|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 14:57
|
Autor |
Wiadomość |
harkokokonem
Norman
Dołączył(a): Pt, 7 maja 2010, 13:58 Posty: 273 Lokalizacja: z teleportera
|
pomoże mi ktoś sprzedawca pamiątek dał mi aparat a potem wszedłem na augięcje (do ratusza) i gra sie wyłącza
mam legalną grę
_________________ Piszę poprawnie po polsku
MOJE FORUM
http://www.przygodo.fora.pl/
Zajerestruj się koniecznie!
|
Cz, 27 maja 2010, 12:00 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
A ja mam taki błąd: kiedy kończę tunel na farmę i już prawie jestem przy wyjściu, to muszę przejść przez otwarte drzwi, ale Kretes nie chce przejść.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Śr, 2 cze 2010, 17:29 |
|
|
koki
Roz-kreca się
Dołączył(a): So, 17 lip 2010, 15:49 Posty: 29 Lokalizacja: z Wrocławia
|
To dobry temat do omówienia jestem na epizocie 5 przejrzałem zdjęcia i nie mogę wyjść z siedziby Fernanda i Alfreda.
_________________Mędrzec wszystkich mędrców
|
Wt, 20 lip 2010, 13:04 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
Mam następujący błąd jestem w 1 labiryncie Kretesiem. Wczoraj grałem w tym labiryncie i znalazłem łopatę. Dalej nie mogłem grań bo musiałem zejść z kompa. Dzisiaj gram znowu a kiedy zaczynam mam łopatę w kieszeni a kiedy dochodzę do kamieni Kretes udaje że jej nie ma.
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
Wt, 17 sie 2010, 15:53 |
|
|
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Po co w ogóle chodzicie tymi labiryntami? Sam nigdy w nie, nie wchodziłem.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Wt, 17 sie 2010, 18:09 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Bo jej nie ma - ale obrazek pozostał - to błąd - ale niegroźny.
Dominik: Nie przechodząc ich omijasz znaczną część gry - ja przeszedłem 2 z Kretesem, i to w tej wersji w której checkpointy nie działały - ani nie było możliwości pominięcia labiryntu.
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Śr, 18 sie 2010, 09:24 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
|
Jeszcze jest takie podobne cuś: Jak w labiryncie znajdziesz łopatę to potem kiedy klikniesz mapę nadal masz ją w kieszeni podczas przygody. Nie można jej nigdzie użyć.
|
Śr, 18 sie 2010, 09:38 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Znany błąd - ale w czym ci to przeszkadza? O ile się nie mylę w jakimś epizodzie jest czyszczenie plecaka. Wtedy ci to usunie.
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Śr, 18 sie 2010, 09:46 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
|
Racja. Jeszcze jeden taki błąd: Ale nie można tego nazwać błędem tylko... Niedopracowaniem. Kiedy chodzisz Kretesem w labiryncie na farmę batatów. Czasem słychać jego tekst: Reksiu! Reksiu! Gdzie jesteś?
|
Śr, 18 sie 2010, 10:25 |
|
|
Żelo
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 16 kwi 2010, 15:29 Posty: 532 Lokalizacja: z przyszłości
|
No słychać, słychać ale jest raczej bug alre ja też to mam...
|
Cz, 19 sie 2010, 07:38 |
|
|
manik199
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pt, 17 wrz 2010, 12:48 Posty: 46 Lokalizacja: Z Chrząszczyczenowice powiat Łękołody
|
Re: Łatka
link nie działa proszę o ten patch mam taki sam błąd
|
Pn, 20 wrz 2010, 08:44 |
|
|
fanreksia123
Roz-kreca się
Dołączył(a): Wt, 12 kwi 2011, 17:16 Posty: 11 Lokalizacja: Układ Kurana
|
Re: Bugi, błędy i problemy
Mam RIMS. Co zrobić, żeby Reksio i Kretes zaczęli biegać, bo w IV Epizodzie nie mogę przejść przełyku (węża).
Błagam, pomóżcie!
_________________ Czekam na CoS 2 Trzymanko.
|
Wt, 17 maja 2011, 18:05 |
|
|
smokos
Roz-krecony
Naklejki: 0
|
trzeba naciskać prawym przyciskiem myszy.
|
Śr, 18 maja 2011, 16:08 |
|
|
fanreksia123
Roz-kreca się
Dołączył(a): Wt, 12 kwi 2011, 17:16 Posty: 11 Lokalizacja: Układ Kurana
|
Dzięki, Smokos!
_________________ Czekam na CoS 2 Trzymanko.
|
Wt, 31 maja 2011, 18:50 |
|
|
Jeeves
Roz-kreca się
|
Witam, Na wstępie - grę zakupiłem legalnie ze 2 tygodnie temu (maj 2011 - czyli już mam nadzieję bez bugów). I mam teraz tak: 1 slot: Epizod 3. Wszedłem do domku Alfredo ale nie wiedziałem co zrobić bo ciemno, winda zamknięta i nie dało się przejść obok kibelka (za spłuczkę pociągałem). Wyszedłem, poszedłem pod więzienie wziąłem kamyk i potem nagle automatycznie przerzuciło mnie do sceny gdzie aresztują Alfredo i Fernando. Zadanie do wykonania - "Spotkać się członkami ruchu oporu" a oni siedzą w kiciu - mission impossible . A po za tym Reksio namierzony w więzieniu ale za chińskiego boga nie mogę znaleźć saperki i sprayu (Pomóżcie - gdzie one powinny się znajdować - tylko proszę bardziej szczegółowo niż koło więzienia i na wysypisku - przeczesałem te lokacje i kicha). OK - poddałem się i zacząłem od początku na drugim slocie: 2 slot: Epizod 3. Wszedłem do domku Alfredo i Fernando i nic nie można w nim zrobić ani przejść obok kibelka ani otworzyć windy. Zdesperowany zajrzałem do solucji - i wszystko do tego momentu robiłem poprawnie tylko nie działa moment "Oglądamy klozet i pociągamy za spłuczkę, możemy przejść do następnego pomieszczenia" - no otóż nie możemy. I proszę szanownych forumowiczów - o co tu chodzi - to bug czy coś źle robię?
|
Wt, 31 maja 2011, 23:47 |
|
|