|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 21:46
|
Wiadomość od Aidem Miasto Sekretów 2 oficjalnie rozpoczęte !
Autor |
Wiadomość |
MarcinO
Bywalec Nory
|
Wiadomość od Aidem Miasto Sekretów 2 oficjalnie rozpoczęte !
Dzięki ogromnemu sukcesowi Miasta Sekretów na platformie iPad i iPhone, podjeliśmy decyzję o kontynuacji. Więcej szczegółów wkrótce.
Marcin
|
Pt, 1 kwi 2011, 13:54 |
|
|
smokos
Roz-krecony
Naklejki: 0
|
Re: Wiadomość od Aidem Miasto Sekretów 2 oficjalnie rozpoczę
Czyli nareszcie ruszyły tak długo oczekiwane prace nad nową częścią Reksia?? i czy będzie ona też na PC??
|
Pt, 1 kwi 2011, 14:11 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
jest!!! jeśli pan marcin mówi prawde to musze przygotowywać się na kolejną część reksia!! juchu!
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Pt, 1 kwi 2011, 14:48 |
|
|
smokos
Roz-krecony
|
no ale ten tytuł to potwierdzone miasto sekretów 2?? nie lepiej jakiś nowy wątek??
|
Pt, 1 kwi 2011, 14:52 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Ja mam tylko jedno pytanie. Kto będzie odpowiadał za fabułę? ps. już za chwilę kupuję na iP (swoją drogą strasznie tania), zobaczymy jak wam wyszła
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pt, 1 kwi 2011, 16:25 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Prima Aprilis?
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Pt, 1 kwi 2011, 17:25 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
dopiero teraz sobie przypomniałem że dziś jest pima aprilis. ale i tak może to być prawda albo i nie
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Pt, 1 kwi 2011, 17:26 |
|
|
Rilana
Norman
|
Właśnie! Zapomniałam....musi się okazać że to prawda! Tak chciałabym nową część....
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Pt, 1 kwi 2011, 17:31 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Taak. Na pewno Prima Aprilis, bądź czujny, bo się pomylisz. Było tak kiedyś, kiedy mówili, że będzie "Reksio i 7 cudów świata II". Wszyscy się ucieszyli, gdy nagle ktoś powiedział, że przecież nie było "Reksio i 7 cudów świata". To też było 1 kwietnia.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pt, 1 kwi 2011, 17:35 |
|
|
Rilana
Norman
|
eh...to chyba prawda...a tak się cieszyłam na nową część...choć myślę że(gdyby już ktoś robił nową gre ) to z jakąś nową fabułą chyb było by lepiej (tzn.nie "część druga")
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Pt, 1 kwi 2011, 17:37 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Chwila, czerwona lampka! Może chodzi o to, że naprawdę będzie, ale jest PA i nikt nie uwierzy!
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pt, 1 kwi 2011, 17:53 |
|
|
Rilana
Norman
|
Oj strasznie bym chciała ale to mało prawdopodobne T.T
|
Pt, 1 kwi 2011, 17:55 |
|
|
smokos
Roz-krecony
|
to raczej nie jest żart bo pan Marcin nie wchodziłby na forum i robił nadziei tylko dlatego że jest prima aprilis, a wchodzi tylko jak ma coś ważnego do ogłoszenia. bo takie żarty to zrobić by mógł babcia Reksia.
|
Pt, 1 kwi 2011, 18:25 |
|
|
MarcinO
Bywalec Nory
|
Reksio na 31 miejscu Top Paid Games w USA. I nie jest to żart.
|
Pt, 1 kwi 2011, 18:57 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pt, 1 kwi 2011, 18:59 |
|
|