|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 19:46
|
Autor |
Wiadomość |
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Re: Przecieki z produkcji...
Dawid6, proszę cię. To nie jest coś trudnego do przetłumaczenia, a to co napisałeś powyżej jest kompletnie bez sensu. Co do tematu to kolejna fajna plansza i postać. Zdaje mi się, że klucz do kłódki jest pod wycieraczką. Ciekawe, czy tory z lokacji z pierwszego postu, prowadzą również do tej kopalni. Postać również ciekawa. Wszystkie te przecieki, jeszcze bardziej zwiększają mój apetyt na grę w RiMS 2. Nieznany, nie tylko. Zapewne będzie mieszanka różnych ustrojów komunistycznych, ale hitleryzm będzie tym głównym.
|
So, 13 sie 2011, 08:29 |
|
|
MarcinO
Bywalec Nory
|
Chciałbym sprostować i wyjaśnić kilka rzeczy: Hitleryzm - nie będzie i proszę o skończenie tego wątku Nuda, bo będzie znowu pokopane - w poprzednich częściach też zaczynało się z podwórka.. Obalanie systemu - nie będzie Berlin - jest czegoś symbolem - niekoniecznie hitleryzmu. Co będzie: Kilkanaście nowych postaci ( może nawet kilkadziesiąt ) Kilka nowych "światów" Wersja Polska Cotygodniowe przecieki... CoS 3
|
So, 13 sie 2011, 09:57 |
|
|
Euresanda
Jeździec betoniarki
Dołączył(a): So, 16 sty 2010, 20:58 Posty: 308 Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)
Naklejki: 5
|
To ja mam pytanie. Czy będą starzy bohaterowie, tacy jak Molly, Kari Mata Hari, Kornelek i Kogut Wynalazca, bo zeszłym razem w Mieście Sekretów jak wszyscy wiemy był tylko Kogut, a uważam, i mam nadzieję, że inni też się zgodzą, pojawią się ci bohaterowie choćby przelotnie. Będę wdzięczna za odpowiedź
_________________ Moderuję fioletowym. Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
|
So, 13 sie 2011, 10:28 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Hmm. Poczytałem trochę i chyba wiem już o co chodzi z tym symbolem. W grze mamy państwo szczurów i państwo kretów. Może chodzi o to, że te dwa państwa, są jak RFN i NRD. Może naszym zadaniem będzie zjednoczenie tych państw, co sprawi zakończenie komunizmu. Szczerze mówiąc, nic innego mi na myśl nie przychodzi.
|
So, 13 sie 2011, 10:52 |
|
|
anon_147
Stawia Opór
|
A jak wam idzie konwersja starej serii?
So, 13 sie 2011, 11:37 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Pomysł Luka jest dobry. Ciekawe, czy będzie można udać się do Zamku i Starej Tamy? Czy Geratem da się grać? Aha - wersja polska to znaczy wszystko będzie przetłumaczone, tak? Welcome in Pocopane , Castle i Old dam też? Jak tak to dobrze. Szkoda że będziemy musieli aż tydzień czekać, ale lepsze to niż nic. Ile będzie tych przecieków? (Będzie można obliczyć Kiedy Wyjdzie gra ). Czy będzie w CoS2 Reksio? Nudne to trochę. A będzie w nim Reksio?
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 13 sie 2011, 12:19 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Wersja Polska ? No to można rzec że się nam udało. No ale pytanko czy napisy w tłach będą przetłumaczone, albo chociaż bohaterowie będą mówić- Pokopane ? Jeżeli tak tak to bardzo dziękuję CoS 3 ? No nie wiem czy to taki dobry pomysł...Ale nie jest zły , bo przecież nawet fajny. Ale czy gra ruszyła by tuż po drugiej ? (Ja sam temu jestem przeciw, niech chociaż by miesiąc poczekali ).I czy te Reksio i Miasto Sekretów 3 jest już potwierdzone ? A ogólnie cieszę się z wszystkich nowin Marcina.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
So, 13 sie 2011, 14:19 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
Wersja polska, Jest! Tyle można powiedzieć. Cos3 wychodzi na to że cała 2 seria będzie w mieście sekretów może dobrze może żle.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
So, 13 sie 2011, 15:37 |
|
|
MarcinO
Bywalec Nory
|
Cos to jest tylko tytuł - niestety stał się rozpoznawalny i kolejne części będą miały ten sam tytuł ( np cos 15 to może być City of Secrets - Star Wars ). Nie determinuje to miejsca akcji, zresztą zobaczycie to sami w Cos2. Z okazji długiego weekendu dorzucam jeszcze jeden przeciek - kolejna postać tym razem kobieta. Ma już swoje imię i nazwisko ale jak macie pomysły to piszcie.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|
So, 13 sie 2011, 15:48 |
|
|
Smoczy Mag
Roz-kreca się
|
Te Miasto SeKretów jest trochę komunistyczno-polityczne.
|
So, 13 sie 2011, 16:14 |
|
|
MarcinO
Bywalec Nory
|
Błędna teoria, tak jak pisałem nie będziemy obalać żadnego systemu robić przewrotu pałacowego etc...
|
So, 13 sie 2011, 16:20 |
|
|
smokos
Roz-krecony
|
Nowe lokacje i postacie fajne ale mam jedno pytanie do pana Marcina czy polska wersja oznacza 100% po polsku czy tylko dialogi a nazwy lokacji po angielsku??
|
So, 13 sie 2011, 16:26 |
|
|
MarcinO
Bywalec Nory
|
|
So, 13 sie 2011, 16:33 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
No to już nie ma się co tłuc w kwestii polskości gry. Kto gotów na ekstra zabawę w obu wersjach językowych? Nawiasem mówiąc, świetnie, że jest tyle przecieków, AM dba o swoich graczy.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
So, 13 sie 2011, 16:39 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
;D
Nowa postać , dosyć fajna . Taka wydaje się do wszystkich akcji chętna. Ale gdzie są postacie krety ? Bo na razie mamy dużo szczurów...
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
So, 13 sie 2011, 16:54 |
|
|