Dołączył(a): So, 3 lip 2010, 11:04 Posty: 138 Lokalizacja: Koszalin
Szaty graficzne w Super heros i kapitan nemo
Mój brat jak grał w to grał pierwsy raz to mu się myliły bomby które można brać do kieszeni z tymi co się przesuwa.Czy wy też mieliście taki problem,czy mój brat to miernota?
_________________ Nie chowaj nienawisci po wieczne czasy,ty,ktory sam nie jestes wieczny-Arystoteles Milczący głupiec nic nie różni się od nic niemówiącego mędrca-Molier Nie ma dobrej wojny,ani złego pokoju-Benjamin Franklin Nie ma ciekawości bez przyczyny-Albert Einstein
Znalazłes swietną parodię w Reksio i Wehikuł czasu? Dobrze jakbys podzielił się tym w dziale tej gry w wątku ,,Parodie".
Cz, 14 lip 2011, 14:28
Modnisia
Roz-krecony
Re: Szaty graficzne w Super heros i kapitan nemo
Raczej miernota
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
Zdecydowanie miernota. Wyraźnie widać, że bomby do podkładania są poręczniejsze i łatwiej się ich używa. Te do przesuwania są właśnie większe, i jest to raczej zbiór wielu bomb, który jest ciężki i opada.
Już wiem kiedy to zauważył... xD Pewno chciał zebrać ładunek, który na niego spadł... BUM!!!
N, 6 lis 2011, 17:19
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
Czy wy aby troszke nie offtopujecie?
Mnie sie podobał Egipt!
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
N, 6 lis 2011, 18:36
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
A mi się wszystkie szaty podobały. Dobra szata nie jest zła chyba że to sweter @___@
_________________ Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
N, 6 lis 2011, 18:53
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
Właśnie nie wiem. Przesuń coś innego mówi w treści postu, a co innego w tytule.
Zdecydowanie najfajniejsze było MU.
N, 6 lis 2011, 19:10
Przesuń
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 3 lip 2010, 11:04 Posty: 138 Lokalizacja: Koszalin
AdamMag ma rację,źle połączyłem tematy.Mój błąd.
_________________ Nie chowaj nienawisci po wieczne czasy,ty,ktory sam nie jestes wieczny-Arystoteles Milczący głupiec nic nie różni się od nic niemówiącego mędrca-Molier Nie ma dobrej wojny,ani złego pokoju-Benjamin Franklin Nie ma ciekawości bez przyczyny-Albert Einstein
Znalazłes swietną parodię w Reksio i Wehikuł czasu? Dobrze jakbys podzielił się tym w dziale tej gry w wątku ,,Parodie".
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Oj faktycznie miernota ten Miernota. Wracaj do Ełku chłopino!
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
Śr, 16 gru 2020, 13:04
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 226 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
A mi właśnie niekoniecznie. Niebieski piasek i kamienie powodują u mnie pewien dysonans poznawczy, a zbijalne ściany wyglądają imo tak se, bo mają zbyt skomplikowaną teksturę, przez co bardzo widać, że to ten sam, zmultiplikowany obrazek. Nie tworzą takiej jednolitej struktury, jeśli wiecie o co mi chodzi. Ale trzeba przyznać, bomby są tam pierwsza klasa, a przeciwnicy nie wiem, czy nie najciekawsi ze wszystkich. Natomiast bardzo lubię niecieszącą się w tym wątku szczególną popularnością szatę paryską. Możliwe, że to przez sentyment, bo bardzo długo cisnąłem w demo, ale jakoś przypadła mi do gustu ta basicowa, brunatna ziemia oraz proste materiały wybuchowe, a nade wszystko lubię tam te zbijalne cegiełki oraz krety z opery, bardzo kreatywny pomysł.
_________________ Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości