|
|
Teraz jest Pt, 24 sty 2025, 14:21
|
Autor |
Wiadomość |
hexo
Stawia Opór
|
Re: Oceń żart
Ciemna noc. Wlamywacz zakradl sie do domu. Idzie cicho i nagle zatrzymuje sie slyszac glos: - Jezus na ciebie patrzy. Znow zapada cisza i wlamywacz idzie dalej. - Jezus na ciebie patrzy - slyszy znowu. Przestraszony staje i rozglada sie. Nagle w rogu pokoju dostrzega klatke z papuga. Pyta sie papugi. - Czy to ty mowilas "Jezus na ciebie patrzy"? - Tak - mowi papuga. Wlamywacz oddycha z ulga i mowi: - Jak ci na imie. - Clarence - mowi ptak. - To glupie imie dla papugi. Jaki idiota nazwal papuge Clarence? - Ten sam, ktory nazwal rottweilera Jezus.
|
So, 9 lip 2011, 13:50 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Biedny włamywacz... 10/10. Przychodzi Jasio do sklepu: -Chciałbym złożyć reklamację. Wczoraj kupiłem tu żółwia stepowego i nie chce stepować...
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
So, 9 lip 2011, 13:58 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Nie, no... to nie jest forum na takie żarty! 0/10. Jasio do taty: -Tato! Mama mówi, że twój ojciec był skończonym idiotą! -Chyba twój...
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
N, 17 lip 2011, 15:15 |
|
|
hexo
Stawia Opór
|
- Podaj przyklad opakowania bezzwrotnego. - Trumna.
|
Cz, 21 lip 2011, 15:16 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Może być 8/10. Wchodzi babunia do sklepu i mówi: - Potrzebuję parę rolek papieru toaletowego. Młoda sprzedawczyni pokazuje na ladzie parę rodzajów papierów w rozmaite wzorki i kolory, po czym pyta: - Który pani sobie życzy? - Obojętnie, byle nie biały, bo się błyskawicznie brudzi.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Cz, 21 lip 2011, 15:20 |
|
|
hexo
Stawia Opór
|
Pewna dziewczyna postanowila sie wykapac. Poszla nad wode, lecz w kabinie do przebierania zorientowala sie, ze zapomniala gory od bikini, ale to nic. Wyjrzala, czy jest ktos w poblizu, kto moglby ja zobaczyc, ale nikogo nie bylo, oprocz malego chlopca, ktory nad woda lowil ryby. Wiec pomyslala, ze taki maly to pewnie nieuswiadomiony. Wyszla, zaslaniajac piersi rekami , kiedy byla w wodzie po kolana, maly chlopczyk sie odezwal: - Jezeli ma pani zamiar utopic te pieski, to ja poprosze tego z brazowym noskiem.
|
Cz, 21 lip 2011, 15:26 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Świetne xD Mój: Idzie Jasio, spotkał wronę i się śmieje
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Cz, 21 lip 2011, 15:48 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Bes sęsu Zmarł gracz i staje przed obliczem Boga. Bóg – „No nie wiem gdzie Cię mam posłać. Widzę, że Twoje życie było skomplikowane i różne rzeczy się robiło” Gracz – „Hmm, a dasz mi IDDQD?” Bóg lekko nie wie o co chodzi, ale mówi – „Dam Ci” Gracz – „A dostanę jeszcze IDKFA?” Bóg – „Ok dostaniesz i to” Gracz – „Dobra to zsyłaj od razu do piekła!” tylko nie komętować jeśli nie rozumiecie
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Cz, 21 lip 2011, 17:03 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
10/10 - Jaką uczelnie musi ukończyć polityk, żeby spełnił wszelkie własne obietnice? - Hogwart.
|
Pt, 22 lip 2011, 08:03 |
|
|
hexo
Stawia Opór
|
Co to jest : wisi u sufitu i grozi? - Żarówka firmy OSRAM!
|
Pt, 22 lip 2011, 10:04 |
|
|
Czarnoksieznik
|
8/10. Przychodzi facet do spowiedzi: -Proszę księdza, ja w czasie 2 Wojny Światowej ukrywałem u siebie w piwnicy Żyda. -To nie był grzech, tylko dobry uczynek - ratowałeś mu życie. -Ale brałem od niego dolara za każdy dzień. -Nic dziwnego, przecież ryzykowałeś życie. -Mimo to myślę, że powinienem mu powiedzieć, że wojna już się skończyła...
|
Pt, 22 lip 2011, 11:53 |
|
|
anon_147
Stawia Opór
|
zgodnie z moim własnym sumieniem 10/10
Sadistic
Śr, 27 lip 2011, 17:30 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
8/10
Pyta się nastoletnia córka mamy. -Co dostanę w tym roku na święta? -Kolczyki -Tak ale to dostanę w przyszłym roku. A co w tym? -W tym ci uszy przebijemy.
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
Śr, 27 lip 2011, 20:36 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
7/10 Chuck, jesteś boski. Jesteś z Texasu (Reksio i Kapitan Nemo)
|
Pt, 29 lip 2011, 12:41 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Co w tym śmiesznego? Jasio 10 minut po dzwonku wchodzi do klasy, trzaska drzwiami, rzuca torbę na ławkę i siada bez słowa. Pani: -Jasiu! Wyjdź i wejdź jeszcze raz, tak grzecznie, jak twój tata, kiedy wraca z pracy! Jasio wychodzi. Nagle drzwi wypadają z zawiasów, a Jasio wchodzi, tupiąc tak głośno, że podłoga drży. Pani patrzy się na niego, a Jasio: -Co się lampisz!? Dawaj [cenzura] obiad!
|
So, 20 sie 2011, 12:42 |
|
|