|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 20:03
|
City of Secrets 2 - oficjalny temat pomysłów + Konkurs
Autor |
Wiadomość |
10ola01
Roz-kreca się
|
Re: City of Secrets 2 - oficjalny temat pomysłów + Konkurs
| | | | super reksiu napisał(a): Wy chyba poszaleliście . Tytuł gry brzmi "Miasto Se-kretów 2". A co komputery mają wspólnego z sekretnymi miastami, zamieszkanymi przez istoty, co są se kretami? Mam taki pomysł na parodię i nawiązanie do forum zarazem. Otóż byłaby misja, że w Poco-panem by była jakaś aleja gwiazd (jak w Hollywood) i trzeba by było jakieś nazwisko tam znaleźć wśród podpisów pod odciskami dłoni. I by były nazwiska takie, jak: -Jean-Krete van Damme (Jean-Claude van Damme) -Krettison Ford (Harrison Ford) -Johnny Kret (Johnny Deep) Oraz: -Bot -Topek -Ada Cho Innymi słowy przerobione nazwiska sławnych aktorów i nicki bardziej znanych i lubianych użytkowników forum. | | | | |
Demi Kretato (Demi Lovato) Katy Kretty (Katy Perry) Lady KretGaga (Lady Gaga) Joe, Kretvin i Nick Kretonas (Joe, Kevin i Nick Jonas) Bot-Kretobot Topek-Kretopek Ada Cho-Ada Krecho
_________________ Czekamy na RiMS 2
|
Pn, 23 maja 2011, 16:59 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Pn, 23 maja 2011, 17:54 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Nie do końca mnie zrozumiałaś. Nicki te same, inne tylko nazwiska.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 23 maja 2011, 18:04 |
|
|
10ola01
Roz-kreca się
|
Aaaaaaa sorry
|
Wt, 24 maja 2011, 15:12 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Odsyłam do regulaminu. Nie robimy "piramidek".
@topic Moim zdaniem zamiast parodiowania gwiazd (czy też pseudo-gwiazd jak to woli) lepiej by było uwzględnić osoby które dożo zrobiły dla Pierwszej Serii (nie lubię określenia "starej") takie jak Henryk Sienkiewicz.
Już widzę jak masa spamerów pisze posty typu "Henryk Sienkret" ale co zrobić...
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Wt, 24 maja 2011, 19:19 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Też nie lubię "STAREJ" (określenia). Ale, żeby Jankesi wiedzieli mn. w. o kogo chodzi, AM musiałoby wydać na ENGLISH iPada i ENGLISH PC 1st serię.
Mam inny pomysł na tekst Kretesa (oczywiście po długim staniu):
Kretes:Dubi, dubi du bą... Ech, dawno nie śpiewałem jazziku. Dubi bi bizadibąąą! (to ostatnie: fałszowanie) Narrator: Może lepiej już nie śpiewaj.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Wt, 24 maja 2011, 20:17 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
Mogło by tak być, że dwie osoby się nie lubią, z jakiegoś powodu znajdują się równocześnie w jednym miejscu (np. przypadek ), a akurat jest tam coś niezwykłego i to: [Osoba1]: Łaaaaał [osoba2]: [url]Wyjątkowo[/url] się z tobą zgodzę
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
Cz, 26 maja 2011, 17:01 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
Echh... Znowu nie ma nowych wiadomości od aidem medii.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Cz, 2 cze 2011, 16:06 |
|
|
10ola01
Roz-kreca się
|
1.Tak sobie myśle.... Fajnie jakby pokazali to wesołe miasteczko w Pokopanym o którym tak dużo mowa. 2.Jak już wspomniałam, fajnie by było choć przez chwile zagrać Karimatą 3.Jakoś tak mi się skojażyło z wechikułem czasu i pomyślałam o czymś takim: Reksio, Kretes (ewentualnie jeszcze Karimata i Molly) ,,Sofają" się w czasie i londują w Pokopanym cz czasów rewolucji. Muszą zrobić coś, by tej rewolucji nigdy nie było. Oczywiście ratują Pokopane itd. pod koniec gry Kari mata spotyka na podwórku Kapitana Nemo i narrator mówi coś w stylu ,,Skąd wziął się na podwórku Kapitan Nemo? Tego dowiecie się w następnej części przygód Reksia"
|
Pn, 6 cze 2011, 13:21 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Ma nie być nawiązań do poprzedniej serii, ola. Kapitana ani sofania nie będzie.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pn, 6 cze 2011, 13:43 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
|
Ale fajnie by było gdyby wydali: Rex and Wizard, czyli po polsku Reksio i Czarodzieje 2. W polskiej wersji było w wspomnienie RiC, a w angielskiej było by tak jak by Rex i Moles nie znali "Professor of Magic and Director University of Wizard, dog Matthew"*. Czyli tak jak by RiC w angielskim nie miały miejsca. Wystarczyło by tylko trochę pozmieniać dialogi. * z.ang. " Profesor magii i dyrektor Uniwersytetu Czarodziei, pies Mateusz"
Pn, 6 cze 2011, 14:24 |
|
|
bartosz2211
Norman
Dołączył(a): Wt, 23 mar 2010, 19:32 Posty: 243 Lokalizacja: Ziemia... tak mi się przynajmniej wydaje.
|
Zgadzam się z AdamemMagiem. Kto jest za Reksio i Czarodzieje 2.
|
Wt, 7 cze 2011, 21:29 |
|
|
the best
Bywalec Nory
Dołączył(a): N, 18 paź 2009, 15:43 Posty: 64 Lokalizacja: pewnie z the bestolandii ^_^
|
ja też jestem za reksio i czarodzieje 2
_________________a ja umiem robić takie literki Д & ϗ ψ Ж ـش- nie kopiować bo dostaniecie od pana policjanta pałą po głowielogujcie się na: http://www.reksio123.fora.plAvek wykonany przez Adamamaga
|
Śr, 8 cze 2011, 13:36 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
|
Rzuciłem tylko pomysł. Niczego się nie spodziewajcie do zakończenia produkcji Cos2
Śr, 8 cze 2011, 14:07 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
|
A może to co uciekło z UFO zaatakuje Pokopane?
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pn, 27 cze 2011, 19:38 |
|
|