|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 20:00
|
Gra Planszowa z Reksiem!!!!
Autor |
Wiadomość |
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
Re: Gra Planszowa z Reksiem!!!!
Nie grałem w nią ale wiem że jest fajna.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Wt, 26 kwi 2011, 11:23 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
|
Wczoraj gdy na http://allegro.pl/ szukałem gier z Reksiem to tą grę znalazłem.
|
Wt, 26 kwi 2011, 13:50 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
Na dzien dziecka dostane.
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
Wt, 26 kwi 2011, 13:54 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Ja ją dostałem na gwiazdkę. Najbardziej lubię grać Kuratorem, ten niebieski kolor...
Pt, 6 maja 2011, 20:30 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
To jest fajna gra.Ja lubię zawsze być Reksiem i Kretesem.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Pn, 6 sie 2012, 09:31 |
|
|
molly24
Bywalec Nory
Dołączył(a): N, 8 sty 2012, 13:06 Posty: 53 Lokalizacja: jakaś napewno jest;)
|
Kiedyś kiedy w nią grałam lubiłam być tak jak Kretes102 Reksiem i Kretonami, a teraz wolę Reksia i Kuratora. Baronem Żabbą jeszcze nigdy nie byłam, a kiedy gram i jestem Reksiem on zawsze wygrywa.
_________________Polecam mojego bloga o kucykach Pony http://my-little-pony-przyjazn-to-magia2.bloog.pl <3
|
Pn, 6 sie 2012, 18:47 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
|
Odkop Bardzo fajna gra. Ciekawi mnie jakie są zasady i w ogóle... Chciałbym tylko wiedzieć gdzie kupić... PS.Bocian to dopiero śmieszne
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Pt, 21 cze 2013, 19:35 |
|
|
takijeden
Norman
|
Czy jest tu jakiś Poznaniak, który wie gdzie kupić?
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
Pt, 21 cze 2013, 21:03 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Ty jesteś z Poznania? Składa się, że ja też. Otóż ja kupowałem tą grę w sklepie Miki na Os.Przyjaźni (chyba wiesz gdzie to jest?) Mam nadzieję, że tak.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 22 cze 2013, 19:00 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
Chciałbym ją sobie kupić ale nie wiem czy nie jestem na nią za stary.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Cz, 11 lip 2013, 18:54 |
|
|
mysliwy112
Roz-krecony
|
Sięgam do tego tematu gdyż wystąpił u mnie wcześniej już w nim opisany problem. Ostatnio kupiłem na Allegro grę na "Na Kury!", ale strona 2 i 7 instrukcji nie była nadrukowana czy ktoś by może posiadał pełną instrukcję i mógł wysłać zdjęcia brakujących stron. Próbowałem się skontaktować z AM w tej sprawie na trzy sposoby. Jak na razie nie uzyskałem odpowiedzi.
_________________Jejku zapraszam https://github.com/mysliwy112
|
Pt, 11 sie 2017, 16:48 |
|
|
mysliwy112
Roz-krecony
|
Dobrze skan instrukcji już dostałem od kari maty hari.w. Więc problem został rozwiązany.
_________________Jejku zapraszam https://github.com/mysliwy112
|
Śr, 16 sie 2017, 17:47 |
|
|
kret2
Bywalec Nory
|
Czy ktoś może wie gzie można by kupić grę planszową City Skyline Reinera Knizia , na podstawie której została stworzona gra City of Secrets Skyline?
|
Wt, 1 maja 2018, 09:16 |
|
|