|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 09:18
|
Wychwycone żarty w grach z Reksiem
Autor |
Wiadomość |
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
Re: Wychwycone żarty w grach z Reksiem
Ja Cię ... pierwszy raz zgadzam się z Traktorem. Chłopak ma rację. Kolega nabija posta, za to dać mu osta / Spidi
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Cz, 2 cze 2011, 16:07 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
To takie przyzwyczajenie. Ogniu krocz za mną to parodia "Ogniu krocz ze mną"/
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pt, 12 sie 2011, 17:12 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
|
Lovelas-Legolas Barandalf Biały-Gandalf Biały
|
N, 11 wrz 2011, 17:30 |
|
|
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 14:26 Posty: 958 Lokalizacja: z Gdyni
Naklejki: 4
|
jakbyście kiedyś zebrali do kupy wszystko co jest w tym wątku, to mógłbym na przykład skomentować, czy faktycznie autor miał na myśli to co się wam wydaje
_________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
|
Pt, 4 lis 2011, 16:03 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
|
To ja zadam pytanie: Czy to w ogóle możliwe, aby to wszystko pozbierać? Wystarczy sobie poczytać ten temat. Na 100% wszystkie żarty tu są. Teraz można się spierać, która gra miała ich najwięcej...
Pt, 4 lis 2011, 18:35 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Lepiej się nie spierać, jeszcze jakaś I Forumowa Wojna z tego wyniknie Fajne są wszystkie parodie, tylko ciekawe, dlaczgo niektórzy powtarzają je po sto razy
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Cz, 10 lis 2011, 13:57 |
|
|
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 14:26 Posty: 958 Lokalizacja: z Gdyni
Naklejki: 4
|
fakt, że nieczęsto tu bywam. chyba mało kto wie kim jestem. ostał się tu jeszcze ktoś taki?
_________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
|
Wt, 22 lis 2011, 16:33 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Rzekłbym nieliczni
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Wt, 22 lis 2011, 21:00 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Na przykład ja xD Ale sądzę, że całe Forum od afery z RiMS-ami coś-niecoś o Panu wie
|
Cz, 24 lis 2011, 15:28 |
|
|
Reksio_8
Roz-kreca się
|
ja znalazłem w RIKWA był Hau Solo i Księżniczka Moli ze Star-Wars
_________________ Reksio_8
|
So, 24 gru 2011, 21:04 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Szaman Rafiku-miku - Rafiki (nadworny szaman Simby w "Królu Lwie")
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
N, 8 sty 2012, 15:39 |
|
|
Paratroopa
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 6 lis 2010, 15:27 Posty: 362 Lokalizacja: Warszawa
|
Z RiU:Kurator był od imperatora
_________________Sygnatura wykonana u MrF11 polecam robienie u niengo sygnatur
|
Pn, 6 lut 2012, 19:02 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Napisali to już ze sto razy... Ta muzyka, co Nemo gra na organach w RIKN, jak chodzimy po Nautilusie, tak trochę przypomina któryś utwór Jana Sebastiana Bacha (nie pamiętam tytułu).
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Wt, 7 lut 2012, 16:00 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Nie przypomina, to jest Fuga J.S. Bacha.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Wt, 7 lut 2012, 16:34 |
|
|
kot606
Roz-kreca się
|
Nie wiem czy to już było bo nie przeglądałem całego tematu. ALe mnie najbardziej rozśmieszyło jak Reksio w napisach końcowych po wiedział po lucku bo chciał miętuwke.
_________________Bardzo proszę o rejestrowanie się. Strona dla ludzi, którzy kochają gitary. http://www.gryfy.hpu.pl/news.php
|
So, 25 lut 2012, 08:35 |
|
|