|
|
Teraz jest So, 2 lis 2024, 18:33
|
Autor |
Wiadomość |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Re: NIEKOŃCZĄCA SIĘ OPOWIEŚĆ
-Ech...-mruknął Burektor i wycofał się. -Gdzie idziesz?-zapytał Reksio. -Do lombardu. Busola, zostawiona tam przez Norringtona, powinna wskazywać to, co najbardziej chcemy zyskać. I nie wskazuje. Idę złożyć reklamację!
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
So, 19 mar 2011, 12:29 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Spotkał tam Towarzysza Stalina i Lolka.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
So, 19 mar 2011, 14:16 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Którzy popijali waśnie zimną colę...
So, 19 mar 2011, 14:52 |
|
|
Czarnoksieznik
|
...rozcieńczoną w wódce. -idę stąd. To miały być gry bez alkoholu-mruknął Burek.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
So, 19 mar 2011, 14:54 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
postanowili iść do wulkanu gdzie mieszkał barandalf biały
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
So, 19 mar 2011, 18:50 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Okazało się, że Barandalf pomagający TKTPMowi to sobowtór. Prawdziwy był zamknięty w wulkanie.
|
So, 19 mar 2011, 18:59 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
|
barandalf razem z serpentus uciekli z wulkanu i rzucili czar ciemność
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
So, 19 mar 2011, 20:04 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Na co wszyscy czarodzieje w grupie Reksia odpowiedzieli " ochroną przed ciemnością ".
|
So, 19 mar 2011, 20:26 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
I w tym momencie wtrącił się Kitler, wpadając tu z innego wymiaru. Zasiadał za sterami czołgu. TKTPM i Burektor...
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
So, 19 mar 2011, 21:32 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Zaczęli z nim walczyć. Z pomocą przybiegli im psułani, ale nic nie wskórali szabelkami. Myśleli, że czołg jest tekturowy.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
So, 19 mar 2011, 21:34 |
|
|
Garmon
Bywalec Nory
|
Wskoczył do innego wymiaru.
|
N, 20 mar 2011, 10:51 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
-Nie! Nie chcemy przemocy!-wrzasnął narrator. Barandalf zasnął. Serpentus przeniósł się do innego wymiaru. Do wymiaru o nazwie "Film-Madagaskar 2". Chwilę później wrócił, uciekając przed babcią, która biła go torebką po głowie.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
N, 20 mar 2011, 13:06 |
|
|
Garmon
Bywalec Nory
|
I wtedy Reksio zamienił go w żabę.
|
N, 20 mar 2011, 14:30 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Babcia ciągle biła Snejka torebką, krzyczAc " zły kotek! ".
|
N, 20 mar 2011, 15:07 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
|
i serpentus krzyknął dobra dobra poddaję się. I serpentus uciekł tam gdzie raki zimują barandalf spał tak długo że w tym czasie Reksio i Kretes polecieli do domu
|
N, 20 mar 2011, 17:05 |
|
|