Dołączył(a): So, 23 lip 2011, 15:29 Posty: 23 Lokalizacja: Katowice
Re: Czy RiKN jest INTERESUJąCE?
Jest interesujące, oczywiście.
_________________ Cześć !
Nowy, kopacz. Twardy do przegryzienia łopata, trzymana w mojej łapie...Gotowy do forumowania.
So, 23 lip 2011, 15:53
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
Cóż, cztery minuty temu skończyłem czytać książkę "W Osiemdziesiąt dni dookoła świata" Juliusza Verne. Chodź grę Kapitan Nemo przeszedłem juuż daawno, ze dwa miesiące temu, dopiero zrozumiałem na czym polegało poznanie Kari-Maty. Verne wspaniale uchwycił powód w swej książce. dla Reksia rozbicie się wehikułem czasu było korzystne, dlaczego bo poznał Kari-Matę. Przytoczyłem ten przykład, aby raz na zawszę udowodnić Reksio i Kapitan Nemo JEST FAJNĄ GRĄ, która stara się przekazać nam wszystko o co chodziło Juliuszowi Verne pod koniec książki "W Osiemdziesiąt dni dookoła świata".
Możecie nie wierzyć, że dokończyłem tę książkę czytać cztery minuty temu, ale co się naczytałem to moje.
Śr, 24 sie 2011, 15:10
Modnisia
Roz-krecony
Chłopie odrazu leć do sklepu puki jeszcze jest bo trudno teraz raczej na to trafić
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
Przeszedłem całą grę i uważam, że byłą bardzo ciekawa
So, 10 wrz 2011, 18:47
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
Naklejki: 3
Bardzo ciekawa! I długo się w nią gra (chyba że jesteś mistrzem zręczności i jesteś bardzo inteligentny).
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
So, 10 wrz 2011, 20:10
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
Tak jest to gra ciekawa i wciągająca,jednak kiedy przechodzi się ją któryś raz z rzędu robi się nudnawa....
Bardzo fajna gra, mam zainstalowaną ale nigdy nie przeszedłem całej, raz prawie ale odinstalowałem;)
Śr, 7 gru 2011, 20:37
Modnisia
Roz-krecony
Przecież każdy wie że tak a przynajmniej większość
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Jest bardzo interesujące! Ma sporo nawiązań do różnych elementów sztuki, świata itp. W dodatku jest (wg. mnie) najbardziej dopracowaną i najlepszą częścią z Przygód Reksia.
_________________ Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go. Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości