|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 09:04
|
Wiadomość od Aidem Miasto Sekretów 2 oficjalnie rozpoczęte !
Autor |
Wiadomość |
MarcinO
Bywalec Nory
|
Re: Wiadomość od Aidem Miasto Sekretów 2 oficjalnie rozpoczę
Grafika oczywiście w stylu LE Pocopane i jego mieszzkańcy wystąpią ale akcje będzie się działa trochę wyżej.
|
N, 3 kwi 2011, 17:56 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Czyli miałem rację! A czy Krety sprzymierzą się ze Szczurami i będą mieć wspólnego wroga?
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
N, 3 kwi 2011, 18:07 |
|
|
MarcinO
Bywalec Nory
|
Jest to jeden z pomysłów.
|
N, 3 kwi 2011, 18:33 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
To ja się zatrudniam w cyrku jako jasnowidz. Wiecie, jeśli tak, jaka? Ale nie trzeba pisać.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
N, 3 kwi 2011, 19:34 |
|
|
MarcinO
Bywalec Nory
|
Jeszcze poczekaj z zatrudnieniem
|
N, 3 kwi 2011, 19:59 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
JUPPPPPPI już się bałem, że będzie tylko mała różnica i cyferka 2 na końcu. __________________________________________________________________ jestem za!
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
Wt, 5 kwi 2011, 10:33 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Tak samo i ja.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Wt, 5 kwi 2011, 13:39 |
|
|
smokos
Roz-krecony
Naklejki: 0
|
nie wiem czy coś to da, ale też jestem za tym żeby odegrali jakoś rolę w nowej grze.
|
Wt, 5 kwi 2011, 13:43 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
A jak już coś postanowicie to mam kilka pytań: 1.Czy tam będą dzieci Resksia i Kretesa? 2.Czy będziemy sterować kimś po za Reksiem i Kretesem? 3.Czy Kari-Mata, Molly, Kornelek, Kogut Wynalazca itp. pojawią się tylko w tle?
Odpowiedzi jakie chciałbym (zgodnie z prawdą) usł... to znaczy przeczytać: 1.Tak 2.Tak 3.Nie, odegrają większą rolę
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
Wt, 5 kwi 2011, 16:10 |
|
|
smokos
Roz-krecony
|
zgodnie z prawdą to reksio i kretes nie mają dzieci więc nie wystąpią
|
Wt, 5 kwi 2011, 16:49 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Fabuły jeszcze nie ma, więc jak ci mają odpowiedzieć
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Wt, 5 kwi 2011, 16:56 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
|
zgodnie z prawdą to po pierwsze mogą im się urodzić, a po drugie Kretes (z przyszłości) ma wnuki czyli ma też dzieci
|
Wt, 5 kwi 2011, 17:33 |
|
|
smokos
Roz-krecony
|
odp. na twoje pytania mozna wziąć na logikę a więc 1 gdzieś już był temat o dzieciach Reksia i Kretesa i tam było wyjaśnione że nigdy ich nie będzie (przynajmniej w grze). 2 głównymi bohaterami są Reksio i Kretes i nigdy jeszcze nie było sytuacji że chodziło się kim innym więc to też odpada. 3 tu odp. zna na razie tylko Aidem.
|
Wt, 5 kwi 2011, 19:46 |
|
|
Sergio
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 3 sty 2011, 19:59 Posty: 73 Lokalizacja: Przy komputerze
|
Wiesz, W RiSP nie chodiło się Kretesem, a w RiU jeśli Kretesem, to tylko razem z Reksiem. W RiK:TTW i RiKwA chodzi się też KW.
|
Śr, 6 kwi 2011, 14:22 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Jestem bardzo zadowolony, że "RIMS" odniosło sukces na platformach Apple, co więcej myślę, że jest to pretekst do kontynuacji tak jak już zostało to powiedziane. Mam tylko nadzieję, że podbijając Nowy Świat nie zapomnicie o rodzimych graczach i wydacie sequel pod nazwą "Reksio i...".
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Śr, 6 kwi 2011, 16:13 |
|
|