całość ,,REX 07" i ruszam.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
So, 19 mar 2011, 21:37 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Dadi :
Znajdujesz trochę żelastwa, pralkę, lejek, działko, sznurki, wiatraczki, troszkę kosmicznego złomu i silniczek. Co robisz?
A) Montuję z tego statek B) Szukam dalej (napisz gdzie) C) Coś innego (napisz co)
Donat :
Startujesz myśliwcem. Jak wysoko lecisz?
A) Nisko B) Wysoko C) Lecę do atmosfery D) Wysiadam
Nieznany :
REX 07 działa i wylatuje. Jest jednak nieco powolny. Co robisz?
A) Ląduję i ulepszam go B) Lecę dalej C) Coś innego (napisz co)
|
So, 19 mar 2011, 21:39 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
Wolę lecieć dość wysoko, żeby nie walnąć w budynek.
Mistrz i Małgorzata <3
|
So, 19 mar 2011, 21:42 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Maldurf złapał bakietkę, i niczym antyterrorysta przekradał się w kierunku wschodnim.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
So, 19 mar 2011, 21:43 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Teraz szukam wszystkiego co może się nadać na jakieś działko (wiadro, buraki, makaron). A i szukam po całym podwórku.
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
So, 19 mar 2011, 21:43 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
a
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
So, 19 mar 2011, 21:44 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
|
A
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
So, 19 mar 2011, 21:47 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
|
Ja mogę?Jeśli tak to biore Reksia.
|
N, 20 mar 2011, 06:58 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
|
Zajęty. Został tylko Kretti, Kari Mata i Molly.
|
N, 20 mar 2011, 11:46 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
|
Nieznany ma rację wybierz inną postać i rozdaj staty.
Donat :
Wysoko jest dosyć dużo statków. Co robisz?
A) Używasz na nich działka makaronowego B) Używasz na nich mini bomb C) Używasz na nich laserów D) Lądujesz E) Zmieniasz wysokość (napisz na jaką) F) Coś innego (napisz co)
Traktor :
Gdakanie jest jeszcze bardziej donośne. Wokół ciebie znajduje się nieco sprzętu typu haki czy łopaty. Co robisz (wolność wyboru)?
Dadi :
Działko znalazłeś już wcześniej, do tego znalazłeś nieco makaronu i kołowrotek z chomikiem Dieslem. Co robisz (wolność wyboru)?
Lobon :
Ale jednak trzeba czymś lecieć, co robisz?
A) Pomagam Kogutowi w budowie statku B) Dzwonię do Reksia, żeby po mnie przyleciał C) Sam buduję statek D) Coś innego
Nieznany :
Tylko czym by tu ulepszyć REXa 07?
A) Silniczkiem B) kołowrotkiem z chomikiem Dieslem C) Wiadrem D) Konewką E) czymś innym
|
N, 20 mar 2011, 13:06 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
Równocześnie a) i f). Ulepszam działko makaronowe (tak, żeby strzelało 4 pociskami na raz). Po ulepszeniu atakuję.
Mistrz i Małgorzata <3
|
N, 20 mar 2011, 13:09 |
|
|