Ja nie gustuję w japońskih bajkach/komiksach . Przez jakiś czas, tj. około miesiąca, rysowałam mangę, ale szybko mi się znudziło. Trochę mnie też to śmieszy, na przykład te mangowe buźki i te słodkie oczka u dziewczątek ... Ale jest to całkiem ładne :p
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
Re: Animce
Ja czytam mangę.Najbardziej Naruto.
N, 11 wrz 2011, 06:02
Kasa
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 26 mar 2007, 20:15 Posty: 147 Lokalizacja: Z co piątej kinder niespodzianki!
Naklejki: 0
Naruto jest spoko, ale ja ogólnie wolę bardziej Shippuden'a.
_________________ Because I can
N, 11 wrz 2011, 09:56
Rilana
Norman
Właściwie, to ja też jestem OTAKU. Dla niewiedzących jest to osoba... hyn, może prościej. Ktoś kto uwielbia anime, mangę i wszystkie rzeczy w tym stylu. Oglądam wlaśąciwie wszystko, co wpadnie mi w łapy, Bleach, Hetalia, Naruto, KissxSis,[No, z jeden odcinek. x3] Fullmetal Alchemist i wiele wiele innych.
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
Ja rysuję mangę i oglądam anime Bishoujo Senshi Seeraa Muun - Kawaii! A także czytałem Naruto, kilka odcinków Bleach'a też oglądałem. Urywki Wedding Peach [wiem, dziwne] oraz Fairy Tail.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
Pt, 30 wrz 2011, 20:17
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
Za tytuł powinienem zabić... Nie jesteście otaku, pewnie nie wiecie nawet co to XD. Kissxsis to pożal się boże. Yaoi jest bee, a zbyt wiele anime oglądałem żeby napisać ^^
_________________ Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
So, 1 paź 2011, 11:36
stritz
Roz-kreca się
Yaoi jest supcio i tego nie zmienisz :)
So, 1 paź 2011, 11:58
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
Wolę oglądać jednorożcolamy XD
_________________ Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Pan Podgladacz i 1 gość