|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 05:15
|
Autor |
Wiadomość |
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Re: Zagadki kryminalne
Brat sam potwierdził, że siostra wyjechała przed wiadomościami. Nie miałaby czasu na raban, chyba że wtedy, gdy ,,kręciła się po domu". Ale była zbita szyba. Raczej trudno by było zbić szybę tak, by brat nie usłyszał. Tak więc siostra nie miała całkowicie czasu na to wszystko: nie przed wyjazdem ojca, nie po wyjeździe. Syn był tam cały czas, nic nie słyszał, to pewnie on. Ale w tym przypadku nie mam stuprocentowej pewności, chyba mnie zagiąłeś, Dadi.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Śr, 24 sie 2011, 22:46 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Kradzieży dokonał wg mnie brat. "Wiadomości" są o 19.30, a brat chciał obejrzeć je o 19.00. Podobno też się nie widzieli, a brat zaraz po tym jak odjechała wyszedł z pokoju, ale mógł patrzeć przez okno (nie czytałem odp. nieznanego). Poza tym siostra nie miała czasu, bo była z tatą, a gdyby to ona dokonała kradzieży to być może nie porozwalałaby ubrań (niektóre dziewczyny mają słabość). Ciebie nie da się zagiąć
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Cz, 25 sie 2011, 09:23 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
|
| | | | nieznany napisał(a): Brat sam potwierdził, że siostra wyjechała przed wiadomościami. Nie miałaby czasu na raban, chyba że wtedy, gdy ,,kręciła się po domu". Ale była zbita szyba. Raczej trudno by było zbić szybę tak, by brat nie usłyszał. Tak więc siostra nie miała całkowicie czasu na to wszystko: nie przed wyjazdem ojca, nie po wyjeździe. Syn był tam cały czas, nic nie słyszał, to pewnie on. Ale w tym przypadku nie mam stuprocentowej pewności, chyba mnie zagiąłeś, Dadi. | | | | |
Twoja dedukcja jest jak najbardziej prawidłowa, ale chodziło mi o to co powiedział dawid czyli, że wiadomości zaczynają się o godzinie 19:30 więc nie mógł ich obejrzeć zaraz po wyjeździe siostry. Zamiast tego ukradł pamiątki, zdezelował pokój i rano następnego dnia zadzwonił na policję by nie zbudzić podejrzeń. Ale niestety panowie ktoś was uprzedził. Był to AdamMag który napisał do mnie na PW prawidłową odpowiedź o godzinie 19:49 24 sierpnia Na następny raz proszę (szczególnie ciebie nieznany ) o pisanie odpowiedzi na PW.
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Pt, 26 sie 2011, 08:18 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
|
A kiedy następna zagadka?
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pt, 26 sie 2011, 11:58 |
|
|
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
|
właśnie,kiedy nowa zagadka?Może mi się uda xD
|
Wt, 13 gru 2011, 15:47 |
|
|