|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Wt, 19 lis 2024, 06:22
|
Niezwykłe Przygody Bolka i Lolka - Tajemnicze Zamczysko
Autor |
Wiadomość |
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
|
Re: Niezwykłe Przygody Bolka i Lolka - Tajemnicze Zamczysko
Ja też przeszedłem i zgadzam się z tobą.Gra jest bardzo fajna.Jeśli będą pytania to chętnie odpowiem
|
Wt, 20 wrz 2011, 19:28 |
|
|
kalmar
Bywalec Nory
|
Wiecie co? Ja nie chcę w to grać, przez ten sam powód, przez który inni nie grają w Reksia. Trudno, muszę się przełamać. Jak najszybciej postaram się kupić.
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
Śr, 21 wrz 2011, 15:10 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Jeżeli chodzi o tą grę jest według mnie słaba. Słaba fabuła , brak ciekawości . Ale to oczywiście tylko moje zdanie. Grałem w demo i mało mi się podoba... I właściwie boję się na takim przykładzie Freak Files że będzie graficznie podobna. Ale to jest już inny temat. Grę oczywiście polecam ...
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Śr, 21 wrz 2011, 19:33 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Grafika jak w Freak Files? Gdzie jest o tym powiedziane? Ponoć nad grafiką Freak Files miał pracować ten sam grafik co nad City of Secrets 2, więc to raczej mało możliwe. Jeśli o to chodzi to chyba chciałeś powiedzieć Pirates Tale. Tak, tam jest taka sama grafika jak w Bolek i Lolek: Tajemnicze zamczysko. A pan Adam.M mówił, że Pirates Tale jest oddzielnie produkowana i w żaden sposób nie wpływa na produkcję Freak Files i CoS2. Konkluzja: Grafik od Bolek i Lolek: Tajemnicze zamczysko nie pracuje nad Freak Files.
Nic dziwnego, że Ci się nie podoba ta gra. To dla trochę młodszych dzieci.
Cz, 22 wrz 2011, 15:45 |
|
|