|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Śr, 20 lis 2024, 00:04
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Polska polityka
Zachęcam do lektury tego tekstu. Brutalne, ale w 100% prawdziwe: http://www.weszlo.com/news/6831
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Pn, 9 maja 2011, 18:46 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Re: Polska polityka
Nie mam nic do dodania. Szczera prawda. Politycy, prawie nic nie robią, są tylko gwiazdami w polskiej telewizji. Ale niestety w takim kraju musimy żyć. BTW. Czy tylko mnie rozwalił ten obrazek z gazety ?
|
Pn, 9 maja 2011, 19:17 |
|
|
Przesuń
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 3 lip 2010, 11:04 Posty: 138 Lokalizacja: Koszalin
|
Re: Polska polityka
Zgadzam się z tobą Luk. Nasz rząd przeszedł na nepotyzm.
_________________ Nie chowaj nienawisci po wieczne czasy,ty,ktory sam nie jestes wieczny-Arystoteles Milczący głupiec nic nie różni się od nic niemówiącego mędrca-Molier Nie ma dobrej wojny,ani złego pokoju-Benjamin Franklin Nie ma ciekawości bez przyczyny-Albert Einstein
Znalazłes swietną parodię w Reksio i Wehikuł czasu? Dobrze jakbys podzielił się tym w dziale tej gry w wątku ,,Parodie".
|
So, 11 cze 2011, 16:40 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|