|
|
Teraz jest Pn, 28 kwi 2025, 15:20
|
Decyzje moderatorium / zarządzenia administratora
Autor |
Wiadomość |
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
 Re: Decyzje moderatorium / zarządzenia administratora
Gratuluje spidiemu i botowi stanowiska moderatorów. Botowi gratuluje szczególnie z okazji jego 15 urodzin. Powodzenia na tak odpowiedzialnym stanowisku.
Cz, 30 gru 2010, 20:06 |
|
 |
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
Składam takie same życzenia.
|
Cz, 30 gru 2010, 20:07 |
|
 |
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
|
Gratulacje. Wybrany został jeden z moich faworytów 
_________________ Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Cz, 30 gru 2010, 21:14 |
|
 |
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Bardzo wielka szkoda, że nie Nieznany ale spidiemu życzę owocnego pełenienia funkcji moderatora i sumiennego wykonywania obowiązków i oczywiście dołączam się do GRATULACJI. Szczęście, że miałem teraz udział w wybraniu nowego moda ( byłem te ostatnie dni na forum i będę nawet jutro  )
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Cz, 30 gru 2010, 21:51 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Serdecznie gratuluje ci Spidi 
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu. 
|
Pt, 31 gru 2010, 10:12 |
|
 |
Maldurf von Krettof
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 16 lip 2009, 09:24 Posty: 552 Lokalizacja: Istnieje.
|
Gratuluję Spidiemu  . Byłeś jednym z moich faworytów, i zawsze cieszę się, gdy wygrywa. Mam nadzieję, że będziesz wypełniał swoje obowiązki we właściwy sposób  .
_________________ Proszę wchodzić i grać. ^_^
|
Pt, 31 gru 2010, 10:44 |
|
 |
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
Dziękuję wszystkim , mam nadzieje , że te gratulacje , są szczere . Oczywiście postaram się spełniać moje obowiązki bardzo dobrze 
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum  Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju  Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pt, 31 gru 2010, 11:47 |
|
 |
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
No i Twoje marzenie się spełniło.  Gratuluję i źyczę powodzenia w wykonywaniu Twych obowiązków.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Pt, 31 gru 2010, 12:10 |
|
 |
reksio2
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 15 paź 2010, 18:43 Posty: 658 Lokalizacja: warszawa(POLSKA)
|
Też życzę Spidiemu sukcesów jako moderator 
_________________ wróciłem
|
Wt, 4 sty 2011, 19:16 |
|
 |
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Byłem pewien że nieznany zostanie modem, ale jednak spidi. Wielkie gratulacje, mam nadzieję że dobrze będziesz sprawował swoje obowiązki. 
|
Wt, 15 mar 2011, 14:12 |
|
 |
Grzes
Kierownik łopaty
|
Moi drodzy - postanowiłem zrezygnować z funkcji administratora, którą sprawuję od 3 lat. Bardzo dziękuję za miłe (oraz te mniej miłe ) chwile na forum, które będę wspominać. Oczywiście będę chętnie zaglądał, ale już jako mędrzec. Pozdrawiam!
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
N, 26 cze 2011, 19:02 |
|
 |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Grzesiu! My również dziękujemy za miłe chwile spędzone z tobą. Bardzo dużo zrobiłeś dla nas dla forum. I chociaż czasem byłeś surowy bardzo mile będziemy ciebie pamiętać jako Admina .
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu. 
|
N, 26 cze 2011, 19:06 |
|
 |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
No rozumiem - wakacje sie zaczely, wiec jest zupelnie mniej czasu. Poza tym, co sądzisz o obrazach Matejki?
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
N, 26 cze 2011, 19:45 |
|
 |
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
Również chciałbym podziękować za miło spędzone chwile. Często zaglądaj  . Jesteś administratorem odkąd sięgam pamięcią. Smutny to dzień dla forum...
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum  Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju  Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
N, 26 cze 2011, 20:06 |
|
 |
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
|
No szkoda że odchodzisz, bo bez ciebie tylko Bambosz jest aktywnym administratorem. Przydało by się powołać nowego, by zastępował Grzesia. Kto za? Kto przeciw?
_________________ Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Pn, 27 cze 2011, 15:14 |
|
|