_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Moje ulubione: 1. Marek Grechuta. Dni których nie znamy... 2.Marek Grechuta. Będziesz moją panią. 3.Marek Grechuta. Nie dokazuj. 4. Abba. Mamma Mia. 5. Sabaton. Primo Victoria. 6. Shakira. Whenever. 7.Afromental. Rollin with you. 8.Afromental.RockQRollin Love. 9. Shakira. Waka, waka. 10Artyste nie znam. Whisky, Whisky. Sorry za brak linków.
_________________ Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.
Spoiler:
Pozdrawiam bota i wszystkich zasłużonych gości na tym forum.
Do moich starych dodam jeszcze: Nie podaję linków . Shakira- wszystkie piosenki (oprócz Rabiosa, to jest po prostu tandeta ;O) Caro Emerald- A night like this Blue Cafe- Czas nie będzie czekał Blue Cafe- Nie wiele mam Blue Cafe- Buena Abba- Mamma mia, Dancing Queen, Fernando , Waterloo Pussycat dolls- Jai Ho Michael Jackson- Thriller Rihanna- S&M, Te amo, Russian Rulett (nie wiem, czy dobrze napisane), Man down Village Peopla- YMCA Geri Haillwell/Weather Girls- It' s raning men Celine Dion - My heart will go on Violetta Villas- List do matki Medley&Warnes (?) -(I've had) the time of my life
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
Re: Ulubione piosenki
Shakira- Prawie wszystkie Caro Emerald- A night like this Abba- Mamma mia, Dancing Queen Pussycat dolls- Jay Ho Michael Jackson- większość Rihanna- S&M, Te amo, Russian Rulett Miley Cyrus - The Climb, Party in the USA Edyta Górniak - Kasztany Nelly - Just a Dream Eminem - I love the way you lie Selena Gomez - Round and Round, Naturally, Sick of You, Ghost of You, Summer's not hot, Intuition, Who Says, Spotlight, Live like there's not Tomorrow, Love you Like a Love Song. Edyta Gepperd - Nie żałuję Evanescence - Bring me to life nightwish - większość Hatsune Miku - World is Mine Sixx - life is beautiful
i wiele innych
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
1. Sabaton - Metal Crue 2. Corvus Corax - Tanzwut 3. Tomasz Karolak - Wszystko bez sensu 4. Mortal Combat Theme 5. Lecę bo chce 6. Afric Simone Hafanana
Linki późnieja.
_________________ xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
So, 1 paź 2011, 16:10
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
Hahaha, ale mi się gust muzyczny zmienił przez trzy lata:D Ale teraz tak w skrócie, to większość piosenek takich zespołów, jak: Asking Alexandria, Arsonists Get All The Girls, Bring Me The Horizon, Crystal Castles, Enter Shikari, Escape The Fate, Protest The Hero, The Human Abstract, The Word Alive, Parkway Drive, Suicide Silence itd, Nie chce mi się dalej pisać:D Zna ktoś coś może?
_________________ Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste... A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
N, 23 paź 2011, 10:33
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Johanna napisał(a):
Hahaha, ale mi się gust muzyczny zmienił przez trzy lata:D Ale teraz tak w skrócie, to większość piosenek takich zespołów, jak: Asking Alexandria, Arsonists Get All The Girls, Bring Me The Horizon, Crystal Castles, Enter Shikari, Escape The Fate, Protest The Hero, The Human Abstract, The Word Alive, Parkway Drive, Suicide Silence itd, Nie chce mi się dalej pisać:D Zna ktoś coś może?
_________________ Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
N, 23 paź 2011, 12:46
Johanna
Bardzo Stary Norman
W takim razie polecam, Spidi:)
_________________ Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste... A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
N, 23 paź 2011, 20:05
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
Tak naprawdę ciężko mi wskazać określone utwory, a nie wykonawców. No ale cóż, jeśli jest coś za co można cenić gre/serial/film/książke itd. to na pewno byłby to głównie fanservice. A chyba większość z nas wie jak w 2011 wyglądała sytuacja z "najpopularniejszym towarem". Jeżeli nie to radzę się szybko zaznajomić z terminem Brony (nawet The Times o tym pisał). Ogółem oto kilka z piosenek tworzonych przez fanów jakie wyjątkowo przypadły mi do gustu:
WoodenToaster - Pinkie's Lie WoodenToaster - Rainbow Factory Where you fears and horrors come true... TheLivingTombstone - Good ol' days NACP - For the Glory of Llunar Republic Makkon - Waltz for Trixie
No i ty by było na tyle z twórczości Bronies
No a poza wyżej wymienionymi:
Queen - Bohemian Rhapsody Queen - Don't Stop Me Now! Jesper Kyd - Ezio's Family Valve Orchestra - Wszystko Cage Elephant - Ain't No Rest For the Wicked Hans Zimmer - Up is Down
Co do ogólnego gustu muzycznego to preferuje zarówno klasykę jak i "utwory dubstepopodobne"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości