|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 19:31
|
Zgadnij kto napisze po tobie
Autor |
Wiadomość |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Zgadnij kto napisze po tobie
Chyba wiadomo ^^ Może Rdusiu?
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
Ostatnio edytowano Wt, 15 lis 2016, 19:12 przez Traktor, łącznie edytowano 1 raz
|
Wt, 19 kwi 2011, 13:13 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Re: Zgadnij kto napisze po tobie
A może wcale nie Rdusiu, tylko ja? Strzelam... że po mnie napisze... ktoś Nieznany mi z imienia ni nazwiska.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Wt, 19 kwi 2011, 13:41 |
|
|
Rilana
Norman
|
oj zgadłeś chyba że znasz moje imię Teraz napisze może...chłopak ^^
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Wt, 19 kwi 2011, 15:06 |
|
|
mikol
Roz-krecony
Dołączył(a): Wt, 12 lut 2008, 16:24 Posty: 123 Lokalizacja: z domu z czerwoną dachówką.
|
np. Ja... a po mnie z pewnością napisze Traktor
_________________ Na DYSKUSJE nie ZEZWALAM! xD
|
Wt, 19 kwi 2011, 15:30 |
|
|
Czarnoksieznik
|
A może od razu kombajn, co? Jakaś dziewczyna.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Wt, 19 kwi 2011, 15:31 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
Hej ranisz moje uczucia, jestem NIM a nie nią może napisze ktoś kogo nie znam z poza forum
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
Wt, 19 kwi 2011, 15:40 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Daj mi na PW swoje imię, nazwisko, życiorys i trzy zdjęcia, to ci powiem, czy cię znam. Może ktoś z dziwnym loginem?
|
Wt, 19 kwi 2011, 15:44 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Ano. DoDo?
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Wt, 19 kwi 2011, 16:37 |
|
|
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
|
A nie bo ja! hmm może jakaś istota ludzka?
_________________Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
|
Wt, 19 kwi 2011, 16:49 |
|
|
Sergio
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 3 sty 2011, 19:59 Posty: 73 Lokalizacja: Przy komputerze
|
A nie bo ja! może gość?
|
Wt, 19 kwi 2011, 17:00 |
|
|
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
|
(na jedno wychodzi z tą istotą) a może jeszcze admin co? perfidny kłamca?
_________________Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
|
Wt, 19 kwi 2011, 17:09 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Oż ty! Ja kłamię!? Ktoś z długiem u kolegi.
|
Wt, 19 kwi 2011, 17:19 |
|
|
Waruga
Roz-krecony
|
Jak śmiesz mówić że mam długi Ktoś kto mnie obrabował (je śli tak dzwonie na policje XD)
|
Wt, 19 kwi 2011, 17:22 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Policja? On chce mnie wrobić w kradzież! XD Ktoś, kto ma " LEGO Indiana Jones " ( czyli na przykład ja )
|
Wt, 19 kwi 2011, 17:27 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
Nigdy nie grałem w taką gre, ale znam! Pewnie jakiś klaun
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Wt, 19 kwi 2011, 18:03 |
|
|