|
|
Teraz jest Pn, 18 lis 2024, 07:47
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Playboii
Kośćposting
Naklejki: 0
|
SpaceMine
Witajcie użytkownicy! Dawno mnie nie było, ale zaglądnąłem na forum. Wiem, że wiele z was gra w Minecrafta. Też grałem. I wpadłem na pomysł, by zrobić nowego, lepszego Minecrafta. Ma się nazywać SpaceMine. Z kolegami robię już tę grę. Co o tym sądzicie? Jakby się wam pomysł spodobał, możecie pisać, co byście chcieli w tej grze. Mogę później zamieszcząć np. planowane itemy i ich opis oraz crafting. Pozdrawiam, Davix
_________________Byłem DAVIX
|
So, 5 lis 2011, 11:45 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Re: SpaceMine
Chcesz powiedzieć, że chcesz zrobić poprostu minecrafta z lepszą grafiką i lepszym craftingiem? Ile macie lat, ilu was jest , jakie języki programowania umiecie ? Bo jeśli kilka dni temu wpadliście na pomysł " O wiem zrobimy gre typu minecraft, eee język programowania ... " To najpierw pouczcie się trochę, bo to nie ma sensu i tylko stracicie czas... Też tak kiedyś miałem, więc teraz po malutku się uczę Cpp...
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
So, 5 lis 2011, 12:58 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
To życzę powodzenia waszemu arcyprogramiście, przyda mu się. Pewno jeszcze powiesz, że stworzysz w tej grze serwer specjalnie dla nas forumowiczów... //Własnie powątpiewam w to że uda się zrobić taki spory projekt, chyba że naprawdę posiadają umiejętności
So, 5 lis 2011, 13:09 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
|
Zróbcie od razu jakiegoś banana AdamMagowi w Waszym projekcie SpaceMine. bardziej@topic: Czy Wasza gra będzie w kosmosie (space) czy w jakiejś pustej przestrzeni (też space)? Czy może w przestrzennej/kosmiczej kopalni? Tego dowiemy się od Was (mam nadzieję).
/OST
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 5 lis 2011, 14:30 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
A więc albo zerżniecie pomysł (plagiat) albo po prostu zrobicie kolejnego moda do tej gry. No nie wiem. Powiedzmy, że nie mam zdania.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
So, 5 lis 2011, 15:36 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
|
Ja tego nie napisałem... dziwne, jeśli to modzi dorobili to mieli obowiązek kolor zaznaczyć, a nie podszywać się pode mnie A ty uspokój się dawid, wypraszam sobie takie obrażanie, napisałem prawdę. Są małe szanse, że jemu i jego kolegom uda się się coś tak wielkiego wyprogramować. Chodź by z perspektywy patrzenia na szkołę. Każdego dnia pracę domowe i inne takie rzeczy, musieli zaprzestać naukę Ci jego koledzy. Zresztą to nie jest film dawid o małych agentach, z których jeden zna wszystkie języki programowania, a drugi jest super szpiegiem. To po prostu życie, mogą zrobić coś małego, ale do czasu dorośnięcia nic wielkiego nie zrobią. To ja, zapomniałem o kolorze ... SPIDI
So, 5 lis 2011, 16:47 |
|
|
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Dokładnie, przecież w takich okolicznościach, jakie wymienił AdamMag wszystko można już przewidzieć "zrobimy grę", a w końcu nie ma czasu, chęci mijają i kropa. W dodatku zerżnięte, A może narobiliście komuś nadziei.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
N, 6 lis 2011, 12:20 |
|
|
Playboii
Kośćposting
|
Zapomniałem dodać, że chcemy zrobić tą grę, ale NIE WIEM czy nam się uda.
|
Wt, 8 lis 2011, 08:12 |
|
|
stritz
Roz-kreca się
|
Zamiast kolejną zżyną z takim samym gameplayem zająłby się Pan czymś nowym.
|
Cz, 10 lis 2011, 20:54 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
Drugi minecraft? Nie chce czegoś tutaj napisać bo dali mi by bana. Weź, powiedz ile masz lat?
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
So, 19 lis 2011, 22:18 |
|
|
Playboii
Kośćposting
|
| | | | AdamMag napisał(a): Ja tego nie napisałem... dziwne, jeśli to modzi dorobili to mieli obowiązek kolor zaznaczyć, a nie podszywać się pode mnie A ty uspokój się dawid, wypraszam sobie takie obrażanie, napisałem prawdę. Są małe szanse, że jemu i jego kolegom uda się się coś tak wielkiego wyprogramować. Chodź by z perspektywy patrzenia na szkołę. Każdego dnia pracę domowe i inne takie rzeczy, musieli zaprzestać naukę Ci jego koledzy. Zresztą to nie jest film dawid o małych agentach, z których jeden zna wszystkie języki programowania, a drugi jest super szpiegiem. To po prostu życie, mogą zrobić coś małego, ale do czasu dorośnięcia nic wielkiego nie zrobią. To ja, zapomniałem o kolorze ... SPIDI | | | | |
Masz rację. Nie umiemy języków programowania, ale mamy chęci, i zapał, co do szkoły, to normalnie.
|
Wt, 6 gru 2011, 22:12 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 11 ] |
|