|
|
Teraz jest Pn, 18 lis 2024, 17:44
|
Autor |
Wiadomość |
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Re: Prastare Zaklęcie - RPG
Rila: Nie ma klifów w tym mieście, a przypominam Ci, że elf już Cię ugryzł. Chyba 4 strona a)Szukam uzdrowiciela. b)Szukam zabójcy c)Szukam komory hibernacyjnej d)Całuję, drapię, krzyczę, głupawo się śmieję, biję, mlaszczę i przytulam każdego kto mi stanie na drodze. Kari: Znajdujesz, go, mówi Ci "cześć" i uśmiecha się. Chcesz z nim gadać? O czym? Dadi: -Och, to bardzo rozbudowane miasto. Zostało założone pięć wieków temu przez Cosia Jakiegośtam. Ponieważ Zrobiliśmy tu Narodowy Ośrodek Zdrowia, zjeżdżają się klienci z całego świata. Jest w związku z tym wiele ofert pracy. Magowie zajmują się w większości uzdrawianiem i eliksirami, a żadziej magią żywiołów. Wśród obywateli odnotowana tylko trzech użytkowników magii bitewnej. [How strange!] Przepraszam, ale teraz mam ważną konferencję, mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy podróżniku.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
So, 15 paź 2011, 15:10 |
|
|
kari mata hari.w
Roz-krecony
Naklejki: 3
|
Cześć wiesz, świetnie ci poszło władanie mieczem
|
So, 15 paź 2011, 15:21 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
-Hmmm... Dzięki tobie też. Fajne... ubranie.
|
So, 15 paź 2011, 15:41 |
|
|
kari mata hari.w
Roz-krecony
|
Naprawdę? To tradycyjne ubranie hinduskie, ale nie pochodzę z Indii.A ty skąd jesteś?
|
So, 15 paź 2011, 15:52 |
|
|
Rilana
Norman
|
Umrzyj. x3 Szukam zabójcy, tak, zabójcy. Nie, żeby zabił mnie, bardziej podoba mi się wizja wybicia tych wszystkich dziwolągów. Prócz kogoś, kto mógł by mnie uzdrowić. I jeżeli można robić 2 rzeczy na raz, chcę poszukać jeszcze szamana, czy jakieś inne dziwne stworzenie, co to może mnie uratować, od stania się jakimś dziwnym paszczurem.
Będę tu pisać w 1 osobie, a że Ril nie jest do końca normalna, nie bierz tego do siebie. |D
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
So, 15 paź 2011, 16:20 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
|
Kari:
Ja pochodzę z Małego miasteczka niedaleko pola lebiodki w górze rzeki Mandoliny. A ty?
Rila:
Zabójcy nie ma, ale jest uzdrowiciel. Na szczęście zwykły dzik.
- Aha, szuka pani leku na elfiowstwo [?] ! Obawiam się, że medycyna nie poznała jeszcze na to metod.
Nagle czujesz jakby świat lekko wirował. Po chwili uczucie mija, ale masz wyostrzony wzrok, nic poza tym. Fizycznie - bez zmian. Powiedziano Ci, że szaman mieszka 20 mil na północ od miasteczka GreenWay [Z Elfestrowem to był sarkazm].
a)Wybieram się do niego. b) Szukam mapy do niego c) Iii tam, jakoś przeboleję. d) Wypytuję lekarza dalej.
|
So, 15 paź 2011, 16:37 |
|
|
Rilana
Norman
|
Zaraz, zaraz... Czy elfy nie czytają w głowie? I tam, zostaję elfem! A teraz idę do tego głupka, co go na początku poznałam, 'pozobaczyć', co on tam ma w myślach.
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
So, 15 paź 2011, 16:42 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
|
Szukasz go po całym mieście, ale nie znajdujesz. Nagle czujesz dwonienie w uszach, masz wyostrzony słuch, słyszysz nawet najmniejszy szmer wiatru. Co robisz? Chodzisz po domach i szukasz?
|
So, 15 paź 2011, 16:46 |
|
|
Rilana
Norman
|
Ha! Teraz wiem jak zemścić się na tych gadach! Na początek poszukam zatyczek do uszu, tak dla odmiany.
|
So, 15 paź 2011, 16:51 |
|
|
kari mata hari.w
Roz-krecony
|
Ja z Magiksu.
|
So, 15 paź 2011, 16:53 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
|
Ril:
A nie znalazłaś, dzwonienie ustało, ale zastąpiło je mrowienie. Potem gdy już przestało, miałaś jakieś inne ciało. Wyczuwałaś połączenie telepatyczne do każdej żywej istoty wokoło. Uszy ci się wydłużyły. Co teraz robisz?
a)Wysyłam do kogoś telepatycznego SMS'a b)Biegnę z elfią szybkością do tego głupka. [Czujesz jego duszę w swoim telepatycznym mózgu] c) Tarzam się w kwiatkach. d)Może porąbię drewno ręką... w Minecrafcie się dało...
Kari:
Uśmiechnął się, a gdy zadzwonił dzwonek razem poszliście do klasy. Nauczyciel tylko ględził, a ty zastanawiałaś się jaki jest Ray.
a) Słodki b) G-ł-u-p-i [musi tak być bo inaczej przestawia na "niemądry"] c) Przyjazny d) Dziwaczny
|
So, 15 paź 2011, 17:11 |
|
|
Rilana
Norman
|
Skoro w Minecrafcie da się i zniszczyć kamień gołą ręką... ROBIĘ NAPAD NA BANK!
|
So, 15 paź 2011, 17:16 |
|
|
kari mata hari.w
Roz-krecony
|
Ja bym wybrała ,,fajny'' ,a jak się nie da to nie wiem.
|
So, 15 paź 2011, 17:19 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
|
Ril:
Heloł, nie było takiej opcji! W MOIM świecie trzymamy się MOICH zasad.
Kari:
OK, czyli jest fajny. Ale nie fajny, fajny, tylko fajny.
Koniec zajęć. Co chciałabyś teraz zrobić?
a) Coś z Rayem. b) Coś z Eudial c) Coś z nimi obojgiem. d) Coś sama.
Co?
|
So, 15 paź 2011, 17:23 |
|
|
Rilana
Norman
|
Bu. W takim razie idę szukać tego głąba.
|
So, 15 paź 2011, 17:24 |
|
|