|
|
Teraz jest N, 17 lis 2024, 00:25
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Pomysł:Konkurs na szatę graficzną strony(Forum też)
Autor |
Wiadomość |
Guard
Roz-krecony
Dołączył(a): N, 6 mar 2011, 13:08 Posty: 175 Lokalizacja: Planeta Reach
Naklejki: 0
|
Pomysł dobry.No i właściwie czemu ta strona ma ciągle być taka brązowa? Nudne.Coś trochę w stylu www.minecraft.pl lub jakiejś nowoczesnej strony ale z kontynuacją i szczyptą starości.MIX Reksio.
_________________Mirëmbrëma! Zjadłem już ciastka! Jestem! Halo?Co tu się odbywa? Bo ja ni wim! Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem, przyjdź pan jutro! Albo najlepiej w ogóle! Bo ja się nie znam! Mój avatar powstał w profesjonalnym programie graficznym zwanym Pejnt. PC > PSP > PS3 > PS Vita > PC > Xbox 360
|
So, 12 lis 2011, 18:45 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Re: Pomysł:Konkurs na szatę graficzną strony(Forum też)
A kto właściwie tam wchodzi? Wszyscy albo znają znają adres forum, albo mają go zapisanego w Ulubionych. Zły pomysł, AidemMedia ma co robić- tworzyć gry, nie konkursy na szatę graficzną. Wypowiedziałeś słówko- nudne. Błąd, ja bym powiedział KLASYCZNE. Forum jednak nie trzeba odnawiać, w te święta będziemy świętować też "reformę" nieznanego, która odnowiła jego wygląd i ulepszyła.
No ale między nami mówiąc to stronie 'Przygody Reksia' (nie forum) przydał by się lifting i trochę pudru- ale tylko trochę...
So, 12 lis 2011, 19:34 |
|
|
stritz
Roz-kreca się
|
AM nie zna się w ogóle na tworzeniu stron, lepiej żeby zostawili tą w spokoju bo jeszcze bardziej namącą.
|
So, 12 lis 2011, 20:47 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Patrząc na stronę ich sklepu nie mogę tego powiedzieć... Strona była robiona strasznie dawno temu i przeprowadzano na niej tylko drobne przeróbki. Niech ją zostawią, ewentualnie naprawią linki do gier w sklepie na głównej. Dobrze by też było gdyby dodali na nią Miasto Sekretów 2 [oczywiście gdy powstanie] Albo całkiem inną inicjatywą było by zbudowanie strony na flashu, ale to już mogło by być wielojęzykowa strona dla wszystkich fanów Reksia i Kretesa. Podobna do strony minecraft.pl? Nigdy w życiu, dobrze że miałem utorowaną drogę do łazienki, bo gdy to zobaczyłem i pomyślałem, że tak może wyglądać strona przygodyreksia.pl to poczułem, że potrzebuję nagle zwrócić obiad.
Pn, 14 lis 2011, 16:41 |
|
|
stritz
Roz-kreca się
|
sklep był robiony na podstawie gotowego skryptu
|
Pn, 14 lis 2011, 22:18 |
|
|
krys95
Norman
Dołączył(a): Wt, 2 wrz 2008, 14:57 Posty: 293 Lokalizacja: Moon of Endor
Naklejki: 0
|
Stritz no wiesz... AM po prostu nie ma czasu na takie głupoty jak strona Starczy im roboty. Jest to styl retro,wspomnienia. Nie ma czegotu zmieniać.
_________________Zapraszam do rejestracji w Margonem - można mnie tam spotkać pod nickiem Kryska :] http://www.margonem.pl/?task=profile&id=1308886
|
So, 31 gru 2011, 00:09 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|