Re: Jaki jest kod do gry z Reksiem / Zgubiła mi się książecz
Rejestracja przez Internet jak dla mnie całkowicie bez sensu. Nie każdy do internetu ma dostęp, AM raczej wcale o tym nie pomyśli. Poza tym jak ktoś chce mieć pirata to będzie miał i będzie grał. Bo nie jest problemem zdobyć taki kod. Ktoś te gry przecież musiał kopiować, a co za tym idzie mieć oryginał czyli kod i przekazać. Dlatego zdobycie tego kodu żaden problem. Poza tym hakerzy mogą bardzo szybko obejść wszystkie zabezpieczenia - Windowsy są zabezpieczone tak mocno, ale zdobyć pirata - takiego nawet co nie potrzebuje kodu jest łatwo jeśli ktoś chce.
Dodam, że gry z Reksiem które kosztowały swoje nawet kilkadziesiąt złotych z czasem kosztują coraz mniej. Ileż to zaoszczędzą cierpliwi
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
Widziałem gdzieś na jakiejś stronie temat: "SOS-kod dostępu do RiSP" gdzie:
osoba1 napisał(a):
SOS zgubiłem książeczke do Reksio i Skarb piratów-jaki jest kod dostępu?
osoba 2 napisał(a):
nie pamiętam, ale jutro kolega któremu pożyczyłem grę mi odda
osoba3 napisał(a):
Nie pisz mu to może być pirad! (sorry, jeśli cię uraziłam, ale nawet jeśli nie to piraci i tak mogą to przeczytać)
osoba2 napisał(a):
Kod dostępu to[...]
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
Wt, 22 mar 2011, 15:30
Kret
Roz-kreca się
Dołączył(a): So, 23 lip 2011, 15:29 Posty: 23 Lokalizacja: Katowice
Mi ani jedna książeczka się nie zgubiła. Po prostu dbam o moje gry.
_________________ Cześć !
Nowy, kopacz. Twardy do przegryzienia łopata, trzymana w mojej łapie...Gotowy do forumowania.
So, 23 lip 2011, 15:48
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
Mi się niektóre pogubiły, ale mam kody przepisane
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
Ja raz zgubiłem, i znalazłem w internecie xD.
_________________ Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Pozdrawiam bota i wszystkich zasłużonych gości na tym forum.
Vamos!Na zawsze!
Śr, 3 sie 2011, 14:16
Modnisia
Roz-krecony
Ja zawsze kody notuję ale nie potrzebuję kodu wcale a wcale do RiSP, RiWC, i RiKN Bo RiSP i RiWC miałam z gazety a RiKN nie ma kodu co jest dziwne ktoś mi wyjaśni
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
Modnisia napisał(a):
Ja zawsze kody notuję ale nie potrzebuję kodu wcale a wcale do RiSP, RiWC, i RiKN Bo RiSP i RiWC miałam z gazety a RiKN nie ma kodu co jest dziwne ktoś mi wyjaśni
W RiKN jest takie zabezpieczenie na bojka. Jest ekran i Szalony Kapelusznik z RiC i mówi:
Zabezpieczenie napisał(a):
Jeśli masz piracką wersję gry naciśnij kombinację klawiszy Alt i F4. Jeśli masz legalną wersję gry naciśnij przycisk "Dalej". Twój wybór. Oj, widzę, że coś cię gnębi.
Jakoś tak.
_________________ Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie! Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015 Tym kolorem moderuję.
W sumie to piraci mogą sobie znaleźć kod w internecie i nic na to nie poradzimy.
N, 4 wrz 2011, 08:30
Modnisia
Roz-krecony
Ja mam z K.I.D.S i nie ma ksiąrzeczek ale nie trzeba wpisywać kodu po prostu gram i nie proszą o podanie o
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
I kto to mówi. Phi. A ty odkopywałeś tematy z 2005 roku i teraz oskarżasz innych. Ty jesteś dopiero spamerem, na skalę światową chcesz być królem forum a jesteś#####, bardzo przepraszam adminów i innych ludzi którzy niszczą spam ale rdusiu25 sprowadza mnie do stanu załamania nerwowego. Sam odkopywałem tematy jako nowy użytkownik ale później zrozumiałem że pewnych rzeczy nie wolno robić. Po za tym ona nie odkopała tego tematu użytkownicy pisali do tego tematu co dwa miesiące więc oni to robią regularnie po za tym w tym temacie można tak pisać bo piractwo zawsze jest i my możemy to zauważyć i po to jest ten temat. Piszesz tak bo wszyscy oskarżają cie o nadmiar spamu a ty nie chcesz być gorszy. I pewnie znowu napiszesz pod moim postem coś takiego " No właśnie teraz ciągle jest nadmiar piractwa".
_________________ Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Pozdrawiam bota i wszystkich zasłużonych gości na tym forum.
Wow!, ostatni post w tym temacie był w moje pierwsze urodziny . Co do tematu to ja naszczęście jeszcze nie zgubiłem żadnej książeczki, pilnuje żeby ich nie zgubić
_________________ Jak coś to obecnie na moim koncie korzysta mój pięcioletni brat Dawid. Witam, mam na imię Dawid
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości