Dla mnie jest denerwujący ten czar, który w czasie pojedynku mi nie wyjdzie
Śr, 23 lut 2011, 16:56
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
Re: Najbardziej denerwujący czar
Na mnie: -sen -ciemność
N, 15 maja 2011, 19:50
Hopper
Bywalec Nory
Tylko sen,jeżeli przeciwnik rzucił na nas ciemność wystarczy kliknąć w środek ciemności bo gęś albo kura lata zawsze tak samo(leci w środek ciemności).
_________________ Madness? This is Sparta!
Pt, 1 lip 2011, 08:59
kalmar
Bywalec Nory
Na mnie sen i kula budyniu. Sen, bo przerywa wykonywanie czaru, a kula budyniu dlatego, że spowalnia wykonywanie czarów.
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
So, 2 lip 2011, 08:34
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
Naklejki: 0
Na mnie budyń. Nie dość że spowalnia to jeszcze wyglądam jak idiota
_________________ Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
Dołączył(a): N, 31 lip 2011, 19:16 Posty: 29 Lokalizacja: Miasto sekretów 2
Naklejki: 0
Na mnie: zamiana w żabę, ciemność, koła i wiry i plaga móch
_________________ Na fb pisza tylko "LOL spadl snieg LOL"...
Pn, 1 sie 2011, 07:19
Żelo
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 16 kwi 2010, 15:29 Posty: 532 Lokalizacja: z przyszłości
Mnie denerwuje tylko jak mnie drób zaatakuje kulą budyniu i trochę jak snem.
_________________ Powrót Żela (po raz 20 xD )
Cz, 4 sie 2011, 12:12
Modnisia
Roz-krecony
Od wroga sen i ciemność Na wroga zamiana w żabę (nigdy nie zamienia się całkowicie w żabę tego nie lubię)
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość