Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
Re: Oceń podpis osoby powyżej
14/20.
Pn, 28 mar 2011, 18:23
Waruga
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
9,5/10
_________________ Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
Dołączył(a): So, 20 mar 2010, 20:43 Posty: 145 Lokalizacja: Pff jak by cię to wogule interesowało :/
Nie ma 0/10
_________________ Taaaak ludzie wróciłem siać chaooos i zniszczenie!!!! A tak po prawdzie wróciłem bo tża wrócić kiedyś na stare śmieci Mój awek z cieniem wykonał Mątek
Wt, 29 mar 2011, 17:56
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Rdusiu...przestań spamować. Wszyscy wiemy że chcesz żeby wszyscy podziwiali tą twoją sygnę. Przestań uświadom sobie że to co robisz nie jest zawsze warte uwagi i nie popisuj się !
_________________ Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
N, 25 wrz 2011, 10:46
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
8 / 10 - za prawdę w stu procentach!
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
Pt, 11 lis 2011, 18:23
Modnisia
Roz-krecony
Thank You
O ile dobrze napisałam 9/10
Za Hcemy chipsuw zamiasf mleka
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość