|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 19:54
|
Jak rozpowszechnić gry z Reksiem?
Autor |
Wiadomość |
!!!Bartek!!!
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 29 lis 2008, 12:49 Posty: 430 Lokalizacja: Żyrardów
|
Tiaaaaaaaaaaaaaa...
Tylko ja mówie prawde
|
Wt, 17 lut 2009, 10:41 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Lego z Reksiem? Filmy, książki, karty, gry planszowe... Co jeszcze byście chcieli? Pytanie tylko, czy teraz AM stać na to by sprzedawać gadżety z Reksiem? Drugie pytanie, kto wam to kupi? W jaki segment rynku udeżylibyście? Dziecięcy? Chyba wątpie... Wreszcie trzecie pytanie, kto ma na to teraz czas? Tak możemy pytać bez końca... To nie jakiś hit światowy jak GTA 4, czy Naruto... Bez sensu wg. mnie jest upominanie się wręcz o takie rzeczy. AM i tym bardziej VNS, jest teraz zajęte czymś innym i wszyscy dobrze o tym wiemy.
Czyżby? Macie tylko inne poglądy, to wszystko.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Wt, 17 lut 2009, 20:10 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
Re: Jak rozpowszechnić gry z Reksiem?
Ja myslę żeby rozpowszechniać gry z reksiem czeba jakiegoś pomysłu. Na przykład takie małe książeczki dla dzieci takie tanie by sie sprzedawały nieźle a fabuła książki opierała sie na grach z reksiem.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Wt, 26 kwi 2011, 13:44 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
|
Re: Jak rozpowszechnić gry z Reksiem?
Ja tak samo myślę jak lobon.Albo n.p. karty do gry z wizerunkiem bohaterów.
|
Wt, 26 kwi 2011, 13:53 |
|
|