|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 07:07
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|
[Zadanie Listopadowe] Piekielny smok
Autor |
Wiadomość |
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
[Zadanie Listopadowe] Piekielny smok
Żeby się nikomu nie nudziło, co miesiąc organizowane będą małe konkursy z łamigłówkami. Każdy może zgarnąć pełne 20 pkt - bo tyle będzie za to zadanie, nie ma żadnego ,,kto pierwszy ten lepszy'' bądź ,,kto pierwszy, ten ma więcej punktów'' Wystarczy, że ktos zrobi cale zadanie dobrze. W niektórych przypadkach jednak osoba, która będzie pierwsza - może otrzymać specjalną rangę na tydzień.... Ale tylko w niektórych przypadkach. Czas trwania - jak sama nazwa wskazuje - miesiąc.A więc przejdźmy do rzeczy Zadanie Listopadowe - Piekielny smok
A teraz małe wyjaśnienie:
Na forum ukrył się smok ( w postaci obrazka )... Nafaszeruj go TRZEMA OWCAMI [też obrazek, (możesz znaleźć coś na necie) mogą byc trzy obrazki, może jeden... grunt żeby były razem na nich trzy owce]. Jak wiadomo - stara śpiewka - poprzez prywatną wiadomość wysyłacie mi zdjęcie smoka oraz owiec którymi go nafaszerowaliście...
I tutaj mała podpowiedź, dla bystrych... T(D)*S x P Jeśli wzór podany tutaj zgadza się z tym podanym na liście - w tym temacie na 100% będzie znajdował się smok.Powodzenia i udanych łowów życzę ^^
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Wt, 15 lis 2011, 19:12 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Re: [Event cotygodniowy] Piekielny smok
Co tydzień? Wolne żarty. Szczęściarzami są Ci, którzy są twardzi i postanowili nie brać udziału. Ja nie jestem takim twardzielem, ale i tak chyba wkrótce z tym skończę... W Halloween chciałem się trochę po wygimnastykować, ale co tydzień takie coś? Wolę mieć wyniki w nauce, niż wyniki w jakichś eventach forumowych. Gdyby chociaż tylko co miesiąc..._________________ Jak zawsze pozdrawiam AdamMag...
|
Śr, 16 lis 2011, 16:41 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
W 100 % procentach zgadzam się z poprzednikiem . Co tydzień ? Błagam chcieliśmy konkurs ale nie co tydzień ! Wystarczy raz na miesiąc , albo bardziej na większe okazje Nie wiem czy w takim czymś co tydzień będę brał udział a kiedy padnę ... Poza tym jest rok szkolny a czasu nie mam godzinami ... Przesada .
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Śr, 16 lis 2011, 16:47 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Wprowadziłem to na próbę zgodnie z propozycją pewnej osoby z rady mędrców. Jakie tego efekty są - widać. Dobra, zrobimy tak - Traktujcie to zadanie tak jak powinno się traktować - czyli dodatkowo. Czas ewentualnie przedłuży się do miesiąca, żeby ktoś komu się nudzi i nie ma innych obowiązków do wypełnienia, mógł się trochę oderwać od rzeczywistości i pogłówkować. Jeśli będzie miało to jakieś zainteresowanie, ewentualnie wtedy będziemy mogli pomyśleć o kolejnych tego typu rzeczach.
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Śr, 16 lis 2011, 17:03 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
|
Re: [Zadanie Listopadowe] Piekielny smok
No wiesz, a jakbyś Dizel dał takie podpowiedzi jak do kości? I ewentualnie dział?
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Śr, 16 lis 2011, 18:48 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
T(D)*S x P Wzorujesz sie na podstawie tego wzoru i tego wymienionego w liście. Litery oznaczają pojęcia związane z forum. Np T - To temat (D) Oznacza, ze jest którymś tam tematem od dołu...
Narazie koniec podpowiedzi.
|
Śr, 16 lis 2011, 19:25 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Aha, idąc tym tokiem myślenia, że niby S = strona, a P = post? Rozumiem, rozumiem. Ale jak podzielić ostatnią liczbę w kodzie? I może byś dał jakieś słówko, tak jak do kości? Lub dział?
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Śr, 16 lis 2011, 20:49 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Ostatnia liczba się nie dzieli. Dział nie dotyczy na 100% ani kanalizacji ani nowej serii przygód reksia.
|
Śr, 16 lis 2011, 20:52 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
|
Cz, 17 lis 2011, 07:10 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Masz na to miesiąc, więc raczej nie widzę potrzeby...
|
Cz, 17 lis 2011, 15:31 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 10 ] |
|