|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 07:12
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|
[Halloween] Halloweenowe Przygody Reksia
Autor |
Wiadomość |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
[Halloween] Halloweenowe Przygody Reksia
Witam Zamieszczam moją Halloweenową pracę konkursową: Oceniajcie
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Wt, 1 lis 2011, 16:44 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Re: [Halloween] Halloweenowe Przygody Reksia
Nawet nawet... Kornelek na drzewie... Od kiedy koguty siedzą na drzewach? xD Kogut i Kretes nieźle... Reksio.... jakoś nie przekonuje mnie to białe prześcieradłowe coś. Molly niczym z Ringu xD. Kari Mata dosyć dziwnie... Podstarzałeś ją strasznie i wygląda na jakąś 40 XD Napisy pomysłowe, rysowane ręcznie... Hmmm 10/15.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Wt, 1 lis 2011, 17:26 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Kornelek udaje wampira-nietoperza i został zmuszony przeze mnie by tam siedział xD Molly nasmarowałem czymś, by udawała zombie. Kari udaje śmierć (stara xD), Reksio ducha, Kogut próbuje być psychopatą (bierze przykład z Ril ), a Kretes, jak się pewnie domyśliliście, udaje Mumionka, tudzież Mumię. Mam nadzieję, że nikogo nie pominąłem.. A, jeszcze tradycyjna Halloweenowa dynia po napisie. No to tyle na temat bohaterów THE END
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Wt, 1 lis 2011, 18:07 |
|
|
Euresanda
Jeździec betoniarki
Dołączył(a): So, 16 sty 2010, 20:58 Posty: 308 Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)
Naklejki: 5
|
Kogut wyszedł Ci całkiem nieźle Niezły pomysł z napisaem. szkoda że nie ma tła czekam na pracę innych żeby wtedy móc ocenić widząc dzieła innych i mając porównanie
_________________ Moderuję fioletowym. Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
|
Wt, 1 lis 2011, 20:47 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Oj, nie wiem, czy się doczekasz
|
Wt, 1 lis 2011, 20:55 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
|
Ja pracuje nad pracą na konkurs (masło maślane) xD A co do obrazka to fajnie tylko strasznie brakuje mi tła, bo nie widać prawie Reksia. Ogólnie to nawet nieźle
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
Śr, 2 lis 2011, 14:57 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Dzięki A będzie ocena za avek Halloweenowy i/lub sygnę Halloweenową? Jakby jakieś głosowanie czy coś. Reszta w temacie...
|
Śr, 2 lis 2011, 16:08 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
|
Moimi bohomazami Ci nie dorównam... EDIT: Teraz powiedz treść tego postu ty i poczekaj na moje dzieło! MWHAHAHA
Śr, 2 lis 2011, 16:49 |
|
|
Euresanda
Jeździec betoniarki
Dołączył(a): So, 16 sty 2010, 20:58 Posty: 308 Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)
Naklejki: 5
|
jako że już się kończy konkurencja oto moje oceny 12/15 mały bonus za zrobienienie jako pierwszy
_________________ Moderuję fioletowym. Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
|
Cz, 3 lis 2011, 19:51 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
24/30 Czegóż chcieć więcej? xD - Mod powiedział: //Zdolności liczenia XD -22/30 - A ja się wyjaśniam: No właśnie Najpierw pomyliłem się przy ocenie twórczości AdaMaga (AdaMaMaga), a teraz przy swoim... Tak mi się jakoś pomieszało, zmiksowało, podwoiło, podzieliło i dodało
Ostatnio edytowano So, 5 lis 2011, 07:31 przez Dawid6, łącznie edytowano 1 raz
|
Cz, 3 lis 2011, 21:20 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
No chyyba nadal jej nie masz xP - 24/30
EDIT: O Jezu, myślałem, że rozszeżamy ułamki xD
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
Ostatnio edytowano N, 6 lis 2011, 12:10 przez kubulus, łącznie edytowano 1 raz
|
Pt, 4 lis 2011, 23:02 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
22 punkty na 30 - Gratulacje
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
N, 6 lis 2011, 10:01 |
|
|
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
|
Tylko Kogut Wynalazca i Molly mi się podobają (bez obrazy) x_x
|
Pt, 9 gru 2011, 14:53 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
>reupload<
|
Wt, 4 cze 2019, 16:28 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|