|
|
Teraz jest So, 18 sty 2025, 06:12
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
Trochę zbyt ekskluzywna grafika
Autor |
Wiadomość |
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
Trochę zbyt ekskluzywna grafika
RIMS:LE ma trochę zbyt wyrafinowaną grafikę przez co na moim kompie jest coś w rodzaju błony, a u was też?
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
Wt, 5 kwi 2011, 17:51 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Re: Trochę zbyt ekskluzywna grafika
Czas zainwestować w kartę graficzną?
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Wt, 5 kwi 2011, 18:10 |
|
|
smokos
Roz-krecony
|
na moim komputerze RMS:LE działa bardzo dobrze więc to musi znaczyć że naprawdę masz coś nie tak z kartą graficzną (jaką masz??).
|
Wt, 5 kwi 2011, 19:42 |
|
|
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
|
A ja mam pytanie czy warto kupic RiMS LE?
_________________Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
|
So, 30 kwi 2011, 21:28 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
To jest prawie to samo, tylko lepsza grafika.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
N, 1 maja 2011, 07:54 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
|
Zgadzam się z tobą lobon. Bo oglądałem filmik od Aidem Media zwiastun Reksio i Masto Sekretów: LE i zauważyłem, że to samo tylko lepsza grafika i może są inne budynki i postacie.
|
N, 1 maja 2011, 09:15 |
|
|
smokos
Roz-krecony
|
jeśli nie masz RMS to warto a jeśli masz i lubisz gry w 3D a nie 2D to też warto bo grafika dużo lepsza i kilka nowych scen jest.
|
N, 1 maja 2011, 11:36 |
|
|
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
|
a no to moge sobie kupić thx
_________________Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
|
N, 1 maja 2011, 19:32 |
|
|
Guard
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
|
Grafika jest gorsza. Da się zmienić na normalną?
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
|
N, 28 kwi 2013, 08:12 |
|
|
Jimmi Strona
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 22 lis 2007, 20:28 Posty: 316 Lokalizacja: Londyn
Naklejki: 3
|
Niestety nie, to są jakby 2 osobne gry, tyle że z tą samą fabułą, lokacjami itp. Wg. mnie RiMS LE / CoS jest lepsze od RiMS, ale nie z powodów grafiki, ale dzięki nowym tekstom dla bohaterów, scenom dodatkowym, lepiej wykonanej animacji. Z resztą moim zdaniem w Cos jest jakby bardziej klimatyczna grafika i chyba nie warto płakać o lekko inny wygląd lokacji
_________________ Avatar został wykonany przeze mnie.
|
Śr, 1 maja 2013, 15:19 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|