|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 06:14
|
Autor |
Wiadomość |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Re: RPG Luka
Czy w ogóle przeczytałeś pierwszy post Luka? Rozdajemy staty na Siłę, Zręczność, Inteligencję i Celność. Na nic więcej. I 8 punktów.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 20 mar 2011, 15:27 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
|
Kretti +1 do celności, +2 do naprawy
Luk tak napisał w 1 poście.
|
N, 20 mar 2011, 15:33 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Dadi :
Twój statek nawet dobrze leci, po drodze spotykasz jakąś asteroidę i widzisz Reksia (nieznanego) na stacji paliw. Co robisz?
A) Lecę dalej B) Pożyczam mu trochę paliwa C) coś innego
Nieznany :
Lądujesz na asteroidzie. Jest stacja paliw, ale żeby móc za nie zapłacić potrzebne są pieniądze, których niestety nie masz. Co robisz?
A) Krzyczę do Koguta (Dadiego), żeby mi pożyczył trochę paliwa B) Rozmawiasz z szefem stacji paliw C) Lecisz dalej w stronę Kurana, może uda się dolecieć D) coś innego
Rdusiu :
Rozdaj wg tego schematu
Siła - Szybkość - Inteligencja - Celność -
8pkt masz do rozdania, na żadne inne umiejętności nie rozdajesz, zdobędziesz je później jak dojdą szkolenia. Nie uwzględniaj bonusów.
|
N, 20 mar 2011, 15:40 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
A czy ja mógłbym jeszcze się dołączyć?
|
N, 20 mar 2011, 15:47 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Ok, mogę dodać nową postać jeśli nie chcesz być dziewczyną.
Shlafrok Holmes +1 do inteligencji +2 do władania bronią
Rozdaj staty i możesz grać, Frog.
|
N, 20 mar 2011, 15:50 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
|
Właściwie nie trzeba było, no ale jak już jest...
Siła 2 Szybkość 2 Inteligencja 2 Celność 2
|
N, 20 mar 2011, 15:52 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
|
Frog :
Przeniosłeś się do XXI wieku i wylądowałeś na podwórku Reksia. Wszyscy biegają i szaleją. Co robisz?
A) Pytasz się kogoś co tu się dzieje B) Chodzisz po podwórku C) coś innego
|
N, 20 mar 2011, 15:55 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
|
B) W czasie rozmowy improwizuję i, będąc świadomym, że aby do czegoś dojść w biznesie, trzeba dać tony łapówek, mówię: -Słuchaj no! Konkurencja dała mi cynk, że dolewasz zwykłej, śmieciowej wody do paliw kosmicznych statków Wielkiego Imperium, co u ciebie tankują. Od tej pory masz wlewać czyste paliwo rakietowe. Masz też się zająć moim statkiem. Inaczej skabluję o wszystkim Imperium, a oni wiedza, co z toba zrobic.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
N, 20 mar 2011, 16:22 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
|
A)
|
N, 20 mar 2011, 16:51 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
a
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
N, 20 mar 2011, 17:02 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Maldurf złapał kilka haków i rzucił się w stronę gdakania.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
N, 20 mar 2011, 17:45 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
|
Traktor :
Rzuciłeś się na ufokurę i odciąłeś jej pióro (+1XP), zaczęła uciekać. Zacząłeś słyszeć gdakanie od tyłu, co robisz?
A) Odwracasz się B) Gonisz tamtą ufokurę C) coś innego
Lobon :
Kogut już odleciał i niestety cię nie zabrał. Co robisz?
A) Dzwonię do niego B) Buduję własny statek C) coś innego
Frog :
Odpowiada ci Kari-Mata. - Były ataki na Kuran i Krainę Czarów, nasi po za Kretesem i Kornelkiem polecieli je ratować. A teraz jakieś dziwne odgłosy dobiegają zza podwórka, nie wiemy co się dzieje. Zrobisz coś?
Co odpowiadasz?
A) Tak i idziesz za podwórko B) Tak i łazisz po podwórku C) Tak i idziesz po Kretesa i Kornelka D) Nie i łazisz po podwórku E) inna odpowiedź
Nieznany :
Szef stacji odpowiada ci :
- Tak jasne. Myślisz, że Imperium nie skapnełoby się, że czegoś dolewam. Za bezpodstawne oskarżanie mogę cię w każdej chwili wsadzić do więzienia. Ale jednak, mam pewien problem.
Co robisz?
A) Pytasz się co to za problem B) Uderzasz szefa stacji C) Uderzasz szefa stacji i chcesz żeby nalał ci paliwa D) Wychodzisz i lecisz na Kuran na zatankowanym wcześniej paliwie E) coś innego
|
N, 20 mar 2011, 18:34 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Lece na Kurakis. Po drodze zdzieram ziarna z asteroid-pól uprawnych.
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
N, 20 mar 2011, 19:04 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
|
A
|
N, 20 mar 2011, 19:17 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
|
A)
|
N, 20 mar 2011, 19:18 |
|
|