|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 20:57
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
O różnych innych rzeczach, a kanalizacja
Autor |
Wiadomość |
kalmar
Bywalec Nory
|
O różnych innych rzeczach, a kanalizacja
Na forum mamy pewne dwa działy. Chodzi mi o "O różnych innych rzeczach" i "Kanalizację". Jestem nowy (No może od jakiegoś tygodnia jestem ) i nie bardzo wiem gdzie co umieszczać. Np. taki temat "Rodzeństwo" pojawił się i w kanalizacji, i w innych rzeczach, a przecież dotyczył tego samego. Proszę, o wytłumaczenie moderatora, ale też doświadczonego użytkownika.
|
Śr, 4 maja 2011, 17:17 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Re: O różnych innych rzeczach, a kanalizacja
Tematy bardziej rozwinięte, które bardziej nadają się do dyskusji powinny być w ''o różnych innych rzeczach'', bo tam są naliczane posty. Za to tematy w których jest pytanie typu ''czy masz to i to'' na które można odpowiedzieć jednym słowem powinny być w kanalizie, bo jak dla mnie taki post podchodzi pod spam, a w kanalizie można spamować.
|
Śr, 4 maja 2011, 17:30 |
|
|
kalmar
Bywalec Nory
|
Czyli połowa tematów z kanalizacji powinna być przeniesiona z kanalizacji do innych rzeczy? PS. Nikt poza tobą nic nie wie ?
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
Pt, 6 maja 2011, 15:59 |
|
|
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
|
Nie powinna bo połowa tych rzeczy to sam spam rozumiesz??
_________________Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
|
Pt, 6 maja 2011, 17:18 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Przejrzyj troszkę też tematów w obu działach i porównaj je. Jak zauważysz : - w kanalizacji posty są krótsze - w kanalizie większość tematów to turnieje i zabawy (bo w sumie do tego ten dział służy) Więc jedyne wnioski nasuwają się takie, że w ''o różnych innych rzeczach'' prowadzimy bardziej rozbudowane dyskusje, a w kanalizie mniej rozbudowane dyskusje, turnieje, zabawy itd. Jak coś nie rozumiesz to służę pomocą.
|
Pt, 6 maja 2011, 20:00 |
|
|
kalmar
Bywalec Nory
|
Dzięki. Już rozumiem.
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
So, 7 maja 2011, 18:30 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|