|
|
Teraz jest Pn, 18 lis 2024, 13:40
|
Autor |
Wiadomość |
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Re: Prastare Zaklęcie - RPG
Tak czy siak elf daje ci w twarz. - MÓWI SIĘ DZIEŃ DOBRY! [xD]
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Śr, 12 paź 2011, 20:20 |
|
|
Rilana
Norman
|
No, tak lepiej.
Rilana nie lubi dostawać w twarz. Rilana nie lubi elfów. Rilana zabije elfy, tylko nóż jej dajcie. Kot spojrzał na dziwnego dziwoląga z pogardą, co by sobie nie pozwalał. - Próbowałam grzecznie... A więc teraz, gadaj, GDZIE JA KURDE JESTEM?!.
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Śr, 12 paź 2011, 20:23 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Podchodzę to strażnika i mówię: "Czy mógłbyś dobry człowieku poczęstować mnie czymś do picia lub zaprowadzić mnie do jakiejś karczmy?"
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Śr, 12 paź 2011, 20:32 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Rila: -W ELFESTROWIE CHOLERA! ZIELONEGO Ci SIĘ ZACHCIAŁO! TO BĘDZIESZ MIAŁA ZIELONY: RANA MUTATIO!
Nagle zmniejszasz się i zmniejszasz, czujesz dziwne przewracanie się w żołądku. Próbujesz coś krzyknąć, ale wydajesz tylko zgłuszony rechot.
-No to jak? Teraz powiesz dzień dobry, ja powiem przepraszam, pogodzimy się i zostaniemy najlepszymi przyjaciółmi. Twój charakter jest nieco... no taaa... no więc tak jak mój. Tylko ja lepiej czaruję... czarem osobistym oczywiście - ale arogant, pewny siebie, superfajny, z kolczykiem w uchu... o czym to ja...
No to co?
P.S. Ty w końcu jesteś facetem czy dziewczyną?
Dadi: 88 PŻ, reszta 100
-Oczywiście- mówi strażnik, po czym prowadzi Cię do pięknego, choć niedrogiego hotelu " Amber ". Wykupujesz pokój na 1 noc za 11 S i wykupujesz kolację za 2 S Posilasz się.
Co robisz dalej?
|
Śr, 12 paź 2011, 20:34 |
|
|
Rilana
Norman
|
Dziewczyną, ale często mówię o niej 'kocur' i wtedy tak jakoś wychodzi. x3
Kot by coś pomyślał, ale zrobi to później, bo nie chce przykrych konsekwencji. Przynajmniej dowiedziała się gdzie jest, w Elfestrowie. Elfy, elfy, elfy. Nie, żeby userka coś do nich miała, a to Rilana jak najbardziej. - Dzień dobry, cholerny gadzie jeden - Wymamrotała, choć jej głos był wyraźnie stłumiony, cóż.
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Śr, 12 paź 2011, 20:42 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
|
-Przepraszam, głupia smarkulo... No to idziemy na lody? Ja stawiam! - Mówi, a jego fioletowe oczy zaświeciły się. Machnął różdżką i kocica zmieniła się z powrotem w kocicę.
|
Śr, 12 paź 2011, 20:53 |
|
|
Rilana
Norman
|
Darmowa wyżerka? Mniam. Kot zgodził się, maszerując, choć niechętnie, w kierunku lodziarni z jej elfiastym kolegą. Mały, wredny szczur. Już ja się zemszczę, elfie jeden. Tylko czarować się nauczę, ty, ty, ty dziwolągu. - Dopowiedziała po cichu, wręcz tylko w jej głowie.
|
Śr, 12 paź 2011, 20:57 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
|
Rila:
-Zapominasz, że czytam w myślach, dziewczyno - zatrzymał się i odwrócił tak nagle, że dotknęli się nosami. Uśmiechnął się i szedł dalej.
a) Nie wytrzymam, rzucam się na niego. b) Idę, zjem, potem się zobaczy... c) Zbaczam z drogi, aby on poszedł sam.
|
Śr, 12 paź 2011, 21:12 |
|
|
Rilana
Norman
|
No, niech będzie b, ale Ty mały gadzie, nie pozwalaj sobie, whrhrhrhrhr! Mam ostre pazury, ostrzegam, jeszcze jeden taki wybryk a przerobię Cię na mizerie, zrozumiano, dziwolągu?. Kot był wkurzony i bacznie obserwował tego cosia, coby się do niej nie zbliżał, na odległość minimum 10 metrów.
|
Śr, 12 paź 2011, 21:18 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
|
- Spoko, ale to ty sobie nie pozwalaj. - Doszliście do lodziarni, a kot skoczył z prędkością dźwięku za Ciebie i złapał za rękę. -Teraz się nie ruszaj - szepnął będąc przerażająco blisko twojego ucha. Przycisnął cię do ściany i wymamrotał coś pod nosem. Poczułaś jak coś zaciska Ci się na nadgarstkach.
Co robić, co robić?
|
Śr, 12 paź 2011, 21:28 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Rzucam w ducha czar budyniu, smacznego. Jeśli mogę to rzucam jednocześnie ochronę przed snem.
Śr, 12 paź 2011, 21:28 |
|
|
Rilana
Norman
|
Nie wytrzymuje, wybucham, niszczę, zabijam, cokolwiek. x.x Macham na oślep, drapię, gryzę. - Nie pozwalaj sobieee! - To właśnie zrobił, mocno już zdenerwowany kot.
|
Śr, 12 paź 2011, 21:32 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
|
AdamMag:
Budyń przelatuje przeze ducha nie robiąc mu krzywdy. Za to jego magiczna mgła coraz bardziej Cię męczy.
Rila:
Kotoelf ugryzł cię bardzo mocno w szyję, a potem stało się coś baaaaaaaaaaaaardzo strasznego. Jego dłoń znalazła się nagle pod twoim obojczykiem, a potem szarpnęłaś i zamiast odepchnąć go, przyciągnęłaś do siebie. Upadł na ciebie całym ciałem, a jaki był chudy, taki ciężki, czyli raczej bardzo. Nagle rozległ się glos: - Ej,brat, zostawiam cię na chwilę, a ty już się z kimś po trawach tażasz! Mogłabyś przysiądz, że się zaczerwienił. Wstała i szybko odbiegł. Jeszcze coś owiedział, ale nie dosłyszałaś.
|
Śr, 12 paź 2011, 21:39 |
|
|
Rilana
Norman
|
Jak znajdę zabiję, uduszę, spalę, zakopię. Tym czasem kot tupnął nóżką, wychodząc ze sklepiku. Nie miała idealnego charakteru, przyznam. Podeszła do innego z tych dziwolągów, zadając te pytania co poprzednio. Żadnych dzień dobry nie będzie, o nie. x3
|
Śr, 12 paź 2011, 21:44 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
|
- Chces znowu z liścia? Bo jak nie to spadaj. - Mówi jakaś mała dziewczynka.
Zadecyduj co chcesz zrobić, ja idę już spać.
|
Śr, 12 paź 2011, 21:47 |
|
|