|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 14:54
|
Problemy z instalacją gry.
Autor |
Wiadomość |
Sempertus Snejk
Norman
Dołączył(a): Pt, 4 maja 2007, 14:28 Posty: 208 Lokalizacja: Wioska Ukryta w Liściach
|
Czesia
instalacja jest prosta i jest fajny system zabezpieczeń , kod dostępu .
_________________Oficjalne forum o naruto : www.ninjanaruto.vdd.pl < [zapraszam tych co lubią naruto i nietylko]
W Gwardi Naruto moderuje pomarańczowym
|
Pn, 2 lip 2007, 15:10 |
|
|
Hanoi
Się Odezwał
|
Gra nie działa u mnie pod systemem Windows Vista... na drugim kompie pod Xp wszystko jest ok. Pod vistą pojawia się komunikat że bloomoo.dll przestał działać i gra się nie włącza...
Co z tym zrobić?
|
N, 30 mar 2008, 12:20 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Moze skopiuj z płytki z grą ten plik "bloomoo.dll" do folderu z zainstalowaną grą na dysku twardym..
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Cz, 3 kwi 2008, 23:53 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Dobry pomysł...Ja też tak uważam, gdyż jak instalowałem to mi się trzy razy przerwało, więc skopiowałem pliki, których nie mogło zainstalować ręcznie...udało się i poszło. Może masz taki błąd jak ja...ja miałem z dorozka.waw i z dwoma innymi problem...
|
Pn, 9 cze 2008, 18:59 |
|
|
Ireyon
Norman
Dołączył(a): N, 11 cze 2006, 14:22 Posty: 238 Lokalizacja: Wrocław
|
Powrót i... problem
Witam )
Dawno mnie tu nie było gdyż byłam zajęta sqlką... Jednak teraz już jestem, nie wiem na jak długo
No ale, problem jest taki, że jak instaluję RiKN to staje przy pliku C:/cośtamcośtam/onorientexpress/kret i cały system się wiesza... Na szczęście po zabraniu płyty z kompa wraca wszystko do normy oprócz komunikatu o braku płyty xD
Mam legalną wersję, ledwo co ją wykopałam gdzieś z szafy.. Kupiłam ją daawno gdy dopiero co wyszła Nie pamiętam czy miałam jakieś problemy, ale wydawało mi się że jest ok.
---
Inny problem który dotyczy instalacji: raz nie zauważyłam że instalacja nie powiodła się (oglądałam film na komputerze z mamą) i później załączyłam grę. Grałam, grałam, przeszłam poziom w którym Reksio chodził po Nautilusie, pogadałam z Kapitanem Nemo i nagle... Po prostu jest czarne tło, zegar z kukułką i nic nie ruszy dalej. Sądzę że ma to coś wspólnego z instalacją :/
Mam nadzieję że ktoś mi pomoże... Dawno nie grałam i tęsknię za tym xD
_________________Powrót LOVE CZEKOLADA *.*
|
So, 2 maja 2009, 20:04 |
|
|
Ireyon
Norman
Dołączył(a): N, 11 cze 2006, 14:22 Posty: 238 Lokalizacja: Wrocław
|
Nie trzeba już pomocy, po wielu próbach i resetach komputera instalacja przebiegła pomyślnie
Jednocześnie przepraszam za dwukrotny wpis ale nie widzę opcji Edytuj
Żaden zwykły user nie widzi więc nie masz co się wstydzic.
_________________Powrót LOVE CZEKOLADA *.*
|
So, 2 maja 2009, 21:34 |
|
|
Paratroopa
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 6 lis 2010, 15:27 Posty: 362 Lokalizacja: Warszawa
|
Ja specjalnie nie miałem problemów z instalację gry,więc OK Może to zależy od PC,ponieważ jak byłby problem z płyty to raczej wszyscy by go mieli.Płyta kopiuję się automatycznie w fabryce więc ciężko o błąd kilku płyt
_________________Sygnatura wykonana u MrF11 polecam robienie u niengo sygnatur
|
Śr, 10 lis 2010, 16:47 |
|
|
Paratroopa
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 6 lis 2010, 15:27 Posty: 362 Lokalizacja: Warszawa
|
Jak mówił Ireyon nie trzeba już pomocy.
_________________Sygnatura wykonana u MrF11 polecam robienie u niengo sygnatur
|
Cz, 11 lis 2010, 05:53 |
|
|
Rilana
Norman
|
Re: Problemy z instalacją gry.
Mi przytrafił się właśnie taki problem staje to na dorożka.vav i dalej nic.....
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Pn, 7 lut 2011, 19:27 |
|
|
Hopper
Bywalec Nory
|
_________________Madness?This is Sparta!
|
Wt, 5 kwi 2011, 15:57 |
|
|
pajonk
Się Odezwał
|
Bardzo proszę o pomoc! Jak już mi wiadomo mój problem z wieszaniem się gry spowodowany był błędnym przegrywaniem plików wav. Wpadłem na pomysł, że uzupełnie te pliki instalując tą grę na innym kompie i uzupełniająć zepsute pliki z nowej instalki. No i tak po 3 reinstalacjach reksia na innym kompie udało mi się zebrać wszystkie pliki .wav z folderu waves... oprócz jednego.. No i prośba, czy mógłby ktoś mi podrzucić na maila lub na jakiś serwer plik o nazwie bosm_k108.wav z katalogu waves? Będę bardzo wdzięczny. No i jeszcze jedno pytanie: Czy u Was też pierwsze pliki o nazwie zresztą null i pusty są puste czyli mają 0 bajtów (jak wskazuje ich nazwa)? Mój mail to harnasio@interia.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam.
|
Cz, 14 lip 2011, 20:23 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
U mnie na szczęście nie było problemów.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Śr, 10 sie 2011, 12:39 |
|
|
HiperMonk
Bywalec Nory
|
U mnie jak u lobona Nie miałem żadnych problemów z instalacją tej świetnej gry
_________________Siemka Zapraszam na mój fanpage na Facebooku: https://www.facebook.com/NajlepsiPrzyja ... ts&fref=ts
|
Wt, 1 sty 2013, 17:50 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
|
U mnie tak samo .
|
Śr, 2 sty 2013, 07:51 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Mi sie wydaje,że to wina komputera.Kiedyś w 2009 kupiłem RIC i wyskoczył błąd nie mozna skpiować plików wav.Ale kiedy dostałem nowy komputer już ta gra na nowym komputerze działa jak z nut.Teraz już nie mam problemów.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Pt, 4 sty 2013, 16:33 |
|
|