|
|
Teraz jest Pn, 18 lis 2024, 13:47
|
Autor |
Wiadomość |
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Re: Prastare Zaklęcie - RPG
Szukam kogoś, tak tu się pusto wydaję.
Wt, 11 paź 2011, 21:19 |
|
|
kari mata hari.w
Roz-krecony
Naklejki: 3
|
Odp b)
|
Śr, 12 paź 2011, 11:47 |
|
|
Rilana
Norman
|
Inflamatto Flammo, Inflamatto Flammo, Inflamatto Flammo... Zapamiętam to obie na przyszłość, przyda się może. Tym czasem lekko już obolała, rozglądam się za przechodniami.
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Śr, 12 paź 2011, 13:43 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
UWAGA! Proszę, aby odpowiedzi były bardziej osobiście powiedziane niż "odp. b"Kari Mata Hari.w: 100 PŻ, 100 PM, 100 PEPostanowiłaś dołączyć do tej gildii. -Jeśli chcesz dołączyć do Fairy Wing musisz mieś zaświadczenie o ukończeniu studiów. Jeśli je masz, musisz ukończyć specjalny test. - Mówi Mędrzec. To jak będzię?AdamMag: 100 PŻ, 100 PM, 100 PENie znalazłeś ani żywej duszy, a magia jest coraz bardziej natężona. Nagle za twoimi plecami słychać świst. Odwracasz się i widzisz ducha, który mierzy w Ciebie różdżką. Bitwa: AdamMag vs Duch: PD- Punkty duszy - coś jak PŻ, ale u duchów i zjaw. Masz możliwość rzucenia zaklęć: - Defensio Ipsum - ochrona przed budyniem - Ipsum Dolor - kula budyniu - Defensio Somnum - ochrona przed snem - Somnum - Sen - Rotae et Vortices - Koła i Wiry - Rana Mutatio - Zmiana w żabę. Co wybierasz? MYŚL!Rilana: 88 PŻ, 22 PM, 100 PEPrawie same koty... Mają elfie rysy. Co robisz? a) Pytam kogoś o cośb) Idę do tablicy ogłoszeń. c) Wącham trawę [xD] i kwiatki. d) Macham różdżką dalej.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Śr, 12 paź 2011, 14:14 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
|
Oto udaje się do w stronę zamku.
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Śr, 12 paź 2011, 15:02 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
|
- Rotae et Vortices- powiedziałem i machnąłem różdżką w kierunku ducha.
Śr, 12 paź 2011, 15:10 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Dadi: 100 - PŻ, PM, PEMasz dreszcze,zaczyna Cię boleć gardło. Najwyraźniej stanie w deszczy Ci nie służy. Kierujesz się w stronę zamku i wchodzisz do imponującej sali tronowej. Kryształowy żyrandol zwisał majestatycznie ze śnieżnobiałego sufitu. Ściany było w kolorze pomarańczy. Tron wyłożony topazami i aksamitem był pusty. Obok wejścia stali strażnicy. Co robisz? a) Idę do sklepu, ponieważ wszystko mnie boli... b) Wchodzisz do sali tronowej c) Wychodzisz na rynek. d) Pytasz strażnika o cośAdamMag: Zamroczony duch macha bezwładnie różdżką, a w Ciebie wystrzeliwuje biała mgła, która bardzo Cię osłabia. Twój ruch: - Defensio Ipsum - ochrona przed budyniem [-10 PM] - I psum Dolor - kula budyniu [-7 PM] - Defensio Somnum - ochrona przed snem [- 18 PM] - Somnum - Sen [- 28 PM] - Rana Mutatio - Zmiana w żabę. [- 28 PM] Przepraszam, że wcześniej nie napisałem kosztu zaklęć, ale niestety zapomniałem
|
Śr, 12 paź 2011, 15:19 |
|
|
kari mata hari.w
Roz-krecony
|
Pójdę na studia, pewnie będzię się trudno dostać i będą duuuuuuuuuże wymagania ale sobie poradzę
|
Śr, 12 paź 2011, 16:26 |
|
|
Nika
Projektantka Mostów
Dołączył(a): N, 28 sie 2011, 20:11 Posty: 307 Lokalizacja: W kapeluszu. Chyba.
|
Jestem skunksem Nika. Idę do jakiegoś budynku, czyli b.
_________________ To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie. Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!
Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
|
Śr, 12 paź 2011, 17:39 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
|
Kari Mata Hari: Po męczących zapisach i prawie śmiertelnym ataku łyżką do zupy, masz swój pokój, wizę na pobyt w mieście oraz plan zajęć. Szkoła dostarczyła Ci także trochę pieniędzy [150 S] na zakup odpowiednich materiałów. To daje Ci razem 200 Srebra. Co teraz robisz? a) Idę do miasta po księgi i akcesoria. b) Sprawdzam dostępne kierunki studiów. c) Idę do mojego pokoju. d) Sprawdzam plan zajęć. Nika: Wchodzisz do sklepu. W środku pachnie starymi książkami i gotującymi się eliksirami. Za ladą siedzi zmartwiony nastoletni kot-elf. Co chcesz zrobić? a) Przejrzeć książki b) Zapytać o coś kota. Wygląda tak słodko... c) Zapytać kota o coś [opcja bez romantyzmu]
Ostatnio edytowano Śr, 12 paź 2011, 19:22 przez kubulus, łącznie edytowano 1 raz
|
Śr, 12 paź 2011, 18:42 |
|
|
kari mata hari.w
Roz-krecony
|
Idę po książki i akcesoria, będą potrzebne
|
Śr, 12 paź 2011, 18:52 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
|
Kari:
Kupujesz wszystko i zostaje Ci jeszcze 34 S. Wracasz na uczelnię i masz do wyboru:
a) Sprawdzasz tablicę ogłoszeń uczelni. b) Sprawdzam dostępne kierunki studiów. c) Idę do mojego pokoju. d) Sprawdzam plan zajęć.
|
Śr, 12 paź 2011, 19:10 |
|
|
Rilana
Norman
|
Coś mi tu nie gra... nie machałam wcale różdżką! D: Toż to skandal! A tak na prawdę, ja tylko się jej przyglądałam. :3 Tak też pisze.. --- Elfy, elfy, wszędzie te elfy! Ja chcę coś niezwykłego, dajecie dinozaury, czy coś! - Zaczął marudzić pod nosem, zaraz jednak podchodząc do jakiegoś tam dziwoląga[o elfich rysach, znaczy.], tak więc pytam go o krainę, w której się znalazłam, czy coś tu nie gra i jak tam im się powodzi, tak przy okazji.
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Śr, 12 paź 2011, 19:46 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
|
Rila:
Nagle otrzymałaś strrrrasznie mocnego plaskacza w twarz. - NIE JESTEM DZIWOLĄGIEM! Ooops! Elfy chyba umieją czytać w myślach...
Róbta teraz co chceta!
|
Śr, 12 paź 2011, 20:02 |
|
|
Rilana
Norman
|
[Przepraszam za off-a, który natworzę, ale chcę coś wyjaśnić. x3]
Dziwolągiem nazwałam go ja, kot nic o tym nie wspominał. Narzekał tylko na brak zajefajnych smoków i takich tam... A więc, kłamca, kłamca, kłamca! Po naszemu oznacza to, iż pragnęłam wyjaśnić tą małą sprawę.
[Przepraszam za off ponownie, wiem, od tego służy PW, ale, ale... nie wiem, ale to mój ostatni raz. x.x]
|
Śr, 12 paź 2011, 20:17 |
|
|