|
|
Teraz jest Pt, 24 sty 2025, 14:21
|
Autor |
Wiadomość |
madix38
|
Re: Oceń żart
4/10
przyjeżdża babcia do jasia i mówi: -wnusiu aleś ty do mnie podobny rozpłakane dziecko biegnie do mamy i mówi -mamusiu babcia mnie straszy!
|
Pt, 24 cze 2011, 15:09 |
|
|
olexo
Roz-kreca się
Dołączył(a): Wt, 31 maja 2011, 09:47 Posty: 24 Lokalizacja: dolna piklibia
|
7/10 oddaję
_________________ no nie wierzę niech pies szansę ma!
|
Pt, 24 cze 2011, 17:18 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
10/10. Rozmawiają ze sobą ksiądz, pop i rabin. Mówią właśnie, jak rozdzielają ofiarę ze mszy. Pop: -Ja rysuję na ziemi koło i podrzucam do góry ofiarę. To, co spadnie do koła, dla mnie, reszta dla Boga. Rabin: -Ja rysuję linie i podrzucam ofiarę. Co spadnie na lewo, dla mnie, co na prawo, dla Boga. Ksiądz: -Ja podrzucam ofiarę do góry. Co Bóg złapie, to dla niego, reszta dla mnie.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pt, 24 cze 2011, 19:33 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
1000/1 xD Siedzi sobie sroka na sośnie, a tu niespodziewanie do sosny podchodzi krowa i zaczyna się wspinać. Sroka w szoku obserwuje jak krowa powolutku siada koło niej na gałęzi. Wreszcie pyta krowę: - Krowa, co ty robisz? - No przyszłam sobie wisienek pojeść - mówi krowa. - Ty Krowa... ale to jest sosna, a nie wiśnia... - Spoko... Wisienki mam w słoiczku!
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pn, 27 cze 2011, 13:53 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
8/10. Przychodzi blondynka do sklepu AGD-RTV i mówi: -Poproszę ten telewizor. Sprzedawca: -Niestety, blondynkom nie sprzedajemy. Blondynka wychodzi, kupuje czarną perukę i wraca: -Poproszę ten telewizor. -Niestety, blondynkom nie sprzedajemy. -Skąd pan wiedział, że jestem blondynką? -Bo to mikrofalówka, a nie telewizor...
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 27 cze 2011, 20:13 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
|
10/10 Facet i jego żona mieli wypadek. Żona jest ciężko ranna. Lekarz przychodzi do faceta i mówi: -Żeby pańska żona przeżyła potrzebne będzie sztuczne serce. Jego koszt to 20 000 zł. Facet myśli skąd by wziąć pieniądze. -Do tego potrzebna będzie rehabilitacja. Jej koszt to 50 000 zł. Faceta zamurowało. -Do tego potrzebna będzie stała opieka. Jak pan poszuka to pan znajdzie od ok. 10zł/h. Facet zzieleniał. -Żartowałem. Pańska żona nie żyje.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Wt, 28 cze 2011, 09:17 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
|
No ale śmieszne, żona nie żyje 1/10 Trzy kobiety: brunetka, szatynka i blondynka postanowiły pojechać pociągiem ... na gapę. Słyszą konduktora i czym prędzej chowają się w workach. Konduktor podchodzi do worka z brunetką i słyszy: -Hau, hau! -A to jakieś szczeniaki... Podchodzi do worka z szatynką i słyszy: -Miau, miau! -A to jakieś kotki... Podchodzi do worka z blondynką i słyszy z niego głos: - ZIEMNIAKI!!!
Wt, 28 cze 2011, 17:44 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
7/10
Przychodzi facet do sklepu: - Chciałbym zgłosić reklamację! - O co chodzi? - Kupiłem u was deskę do krojenia... - Taak... - I nie kroi!
|
Wt, 28 cze 2011, 18:59 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
8/10
Przychodzi zając do sklepu. Zając: Jest cały chleb? Sprzedawca: Nie ma jest tylko krojony. Następnego dnia znowu przychodzi zajączek do sklepu. Zając: Jest cały chleb? Sprzedawca: Nie ma! Jest tylko krojony... Następnego dnia znowu... Zając: Jest cały chleb? Sprzedawca: Nie. Jest tylko krojony. Więc po pracy sprzedawca się zastanawia: -Kurde. Muszę mu skądś wystrzasnąć ten cały chleb. Więc następnego dnia: Zając: Jest cały chleb? Sprzedawca: Jest. Zając: Aha.... To proszę pokroić.
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
Śr, 29 cze 2011, 09:57 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Stare i już pokazywane na forum. Dlatego mnie nie śmieszy.5/10
Jaś od kilku dni błaga rodziców o własną papugę. Rodzice początkowo nie zgadzali się ale postanowili kupić mu papugę. Po kupieniu musieli zawieść babcię do kościoła, zabrali z sobą papugę . Po drodze Jasio krzyczy- -Boże- -O co chodzi Jasiu ?-pyta mama. -Ale mokro-odpowiada. Papuga to zapamiętała. Gdy dalej jechali z domu po drodze papuga usłyszała- -Oddawaj te pieniądze złodzieju. I to zapamiętała. Gdy wychodzili z samochodu tata miał zaparkować mama powiedziała- -Uważaj na zakrętach kochanie- Papuga to zapamiętała. W kościele są Chrzciny i ksiądz święci dziecko wodą. A papuga mówi- -Ale mokro- Potem ksiądz zbiera na tacę a papuga mówi- -Oddawaj te pieniądze złodzieju !- Ksiądz się wkurzył i zaczął gonić papugę. A papuga mówi- Uważaj na zakrętach kochanie -
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Śr, 29 cze 2011, 10:06 |
|
|
kalmar
Bywalec Nory
|
Nawet, nawet- 7/10
Przychodzi blondynka do sklepu z paczką chipsów. Podchodzi do sprzedawczyni i mówi: -Chcę złożyć reklamację. Moje Lay's prosto z pieca są zimne.
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
Cz, 30 cze 2011, 15:11 |
|
|
hexo
Stawia Opór
|
Nawet nawet 6/10
Ksiadz i siostra zakonna graja w golfa. Ksiadz bierze kija i uderza w pilke która toczy sie w bok i nie wpada do dziury. - A niech to wszyscy Diabli!!!! Nie trafilem!!! - krzyczy wsciekly ksiadz. - Jak ksiadz tak moze? - pyta sie zawstydzona siostra - tak nie mozna... co na to Pan powie? Ksiadz patrzy sie na zakonnice spod oka i przeprasza... juz tak nie powie wiecej. Ida do nastepnej dziury i podobnie jak wczesniej ksiadz nie trafia: - A niech to wszyscy Diabli!!! Nie trafilem!!! - znowu rzecze ze zloscia. - Bracie, jaki to wstyd poboznemu tak mówic - upomina go nieco zdenerwowana juz siostra. - Ok... juz nie bede, jesli jeszcze raz tak powiem niech piorun z nieba zleci i w leb mnie trzasnie. Poszli do nastepnej dziury, ksiadz znowu nie trafil: - A niech to wszyscy Diabli!!! Nie trafilem!!! - krzyczy ze zloscia. Wtem ciemno sie zrobilo na swiecie, cos zahuczalo, zamruczalo i piorun z nieba zlecial i walnal siostre w leb. A z nieba slychac jek: - A niech to wszyscy Diabli! Nie trafilem!!!...
|
Śr, 6 lip 2011, 14:22 |
|
|
Przesuń
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 3 lip 2010, 11:04 Posty: 138 Lokalizacja: Koszalin
|
_________________ Nie chowaj nienawisci po wieczne czasy,ty,ktory sam nie jestes wieczny-Arystoteles Milczący głupiec nic nie różni się od nic niemówiącego mędrca-Molier Nie ma dobrej wojny,ani złego pokoju-Benjamin Franklin Nie ma ciekawości bez przyczyny-Albert Einstein
Znalazłes swietną parodię w Reksio i Wehikuł czasu? Dobrze jakbys podzielił się tym w dziale tej gry w wątku ,,Parodie".
|
Śr, 6 lip 2011, 15:01 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
9/10.
Jedzie dziadek Trabantem i nagle mu zgasł. Po paru dosłownie sekundach zatrzymuje się najnowszy model Ferrari. Kolo od Ferrari wyłazi z wozu i pyta, czy podholować. Dziadek oczywiście się zgadza. - I pamiętaj dziadku, jeśli coś będzie nie tak, to zamigaj lewym migaczem Pierwsze skrzyżowanie - czerwone światło. Po chwili podjeżdża najnowsze Porsche. Kolo od Ferrari został wyzwany do wyścigu a że jego duma jest wielka, to nie mógł odmówić. Ruszyli. Po ok 5 kilometrach za rogiem stało dwóch policjantów i to co usłyszeli to tylko ziuuuuum, ziuuuum, ziuuum. Odzywa się pierwszy policjant: - Ty, widziałeś tego Ferrari? Z 290 km/h jechał! - A tego Porsche? Z trzy stówki miał! - A tego Trabanta? Migał, że będzie ich wyprzedzać.
|
So, 9 lip 2011, 09:50 |
|
|
kalmar
Bywalec Nory
|
9/10 bardzo śmieszne Dlaczego blondynka zimą stoi w kącie? Bo kąt ma 90 stopni.
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
So, 9 lip 2011, 09:53 |
|
|