|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 07:45
|
Wiadomość od Aidem Miasto Sekretów 2 oficjalnie rozpoczęte !
Autor |
Wiadomość |
kalmar
Bywalec Nory
|
Re: Wiadomość od Aidem Miasto Sekretów 2 oficjalnie rozpoczę
Nie wiem! Może jakiś dom, ale stwierdzić nie mogę. Na pierwszy rzut oka nie przypomina mi to ratusza. Ale jeśli to ratusz, to może w Pokopanem mianowali Reksia jakimś doradcą króla.
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
Pn, 25 kwi 2011, 13:33 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Witam ;p Pogrzebałem trochę - i wyciągnąłem ze strony pełny obrazek. Widać na nim więcej niż na samej stronie - menu i ikona aidem już nie zasłaniają: Teraz widać lepiej billboard (ten po lewej).
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Pn, 25 kwi 2011, 18:31 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Na tym bilboardzie chyba są szczury, nie za bardzo widać. Miasto szczurów? Nie sądzę, za ładne jak dla nich. Może ktoś sprzymierzył się ze szczurami (niekoniecznie jakiś wróg, może właśnie krety) i właśnie dlatego są na bilboardzie. Możnaby na ten temat gadać godzinami, a i tak będzie to tylko gdybanie.
Drugi raz dokładniej się przyjrzałem i przypomina mi to ... roboty! Gdyby nie to świało nad bilboardem byłoby to lepiej widać. Ale przypomina mi to roboty. I po boku łapa kreta. Może jakaś współpraca z kretami? Zapewne tak.
|
Pn, 25 kwi 2011, 18:39 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
Na tym zdjęciu po lewej na małym domku chyba trochę widac bebzon Kretesa i pysk Reksia!
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
Pn, 25 kwi 2011, 18:51 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
He, he, to nie pysk Reksia. To tego psa na telewizorach, przyjrzyj się uważnie. Ale ten wielki brzuch wygląda faktycznie znajomo.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pn, 25 kwi 2011, 19:12 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
Hehe. To brzuch tego samego psa z jego ręką.
|
Pn, 25 kwi 2011, 19:13 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
Wiem! Gdy powiększyłem do maksimum obraz ujrzałem zamiast bebzona przez was opisywanego..... armatę! Mała armata a z niej wychodzi jak korek od wina .
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Pn, 25 kwi 2011, 19:21 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
Zamiast jak korek od wina chciałem napisać korek od wina.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Pn, 25 kwi 2011, 19:23 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Raczej nie. Porównaj kolor pyska tego psa i kolor tego bebzonu i łapy. Ale jak się nie mylę, to ta łapa trzyma jakiegoś pilota.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 25 kwi 2011, 19:47 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
Wykluczone. Pies na telewizorach miał inny kolor koszulki - zielony natomiast na domku ma on kolor... kreci.
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
Pn, 25 kwi 2011, 20:15 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
|
E tam. To musi to byc. Wy tego nie widzicie? A poza tym to obok to nie robot - to armia psow. Trzymaja flage.
|
Pn, 25 kwi 2011, 21:14 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
A czy ten pies przypadkiem Gierka wam nie przypomina?
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pn, 25 kwi 2011, 22:07 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
|
Mnie ostatnio zaczęło zastanawiać, czemu tam jest tyle czerwonych flag. Doliczyłem się 11 czerwonych flag.
|
Wt, 26 kwi 2011, 07:33 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Napisałem do pana Marcina i on odpisał, że piszą 4 możliwe fabuły i że w najbliższym czasie wejdzie na forum, aby powiedzieć nam coś więcej. Że niby chcą się z nami skonsultować i chcą abyśmy pomogli im w kształtowaniu finalnej wersji. A ten budynek jest w Krainie Szczurów, ale nie wiadomo czy w ogóle wystąpi w grze. Prosił abym się na niego powołał.
Jeśli mi nie wierzycie to nie wierzcie. Tak mi napisał mi pan Marcin.
Wt, 26 kwi 2011, 07:59 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Dzięki temu można wywnioskować, że Miasto Szczurów jest komunistyczne! Pies rzeczywiście przypomina trochę Gierka, a to przecież komunista. Czerwona flaga - ZSRR miał czerwoną flagę*, III Rzesza miała czerwoną flagę*, Polska też w połowie ma czerwoną flagę*, NRD miało po części czerwoną flagę*. To wszystko były komunistyczne państwa. Komunizm jest jednym z nurtów socjalizmu. A jaki jest znak socjalizmu? Nasuwa się jeden wniosek. Miasto Szczurów i całe ich państwo to państwo komunistyczne. I myślę, że jedną możliwością fabuły jest właśnie obalenie tego komunizmu w mieście i państwie! To tyle jeśli chodzi o moje spekulacje. * - nie że całą flagę czerwoną, ale główną część była czerwona
|
Wt, 26 kwi 2011, 08:30 |
|
|