Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
Re: Kto miał problemy z rozpalaniem mapy?
ja tego nie zrobiłam i jak wyszłam to skumałam że Kozinson(tak na niego mówię XD) daje za darmo XD
N, 15 maja 2011, 19:03
Hopper
Bywalec Nory
Nigdy nie udało mi się jej rozpalić.
_________________ Madness? This is Sparta!
So, 2 lip 2011, 09:01
Modnisia
Roz-krecony
Mi się nigdy nie udało rozpalić
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
Mi też.
Śr, 21 wrz 2011, 11:07
manuel
Stawia Opór
ja wypalam całą i wychodzę:) dostaję:)
N, 30 paź 2011, 13:03
skiper-reksio
Bywalec Nory
Prosze niech ktoś podpisze te fragmenty
Śr, 28 lis 2012, 17:52
HiperMonk
Bywalec Nory
Mi się jeszcze nigdy nie udało rozpalić tej mapy... xdd ale Robinson miał, więc nie trzeba było się męczyć kiedy grałeś w grę już kilka razy Gorzej gdy grałeś pierwszy raz, to nie wiedziałeś o tym xdd
Wg. mnie programistom mogło się nie udać zaprogramować wygranej więc uznali, że gracz musie pogodzić się z przegraną. Gdyby był tu jakiś admin to by powiedział (ale nie ma). Oczywiście to tylko hipoteza.
_________________ Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go. Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.
Wg. mnie programistom mogło się nie udać zaprogramować wygranej więc uznali, że gracz musie pogodzić się z przegraną. Gdyby był tu jakiś admin to by powiedział (ale nie ma). Oczywiście to tylko hipoteza.
Nie jest to prawdą gdyż to jest po prostu bardzo trudne. Niektórzy zresztą pisali, że im się udało i to nie raz. Ale tak było nie tylko z mapą. Jak się w Reksio i ufo kilka razy przegrało wyścig to Żabba się nad tobą litował z tego co pamiętam...
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
Pn, 4 lut 2013, 21:26
Retax
Się Odezwał
Da się to zrobić i to nawet bez przypalania mapy! Trzeba na sześć części kliknąć po dwa razy, i na jedną - raz. Jak ktoś mi wyśle (tu lub na PM) czysty obraz mapy, ponumeruję fragmenty i umieszczę w następnym poście.
_________________ A gentle breeze blows across the land, carrying peace to every corner of the world.
Przepraszam, ale ten temat uważam za zamknięty. Już jest dawno taki temat: viewtopic.php?f=11&t=7476
Więc proszę o zamknięcie tematu.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości