|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 09:27
|
Wiadomość od Aidem Miasto Sekretów 2 oficjalnie rozpoczęte !
Autor |
Wiadomość |
Rilana
Norman
|
Re: Wiadomość od Aidem Miasto Sekretów 2 oficjalnie rozpoczę
to super że będzie Polska wersja bo już się obawiałam
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Pt, 1 kwi 2011, 20:23 |
|
|
smokos
Roz-krecony
Naklejki: 0
|
to zadam jeszcze 1 ostatnie pytanie żeby pana nie zadręczać dłużej
czy to naprawdę będzie miasto sekretów 2 czy jeszcze nie wiadomo jak będzie??
|
Pt, 1 kwi 2011, 20:29 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
O, teraz nie tylko świat ale i Polska dowie się o "Reksiu". (O ile będzie dużo recenzji)
1. Ta wiadomość o kontynuacji to Prima Aprilis? 2. Planujecie wydanie na tych platformach poprzednich części Reksia? (dotykowy ekran były pomocny do czarów w RIC) 3. Kto będzie pisał scenariusz? Wy, Hrynkiewicz czy ktoś inny?
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Pt, 1 kwi 2011, 20:35 |
|
|
MarcinO
Bywalec Nory
|
Tak jak napisałem w temacie tego wątku. Rozpoczynamy od poniedziałku prace nad CoS 2. NA razie mamy pomysł na fabułę, i mnóstwo gotowych komponentów MOdele animacje, silnik... Tak więc będzie dużo szybciej. Scenariusz - decyzja w przyszłym tygodniu wszystkie 3 opcje możliwe. 1. To nie jest prima Aprilis top paid games US iPhone 31 iPad 34 Mac 31 miejsce. 2. Rozważamy to, ale została by tylko fabuła. 3. Tak jak wyżej - wszystko możliwe
|
Pt, 1 kwi 2011, 20:42 |
|
|
Rilana
Norman
|
Już niemoge się doczekać,będzie to zapewne super produkcja
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Pt, 1 kwi 2011, 20:44 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
|
Może by zaangażować w to naszą skromną "community"? Na forum mamy wiele świetnych "pisarzy" i "wymyślaczy". Sam mam nawet pomysł na kontynuację (wykorzystanie Pocopanem, postaci z CoS (tylko dojdą nowe "szczury"), ale trzeba by zrobić krainę szczurów, podwórko i jeszcze 1 miejsce). Jakiś konkurs? Zaprezentowalibyśmy nasze propozycje.
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Pt, 1 kwi 2011, 20:45 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Może byście nawiązali współpracę z jakimś serwisem, np. gram.pl? Przyniosło by to wam więcej popularności.
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pt, 1 kwi 2011, 20:47 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Również mam parę pomysłów.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Pt, 1 kwi 2011, 20:49 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
|
Swego czasu pamiętam akcję z Adventure Zone. Ale po komentarzach postać Reksia sprawia że gry wygrane w konkursie lądowały od razu u "młodszych sióstr", albo "kuzynów"...
|
Pt, 1 kwi 2011, 20:50 |
|
|
Rilana
Norman
|
Mam mase pomysłów! Bylo by super zrobić taki konkurs
|
Pt, 1 kwi 2011, 20:56 |
|
|
MarcinO
Bywalec Nory
|
Scenariusz by community ? Do rozważenia
|
Pt, 1 kwi 2011, 20:57 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
|
Coś podobnego... Rano patrzę, nuda, wracam pod wieczór, a tu nagle coś takiego... Nie powiem, że jestem zaskoczony. Jestem pod wrażeniem - albo to bardzo okrutny dowcip ze strony AM, albo wreszcie mamy kontynuację! Jakby co, też mogę pokonwersować.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pt, 1 kwi 2011, 21:01 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
ja mam wiele pomysłow i możecie zrobić taki konkurs
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
So, 2 kwi 2011, 08:25 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
Jestem za konkursem, nawet jeśli nie wykorzystacie naszych pomysłów to przynajmniej je poznacie, a to już świetnie. teraz to już 2 kwietnia więc powinniście napisać czy to Prima aprllis (@offtopic: z jakiegoś języka: prima-pierwszy aprillis-kwiecień)@ontopic: wczoraj nie zaglądałem na forum (choroba) i dziś zanim spojrzałem na datę wysłania tego postu zatańczyłem mój dziwaczny taniec radości.
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
So, 2 kwi 2011, 14:39 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
T o nie jest Prima Aprilis. Gdyby było, to by już dawno o tym napisali. Jak już mówiłem, mam parę pomysłów. Co do konkursu: Jestem za, a nawet przeciw.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
So, 2 kwi 2011, 15:09 |
|
|